Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Haladó fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
válasz
Teringettét
üzenetére
Amit nem használok azt kilövöm, semmi keresnivalója a memóriában. Így nem kell újraindítani.
-
Xaels
félisten
válasz
Teringettét
üzenetére
Előfordul, hogy ez az beakad, akkor én is újraindítom, de ha működik akkor nem szoktam zargatni. Volt, hogy hónapokig rendben volt.
-
Teringettét
csendes tag
-
Szena67
aktív tag
válasz
eventus
üzenetére
Egy évben, ha 5-ször újraindítom, akkor sokat mondtam. Biztos az új google vírus csak így működik megfelelően, ha nem érzékeli a user légzését a gps, közösségi média jelenlét, stb. online lábnyomokon túl, akkor már aggódik, hogy nem mennek át a reklámok rendesen. Továbbra sem frissítem onnan, hogy a felbontást lehet állítani, mert nem kell a felesleges feszkó.
Nem írt ki ilyet még soha. -
eventus
veterán
Telefon jelezte, hogy 28 napja nincs restart és kell a tuti működéshez. Ennyire nem tudja magát kezelni? Értem egy restart jó, de akkor is...
-
eventus
veterán
Xperia vadiúj érzékelővel? Hahahhaaaaa... Jó mondjuk az 1V tényleg modern szenzort kapott. [link]
-
Szena67
aktív tag
Remélem valami kompakt csúcskészülék lesz és nem valami vékony akkudeficites borzalom. T, mint thin. [link]
-
Szena67
aktív tag
Nekem az a meglátásom, hogy valami minél kevésbé szűz google, annál jobb, hiszen arra van felkészülve az összes hacker, azért kell a biztonsági toldozás foldozás. Inkább a custom rom ami gyorsabban megkapja a frissítéseket, mint sok gyári rom és kevésbé vannak benne a google által bennehagyott bugok. A gugli meg főleg ne tudjon rólunk mindent, így is túl sok adatot tárol a pofátlan banda. Régen a LineageOS-t szerettem, kiválóan volt optimalizálva, saját private védelmi funkció volt rajta, szóval a gugli kevésbé látott rá a dolgainkra. Htc m8 meg keveset evett ezekkel a romokkal és villám volt, sokkal jobb volt pl. a kernel management.
-
Szena67
aktív tag
Nekem a Topping G5 helyhez kötve megy folyamatos üzemben 2 éve. A gyári akku már meghalt, de mivel szabványos méret rendeletem Lengyelországból kettőt (itthon már semmit sem kapni, főleg normális áron nem, kocsihoz pótkereket is onnan rendeltem). Szétszedni sem kellett, mert önmagát szerviz módba helyezte azzal, hogy a régi akku felpúposodott mint a béka és le is nyomta magáról az öntapadós műanyag alját a cuccnak.
Kicseréltem gond nélkül megy azóta is folyamatosan és van másik akkum. Sanyit viszont egyelőre rommal nem piszkálom, mert hardveresen és szoftveresen is minden jól működik. Mostanában csak wireless töltöm, otthon is és kocsiban is. Majd, ha lesz egyéb olyan, amire érdemes váltani és nem lesz fő telefon, akkor esetleg eljátszom vele. -
Xaels
félisten
válasz
eventus
üzenetére
Az a baj az ilyen akku statisztikákkal, hogy egy csomó paramétert nem tudni. Wifin, beltérben alacsony fényerőn nem feltétlenül lesz átlagos használatot reprezentáló az eredmény. Ráadásul ugye ez a számláló csak akkor nullázódik, ha teljesen feltöltött a telefon a rátöltést meg csak a napi nézetben lehet látni.
-
eventus
veterán
Lineage battery life: [link] Remélem a 120 hz ott működni fog rendesen

-
Xaels
félisten
válasz
Szena67
üzenetére
Idő közben a KA11-et be kellett adnom garanciában és vettem addig egy KA13-at
meg megjöttek az Openheart kábelek is a két füleshez, brutális minőségben a különbség még a Sennheiser kábeléhez képest is. 7féle illesztéket is kipróbáltam, abból 4 jó lett, 2 nagyon nem és 1 elmegy. A komplett rendszerrel elégedett vagyok, újra meghozta a kedvem a minőségi zenehallgatáshoz, a kísérletezéshez... A KZ meg meglepően kiegyensúlyozott, jól szól csak kell alá az erős forrás, nehezebben hajtható mint az IE200. -
Szena67
aktív tag
válasz
eventus
üzenetére
Nekem már nincs kedvem vesződni az ilyen romcsere utáni belakással. Lassan, ha meghal a régi htc, ami napi szinten van nyúzva 2017-es gyári akkuval, akkor a sony lesz a zenehallgatós. De fogalmam nincs mit vennék helyette. 10VII-hez nincs kedvem, mert ugye elcseszték, az 1VI és 1VII meg már korábban rossz útra tért. Kéne egy lyuk nélküli nubia kompakt pl.
-
eventus
veterán
Egész ígéretes custom rom, ha már nincs hivatalos: [link]
1VII kamera van portolva bele. -
eventus
veterán
LYT-910, 200 mpx sensor. Soha nem kapjuk meg
[link] -
Szena67
aktív tag
válasz
eventus
üzenetére
Ha vízhűtéses, akkor fagyállót is kell beletölteni, meg 10ezreként olajat is cserélni.
Jó kinézetű ez a red magic vonal, de nekem túl nagy, túl nehéz, túl kínai. Sony előtt gondolkodtam az aktuális modelljükön, de nem az lett szerencsére. Viszont sonytól ne várj ilyesmit, még azt sem tudják szerintem, hogy 1VII problémájával mit kezdjenek, ha lesz esetleg utódja azt hol kéne majd gyártaniuk, mert a kínai bérgyártó kicsit felsült vele. -
eventus
veterán
Sony is dolgozhatna valami future kinézeten
Ez nagyon szép: [link] Ha a 1VIII nem lesz valami aktuálisan modern, akkor mást választok. -
eventus
veterán
GrapheneOS Sony telefonra? [link]
-
Szena67
aktív tag
válasz
eventus
üzenetére
Olvastam. De Te érted a japán nyelvet? Mert a linkjeidnél mindig feljön a sütik elfogadását kérő oldal japánul, amivel nem tudok mit kezdeni.
Inkább mindig a google fordítós linket rakom be, még ha néha bugyuta is egy-két kifejezés fordítása, csak ne jöjjön a cipőméretemre is kíváncsi kérdezősködés. Sütiket elvből nem fogadok, értem, hogy a hirdetésekből élnek, csak szerencsére ezeket nekünk nem kötelező elfogadni. Egyébként ideje lenne valamit villantaniuk, mert ez a VII már mindent produkált egyedül a samsungos kigyulladás feature-t hagyták ki. A 10 VII meg arányt váltott, sok sikert hozzá. Szóval kellene már egy jó telefon is. Továbbra is azt gondolom a 1V és a 10VI óta visszafelé lépegetnek a flagship és a középkategóriában is.

-
eventus
veterán
Vélhetően létezik az 1 VIII [link]
-
domos
senior tag
Ennek a telefonnak szoftverfrissítés terén tényleg ennyi volt?
-
Szena67
aktív tag
Nem lehet, hogy a szigetelés teflon, az sokkal merevebb tud lenni, mint más műanyag, bár az igazából drága és nem büdös, ezért olcsó terméknél nem valószínű a használata. Kis ezüst tartalmú ón is létezik.
Az ezüstözött kábelt teflon szigeteléssel a repülőgép- és űripar használja leginkább, meg én otthon hangfalkábelnek, jelkábelnek és egyáltalán nem olcsó. Merevebb, mint a pvc szigetelésű, de tartósabb és nem olvad a szigetelés hő hatására meg nem lesz törékeny, mint a pvc idővel. -
Xaels
félisten
válasz
Szena67
üzenetére
Nem tudom, ezüstözöttnek írják és a színe is olyan amúgy, Nem hiszem, hogy a "drót" szar lenne benne, de a szigetelő anyag az nagyon olcsó... Elvileg szabványos, de még nem tudom milyet nézzek
elvileg a Fiio-nak is van olyan ami jó hozzá, de Ali-ról van többféle is. Asszony meg megöl
-
Szena67
aktív tag
Kínai műanyagtermékek tipikus esete, a vezetékben a réz is gondolom minimális, vagy ónozott ötvözet nem réz (egy csipetnyi vas?) azért merev. De a madzag ha szabványos, akkor cserélhető jobb minőségűre. Igen mindig az a tapasztalat, hogy valamin spórolni fognak vagy a réz vagy a mágnes.
Nekem a wi-1000x-hez van gyárilag egy tonna hibrid meg másik illeszték, mindenféle méretben, de a megszokott szilikon a legjobb, ugyanabban a méretben, mint a vezetékes sony-kon. Néha lehet azért aliról jó ár/érték arányú dolgokat kifogni, nemrég xenon izzókat helyettesítő led-eket rendeltem. Az itthoni árak ennek 4-szerese. Gondolom ugyanúgy kínai csak átdobozolva, valamilyen márkajelzéssel ellátva. Jó véleményeket írtak róla, meg valaki egy youtube videot is feltöltött róla, hogy a felsége volvojában cserélte a xenont erre. Kíváncsi leszek. -
Xaels
félisten
válasz
Szena67
üzenetére
Megjött ma a csomag. Hát az olcsó ott ki is jött, hogy a kábel elég pocsék, merev és büdös a szigetelés rajta. Amúgy maga a kis hangkeltő meglepően jól szól első hallgatásra is, de még járatom kicsit. A gyári illesztéket egyből lekaptam és felment rá a hybrid amit rendeltem, ezzel tökéletes az illeszkedés, az izoláció, fura, hogy a Sennheiser-en nem olyan patent mint a Spinfit illeszték bár ez lehet azért mert a formája miatt ezt amúgy is jobban betolja az ember, mondjuk 7-8szoros az árkülönbség a kettő illeszték között.
-
Szena67
aktív tag
Úgy látom a kínaiak arra is rálegyintettek, hogy ebben a megoldásban a hang útjában áll az egyik mágnes, a mágnes résein kell átpréselnie magát, ez nem túl szerencsés. Sony is gyártott régen lapos hangszórókat az apm hangdoboz sorozatokhoz, de azt azért hagyták abba, mert precíziós és nagyon drága technológiát igényelt. Némelyik korai prémium változatnál több lengőtekercs felelt a méhsejt alu membrán mozgatásáért. Van pár típus otthon, nagyon szeretem, mert nagyon jó a hangja, a felvétel minden hibáját is kíméletlenül őszintén megmutatja.
-
Szena67
aktív tag
Kíváncsi lennék hogyan szól, na nem a túlárazott Sennheiser, hanem a másik, de csak mert amikor meglátom a túl sok gold plated, meg silver plated szlogent, akkor erősen szkeptikus leszek. Picit fura, hogy a kínaiak fel akarják találni a meleg vizet azzal a membránnal voice coil nélkül, amire csak rágőzölték, vagy rágalvanizálták a tekercset megspórolva ezzel pár dollár vörösrezet. A lengőtekercses megoldás több, mint 100 éves, nem véletlen, hogy ma is használják. Persze voltak próbálkozások másra is pl.elektrosztatikus megoldásokra, amik elég jók is voltak, de mégsem terjedtek el. Ez a kínai meg valami olyannak akar látszani, de nem az, mert ugyanúgy lengőtekercses dinamikus, csak a tekercs lapos. Viszont nem lehet túl vékony, mert hamar megszakad a rágőzölt vékony vezető réteg, a vastag membrán meg tompán fog szólni. 20Hz alsó határral nem vállalták túl magukat és a membrán átmérőjéről is mélyen hallgatnak marketing blablával elfedve ezeket a lényeges információkat. De a membrán anyagáról és vékonyságáról is hallgatnak. Ha beryllium lenne, akkor az ember felkapná a fejét, de az az árán és a hangján is látszana.
-
Xaels
félisten
válasz
eventus
üzenetére
Hát most vertem el az 1 V-ért kapott pénz nagy részét vezetékes fülesre
Kezdtem a Fiio DAC-kal, aztán lett hozzá egy Sennheiser IE200, és már évek óta szenvedtem az illesztékekkel mert a gyáriak mind kicsik nekem vagy éppen elég nagyok, ha az agyamig feltolom őket, és azokra is elvertem egy kisebb összeget, az első megjött már, Spinfit Neo XL amiből 1 pár majdnem 5ezer és nem ez volt a legdrágább amit rendeltem. De ha már Alin csemegéztem becsusszant egy KZ PRX planar füles is... -
eventus
veterán
Ki érti ezt manapság...
-
eventus
veterán
Új csúcs Snapdragon proci, említve a Sony. Camera téren rengeteg jól hangzó tulajdonság, reméljük épít rá a Sony
[link] -
eventus
veterán
Utolsó update changelog, csak javítások: [link]
-
Szena67
aktív tag
[link] Mindent leír.
-
otto14
őstag
Hát én mégegyszer olyan telefont nem veszek, aminek a kamera szigetén mikrofon is van, a stabilizátor mellett. Nem néztem még meg a többi gyártó termékeit, de remélem, hogy nem így csinálják.
-
Szena67
aktív tag
Nekem piszkálja a szemem a hiba. Első gps-es okostelefon hp hw6515-ön lett egy pixelhiba nem bírtam elviselni, hogy mindig odatévedt a tekintetem, ráadásul fix piros lett a pixel, ezért visszavittem, megharcoltam a hp-vel, hogy kicseréljék anno 1820-ban. Előtte is volt minden is gh-198-al kezdve siemens is, moto v3, egy csomó winmo
Mobilon elvből nem bankolok, ezek ahhoz még nem elég biztonságosak nekem.
-
Xaels
félisten
válasz
Szena67
üzenetére
Már el is adtam. Ezek számomra használati tárgyak, ha kopik akkor kopik, persze azért vigyázok rá. Engem érdekel, mert bankolok is a telefonon és azért szeretném ha a biztonsági frissítések rendben megjönnének.
Nekem nem kell bemutatni a piacot. Kezdtem Siemens-ekkel, kikoptak alólam, aztán különféle WinMo-s cuccokat használtam, az a rendszer is ment a kukába. Androidos a HTC Desire-rel kezdtem és M7-ig véresszájú fanboy voltam
aztán volt minden is Sony, Nexus 5, Blackberry, Samsung... -
Szena67
aktív tag
Láttam eladod. Szerencsére nekem még olyan ahogy a dobozból kivettem karcmentes, tokban tartott és fóliás, minden jól szuperál, minek eladni. Az ezüst ráadásul eloxált nem festett, így az nem kopik. Engem egyébként ha veszek egy telefont az adott gyártó jövője nem frusztrál, ezt a "70 év sw támogatást" sem értem. Minden gyártó és minden telefon az első főverzióval a legjobban optimalizált, utána csak szarabb lesz, elég jól belátható, hogy miért. Nagy volt itt a jövés menés a telefóniában eddig is, ez ezután is megmarad. Most ráadásul az egész iparág biztonsági játékot játszik, senki nem mer/akar nagyot gurítani, nehogy belebukjon, ezért az az irány már régóta, hogy hogyan adjunk kevesebbet vagy gyengébb minőséget drágábban.
-
Xaels
félisten
válasz
Szena67
üzenetére
Ez a baj, hogy nekem potenciális vásárlóként ezt nem szabadna éreznem, mert a bizonytalanság nem jó ebben a kategóriában,. márpedig nincs elhitetve velem, hogy minden rendben van. Nem látom a fejlődést, a belerakott energiát, pedig csak évente 2-3 modellről van szó összesen. 2 éve ilyenkor már a kezemben volt az V-ös... A Samsung megteheti, ahogy azok a gyártók is akik ott vannak a topban, mondjuk a Fold elég látványosan fejlődött idén.
-
Szena67
aktív tag
Kb. most van az a pont náluk, hogy dönteni kell megmaradnak vagy eltűnnek. Ha az előbbi akkor fel kell kötni. Már réges régen abba az irányba mentem volna, hogy Veblen-jószágot (prémium termék, luxustermék) faragni a produktumaikból ennek megfelelő marketinggel és minőséggel. Nem a tucattermékek ligájában versenyezni, mert az nem megy. Ha a többiekre akarsz hasonlítani, ezért idővel elhagyod a saját megkülönböztető előnyödet, identitásod, akkor csak eltűnsz a süllyesztőben. Kamera ügyben kb. ua.-t csinálta, mint a samsung, hogy alig vagy semmit. Csak ott az elég az eladási darabszámokkal, itt meg nem.
-
Xaels
félisten
Ha csak a marketing lenne... De nem látom azt a fejlődést amit kellene. 3 év alatt nem nagyon sikerült a kamerákat a piacon elvárható szintre hozni, szoftveresen lassúak és nem garantálnak elég hosszú támogatást. A kommunikáció az nem létezik és azok amiket ti is linkeltek itt sokszor, azok sem éppen meggyőzőek a vásárlók felé...
-
Szena67
aktív tag
Azt látom, hogy a marketingeseik elég gyíkok és a piaci károgókra hallgattak (ilyen mkbhd, meg hasonló faxok, akik amúgy samsung fizetésen élnek, ennek megfelelő érdekeltséggel), hogy 21:9, meg 4k nem kell. Ha elhagyják ezeket, többen fogják venni. Ez volt az ígéret, de nagyon nem jött be. Mindig is rétegtermék volt és annak is kell maradnia, mert ha a többi gyártóhoz közelítik, akkor velük is kell versenyezni, ami ilyen darabszámok mellett lehetetlen.
-
Szena67
aktív tag
Ha olyan állapotban van a fejlesztésük, hogy csak sebtében tudnak valamit összedobni, akkor inkább abba kell hagyni. A telefon piacon legalább egy évre előre kell fejleszteni, de ha ez nincs meg, akkor nem lesz siker. Ha olyat tudnak előhúzni, ami egyfajta pro modell lehetne, akkor lehet keresnivalójuk a piacon.
-
Szena67
aktív tag
[link] A helyükben Karácsony előtt kiadnék egy új modellt, mert a VII már nem lesz sikeres a visszahívás után.
-
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Ez a frissítés, nekem 2023-ig visszamenőleg visszavarázsolta majdnem a teljes híváslistát. Elég idegesítő.
-
Szena67
aktív tag
Xiaomi 17-nél lesz másodlagos kijelző a hátlapon. Bár valószínűleg az előlapi selfie-t nem hagyják el, nemtom miért nem elég bátrak. Csak azért írom, mert ha ez elindít egy notchmentes trendet, amit mások is követnek az még jó lehet. Xiaomit viszont nem vennék, sem pixelt, sem iphone-t, sem samsung-ot. De egy notchmentes trend esetén jövőbeli 6.3 colos oneplus, oppo, vivo, realme jó lehet. vagy esetleg motorola, ekkor a sonynak is fel kell kötni a gatyát, ha versenyben akar maradni, ez még hozhat tőlük jó telefont. De jelenleg erős késztetést érzek egy xperia 5V-re, kínából, vagy használtan szép állapotban. Inkább a kisebb, könnyebb telefonok irányába mennék még 21:9-el.
-
Xaels
félisten
válasz
Sousuke
üzenetére
Pixel 10 Pro-t vettem, párom egy sima 9-est nézett ki magának. De nem sokkal korábban összeszedtem az eddigi tapasztalataim róla itt a topikban.
Nekem sem tetszik amerre megy a Sony és az sem tetszik, hogy itt az 1 C ami bőven elég erős, hogy évekig használja az ember, de rohadt lassan akarnak a szoftverrel foglalkozni. Párom is azért nézte a Pixelt mert ő tényleg 5+ évre vesz telefont és az még 6 évig támogatva lesz, illetve tokot meg kiegészítőt sem aliról kell vadászni rá.
-
Sousuke
tag
Mi lesz az utódja a Sony Xperia 1 V-nek és Sony Xperia 1 III-nak? Bennem is sokszor felmerült, hogy mire cserélném majd le a jövőben a telefont, de egyelőre nincs olyan modell, ami kívánatos volna. Nagyon sajnálnám feladni a 21:9 képarányt és a Sony Pictures Core for Xperia alkalmazást. Ha Sony Xperia 1 vonalon maradok, akkor egyelőre csak ezekről kellene lemondani. Sajnos a Sony Xperia 1 VII annyira nem hoz lázba, hogy instant vétel legyen. Más márkáknál pedig sokkal több a kompromisszum, amit nem szeretnék meghozni. Nagyon boldog voltam mikor megvettem ezt a telefont, pedig az Xperia 1 VI-t is megvehettem volna, de nekem ez kellett. Azt érzem, hogy mostanában nincs olyan telefon, amire szívesen lecserélném, még márkán belül sem a fent említett hiányosságok miatt. Ezért is érdekel annyira a te véleményed, hogy mit szánsz utódjának. Köszönöm szépen, hogy végigolvastad! Várom válaszodat!
-
eventus
veterán
Frissites jött, nem kicsi, de valszeg csak semmi új
-
Xaels
félisten
válasz
Szena67
üzenetére
Nem akartam külön fülest venni emiatt. Valahol van még egy AKG USB-s fülesem de lötyög már a csatlakozója és nem stabil, meg-megszakad. Van PowerAMP-om kb. a megjelenése óta, sokáig használtam. Nem tud annyit hozzátolni mint egy ilyen DAC (ugye ebben 2 chip van, egy DAC és egy OP-AMP). Ezzel elvileg a 300Ohm-os fejeseket is meg lehet hajtani. Most egy Sennheiser CX80-am van csak, de ezzel is érezhetően jobb mint ami a Sonyból kijött.
-
Szena67
aktív tag
Nem jobb egy usb-c fülhallgató? Egyébként a legtöbb ilyen azért szól jobban, mint a telefon jack, mert jobban meghajtja az érzéketlenebb fülest. De a poweramp alkalmazás pl. tud erősítést is szabályozni (digitálisan felturbózza a hangerőt). Egy youtube vagy spotify nem tud ilyet.
-
Xaels
félisten
válasz
eventus
üzenetére
Hát most pár napja már gyűröm a Pixel 10Pro-t. Írok pár dolgot akkor róla az 1 V-tel összehasonlítva.
Amik tetszenek:
- igazából a teljesen stock android nagyon gyors, valahogy simábban fut érzésre mint a Sony rendszere. Persze, ez lehet azért is, mert kisebb a felbontás, és ha már itt vagyok megjegyzem alapból itt sem a teljes felbontás van beállítva, azt külön kell kapcsolni, igazából nem látom a 4K hiányát ezen a méreten.
- nincs túl nagy kezem, mivel nem olyan magas (nagyjából egy ujjnyival kisebb) ezért könnyebben kezelem, forgatom a kezemben.
- a kijelző jobban látható a tűző napon
- bár nem feltétlenül fair mert a Sonyban benne van 2év már, de üzemidőben egyelőre stabilabbnak érződik (persze itt is lehet hozni a 3nm-es, gyengébb SoC, a kisebb felbontású kijelző)
- ez sem jéghideg, de kevésbé melegszik.
- a kamera gyors és lássuk be sokkal felhasználóbarátabb, egyszerűbb a kezelése. A makró az sokkal, de sokkal könnyebben kivitelezhető, pár centiről lőhető.
- nem billeg az asztalon, a kamera dudor kényelmes alátámasztási pontot ad egykezes használatnál
- MagSafe kompatibilitás.Ami kompromisszumos:
- előlapi kamera lyuk... komolyan az anyját annak aki ezt a megoldást kitalálta, nem értem miért nem tudták ennyi év alatt megoldani, hogy el lehessen rejteni ha nem kell. Tudom van 1-2 próbálkozás, de azok még nem az igaziak, a mechanikus csodák meg
.
- a lekerekített sarkak (+ a kamera és a körülötte lévő részek), simán többet elvesznek mint amekkora a Sony-n a káva...Mondjuk az elcseszett képarány miatt (20:9) egy standard videónál itt is van a két szélén sáv, de mivel nincs 21:9 ezért nem is lehet totál kitöltésre tenni anélkül, hogy levágódna valami.
- a hangzás. Bár kihangosítva hozza a hangerőt és nem torz, de a jack hiánya elég fájó pont. Volt kéznél egy Hama usb-c adapter, na az egy tragédia volt. Halk volt és tompa, erősen a használhatóság határán. Kénytelen voltam venni egy Fiio KA11-et, ez viszont odaver a Sonynak, nincs mit szépíteni, de ez nem a telefon érdeme. Viszont így az erősítő a telefonon kívül melegszik
(megjegyzés, kell egy komolyabb füles mert a kis alap Sennheiser jól szól, de mostmár kíváncsi lettem) 
- Üzemidő. Bár érezhetően jobb mint a Sony, de ennél kicsit többre számítottam, így is nap végén dughatom a töltőre. 6óra SoT mindig megvan azért.
- Gombok. Bár elég nagyok, határozott a nyomáspontjuk, de nekem sikerül mindig a hangerőt nyomkodni a bekapcs helyett mert itt fordítva vannak. Nincs kamera gomb. Próbálkoztam a kézmozdulatos irányítással a navigációs gombok helyett, de használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vallás
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autós topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Meggyi001: A kérdés...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem írt ki ilyet még soha.
meg megjöttek az Openheart kábelek is a két füleshez, brutális minőségben a különbség még a Sennheiser kábeléhez képest is. 7féle illesztéket is kipróbáltam, abból 4 jó lett, 2 nagyon nem és 1 elmegy. A komplett rendszerrel elégedett vagyok, újra meghozta a kedvem a minőségi zenehallgatáshoz, a kísérletezéshez... A KZ meg meglepően kiegyensúlyozott, jól szól csak kell alá az erős forrás, nehezebben hajtható mint az IE200.

Az ezüstözött kábelt teflon szigeteléssel a repülőgép- és űripar használja leginkább, meg én otthon hangfalkábelnek, jelkábelnek és egyáltalán nem olcsó. Merevebb, mint a pvc szigetelésű, de tartósabb és nem olvad a szigetelés hő hatására meg nem lesz törékeny, mint a pvc idővel.
.