- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Akciókamerák
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Léghűtés topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szena67
aktív tag
Lehet, hogy ez is benne van, de akkor hajrá használják tudatosabban a múltjukat. Tudomisén adják ki az xperia telefont playstation edition, meg xperia walkman edition formában is, erre lehet, hogy felkapják a fejüket a népek, vagy a fejhallgató/fülhallgatóból is ilyen változatok. Ez egyik hangminőségre tuningolva a másik játék és alacsony késleltetési időre kihegyezve. A playstation meg a walkman szót mindenki ismeri csak elé kell rakni a megfelelő terméket.
-
Szena67
aktív tag
Csak arra gondoltam a világ úgy működik, ha már nem gyárt telefont, idővel ezeket a termékeket is lesajnálják. Egy ideje mindenki biztonsági játékot űz a mobil piacon, nem mernek komolyabbat fejleszteni, mert iszonyatosat lehet bukni. Nincs annyi erőforrásuk már sonyéknak, hogy 1 év alatt a legújabb szenzorukat bele tudnák tenni egy telefonba szoftverestül mindenestül tesztelve tömeggyártásra készen. Nem mintha a jóval több pénzből gazdálkodó samsung vagy apple szétszaggatná az istrángot az innovációval még a kötelezőt sem igen hozzák.
-
Xaels
félisten
válasz
Szena67 #1785 üzenetére
Szerintem a fej- és fülhallgatóikat nem az Xperia bedőlése vinné magával. Ott is nagyon gyenge a marketing, az elnevezések az átlag vásárló számára megjegyezhetetlenek. A kamera szenzorokat sem hiszem, ahhoz az kellene, hogy minden évben az adott Xperia csúcskészülék legyen a mérce, de ez sohasem volt így.
-
Szena67
aktív tag
Talán nem fognak eltűnni, mert ez esetben lassú halálra ítélik a füleseiket és a kamera szenzor üzletágukat is. Remélem, aki ezt a döntést meghozza, az ezzel tisztában van. Szomorú lenne, ha a walkman kitalálója nem gyártana több audio eszközt miközben fogalmatlan apple és kínaiak nulla fejlesztői múlttal meg ontják a sok eldobható szemetet. Tudom nem fog bekövetkezni, de összeállhatna egy sony egy lg és egy htc valami jó, igazán audiofil telefont kifaragni.
-
otto14
őstag
Szomorú lenne, ha nem lenne többé Xperia. Rengeteget használom az 1 egyedi tulajdonságait, főleg a Jacket. És nincs másik telefon, ami jack + sd kártya + kamera hármasból egyszerre jó. Amúgy az én első telefonom egy Xperia X8 volt, már 2 vagy 3 éve piacon volt, amikor én megkaptam. A ROM -okat váltogattam rajta hetente, ha már jobb telefonra nem jutott.
-
-
Szena67
aktív tag
Őszintén szólva én semmiből (lyuk/jack/sd/front facing stereo vonalon). Ha van eszük nem szállnak ki, hanem átállnak kínai működésre. Nincs országonként helyi disztribúciós lánc, mert drága, lassú és túl sok szereplő árrése rakódik rá. Ott van amazon Sony store onnan kiszolgálják Európát, szerviz sem kell országonként, mert amazon visszaküldős háztól-házig szerviz. Ott a gsmarena, mint globális hírportál és tesztelő, helyi tesztek nem igazán kellenek, mert csak a konkurencia fizetett beetető emberei járnak alá fikázni. Esetleges szolgáltatói kínálatot, meg országonként eldöntik.
-
Xaels
félisten
-
eventus
veterán
Sony hivatalos: csökkentett Európai piac [link]
Mondjuk az 1VII magyar oldalon nincs is. Talán ha az iPhone 17 pro jó leszVannak jó manual kamera programok rá.
-
rtrace
junior tag
válasz
Ricardo #1770 üzenetére
"jobb eredményt lehetne elérni, ha a rengeteg pixel helyett ugyanazon a lapkán kevesebb"
Igazából erre már láttunk kísérletet az 1/1.7" körüli méreteknél, amikből volt 12 és 50MP is. Nagy csodát nem csinált előbbivel sem az Xperia 1 II-IV, sem más gyártók a quad bayer-esekhez képest.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Ricardo #1770 üzenetére
Az biztos, hogy a magas megapixelszám önmagában nem garantálná a jobb képminőséget.
A képminőséget a szenzor mérete, a lencsék minősége és a képfeldolgozó szoftver is nagymértékben befolyásolja.
A magasabb pixel szám azonos szenzor méreten kisebb pixeleket eredményez, de itt jön képbe a pixel binning.
Alapvetően én is inkább a nagyobb szenzor és ez által nagyobb képpontok mellett szavazok, eddigi összehasonlításaim alapján, arányosan növekedett a képminőség ahogy növelték a szenzor méretet. -
Ricardo
titán
válasz
Elit3Zotya #1769 üzenetére
A szenzorz zoom igazából az egyetlen előnye. Én azt mondom talán (nem vagyok szakember) jobb eredményt lehetne elérni, ha a rengeteg pixel helyett ugyanazon a lapkán kevesebb, de nagyobb méretű pixel lenne, ahogy a cikk is írtja.
Idézet a cikkből.
Google fordítóval:
"
A pixelek számának csökkentésével az egyes pixelek mérete növelhető, javítva a fénygyűjtési teljesítményt, ami jobb teljesítményt jelent sötét helyeken . Mondhatni, hogy ez visszatérés az úgynevezett „fényes érzékelőhöz”.
Az utóbbi időben néhány fényképezőgép-orientált felhasználó elkezdte rámutatni a „magas pixelszám korlátaira”, és egyre inkább hallatszik az a hang, amely a praktikus képminőséget és válaszidőt helyezi előtérbe a pixelszámmal szemben. Ha a Sony ezekre a hangokra úgy reagál, hogy szándékosan a „számokkal nem kifejezhető képminőség-javításokra” törekszik, akkor ez jelentős irányelvváltozásnak tekinthető." -
Szena67
aktív tag
htc-t is az tette lejtőre az ultrapixel 2014-ben és utána, mert mindenki a megapixelt nézte, később már csúcs lett a kamerájuk, de akkor meg az amoled és a keretvékonyítás háború lett sláger. Sony lejtőre került, ezzel a hibával és szüneteltetéssel, nem valószínű, hogy lesz már VIII.
-
eventus
veterán
Érdekes és támogatni való a másolat, hogy felesleges X00 mpx érzékelő, kisebb pixel szám de nagyobb pixel méret összevonás nélkül [link]
-
coyote66
aktív tag
Sziasztok. Nem témába vág, de hátha. Sony xz premiumra szeretnék másik romot tenni. Én folyamatosan elakadok, nincs türelmem hozzá. Hozzáértő szakít keresnék Budapesten. (Persze nem ingyen) Köszi a választ.
-
eventus
veterán
Ilyen gatya lenne az 1VII kamerában? [link]
-
Szena67
aktív tag
Kék M8-at megtartottam az utókornak már csak formája miatt is, végig szilikon tokban volt, olyan, mint az új. Egyiknek eltörtem a kijelzőjét, azt utána kicseréltem, mert már olyan olcsó hozzá az alkatrész, hogy bagóért megvehető. 1V-ből is zenehallgató telefon lesz pár év múlva.
-
Szena67
aktív tag
Többször rátöltök, 60 és 90% között igyekszem tartani. Hogy hány évig bírja a sony akkuja abban nincs tapasztalatom. Utolsó htc akkuja viszont elpusztíthatatlannak tűnik pedig annak 2. tulaja vagyok usb csati már erősen kopott. Azt megelőző htc-kben még kicsi akku volt 2600mAh, akkor még ekkorák voltak a telefonok, az 3-szor lett cserélve 10 év alatt, nagyjából 3 évet bírt egy, de itt figyelembe kell venni, hogy meddig álltak a polcon az akkuk. Ide szoktuk vinni, ha cserélni kell, kivéve régi telefont, mert ott inkább kicserélem magamnak, amit kell. Róla tudom, hogy sok sonyban is cserélt már akkut. Az üveg hátlap levételre kell figyelni ezt mondta, mert kapkodva könnyű eltörni. Régebben 16e volt most már talán 20e körül [link]
-
Xaels
félisten
válasz
Szena67 #1756 üzenetére
Igen a napi töltés megvan és néha 1-1 hosszabb napon nap közben is rátöltök, de általában kibírja nap végéig. Azért ezeknek az akkuknak illik kibírni ennél többet, pláne mert otthon macerás cserélni, a szervizben meg kifejezetten sokba fáj. Akárhogy is nézzük, ez egy 2 éves készülék.
-
Szena67
aktív tag
5G a preferált hálózat nálad? Mert azzal minden telefon többet fogyaszt. A VII-nél is valaki azzal kezdett mókolni, hogy 4G-re állítja. Van benne ráció, mert ha a telefonoknak túl sokszor kell 5G cellát keresni alacsony térerős helyeken, akkor a gsm rádió áramigénye felugrik (akár 1-2A is lehet), ami hirtelen rántja meg az akkut. Egy leharcolt akku ezt már nem mindig szokta bírni szuflával.
-
Szena67
aktív tag
Megjavult azóta? Van egy olyan érzésem, hogy az V volt a sony legjobb telefonja, innen már csak lefelé. A legjobb rom meg az A13 volt aztán a fejlesztők még akartak egy nagyot dobni az A15-el (az állítható felbontás verziónál) aztán fentről leállították őket, hogy ez a telefon már nincs fókuszban, ne szöszmötöljenek vele ennyit, nem kellenek plusz funkciók.
-
eventus
veterán
Végre egy új bug nálam.. legutóbbi frissítés óta le fel ugrál a fényerő
-
eventus
veterán
Majd 3 generáció után megkapjuk utólag
[link]
-
Szena67
aktív tag
2017-es htc-m eredeti akkuval napi 24 órában nyomja a zenét (poweramp). Töltőt be- és kikapcsolom nap közben többször. Gyári YT, Spotify nagyon szar a helyedben keresnék alternatívát. YT helyett Newpipe kevésbé erőforrás igényes. Vanced YT, Vanced Spotify is jobb.
[link] -
Xaels
félisten
-
Szena67
aktív tag
válasz
Szena67 #1745 üzenetére
Szóval csak azt akartam írni, hogy a sápítozó szumó oldal találgatásait nem kell komolyan venni. Olyan hardverhibát nem ismerek, mely 2 android főverzióig lappang, aztán előjön. Szerintem ez nem hardverhiba, hanem szoftver. Azért használok Vanced YT és Spotify verziókat, mert az megbízhatóbb, mint a gyári. Ha úgy tetszik az önkéntes fejlesztők jobb munkát végeznek, mint a google által fizetettek.
-
Szena67
aktív tag
A hardverhiba az általában nem ilyen. Ha nem melegedett túl a telefon, ami termikus lekapcsolást okozott, akku egészséges és nem kuka akkor a hardver nem okozza. De az elhasználódott akkut észrevennéd, hogy nem igazán tartja a töltést. A két említett app pont két tipikusan hitvány anyag. Első körben töröld ki pl. a YT-nál mivel az rendszerapp volt az időközben rátelepített frissítéseket. Magyarul visszamenni a YT gyári verzióra.
-
Xaels
félisten
válasz
Szena67 #1743 üzenetére
Nem használok tokot, a gombok rendben vannak. Nincs újraindulás, az első esetben pont YT-ról akartam Viberen megosztani egy videót, rányomtam a gombra és pukk, sötét képernyő és semmi reakció, utána az volt a szerencsém, hogy a powerbankra téve magához tért. Félek én is, hogy valami alaplap vagy akku hiba lesz és nem biztos, hogy a szerviz meg fogja érni.
-
Szena67
aktív tag
Az 1VII-nél is írták [link] 2. Vagy ez mobil fizetési app hozzáférése lezárási képernyőhöz probléma. (az alkalmazások hozzéférési engedélyeit is elszarták te engedélyezed google újra elveszi) [link] A másik tippem, hogy a googli elszarta az A15-ben beharangozott akku menedzsmentet. Mivel az A14 és A13-nál korábban nem volt ilyen gond. A stamina móddal is volt gond az A15 első verziójában. 3. Próbáld meg staminával használni vagy ha azzal jött elő, akkor anélkül. 5. Ha semmi nem segít, akkor ki kell várni a javítást. 4. Más "vírus" is lehet pl. spotify. Az is egy szutyok, melegíti a telefont biztos, hogy bugos, de más hasonló mondjuk nemrég frissült egyéb bugos alkalmazás is okozhatja.
1. Azért biztos, ami biztos, először a gombokat takarítsd le pici (kevés alkoholos) vattával/ alkoholos szemüvegtörlővel, nehogy valami banális gomb beragadás okozza a tok alatt összegyűlt szutyoktól. Bizonyos időközönként le szoktam tisztítani a bekapcs gombot/ujjlenyomat olvasót mert bekoszolódik. Ebben a sorrendben esnék neki.
-
Xaels
félisten
Az utóbbi időben jelentkezett nálam egy elég bosszantó hiba. Egyik pillanatról a másikra kikapcsol a telefon és nem tudom visszakapcsolni akárhogy nyomom a gombot, egyedül akkor tér magához amikor töltőre dugom. A töltöttség nem 0-1% ilyenkor hanem annyi amennyi éppen volt mikor kikapcsolt elvileg. Nem igazán van tervben másik készülék a közeljövőben. Van valami tippetek?
-
eventus
veterán
Hát így, mint Kenobi
-
Szena67
aktív tag
válasz
coyote66 #1738 üzenetére
Hibajavítás és sec. patch
Software version:
67.2.A.3.55
Software improvements:
Fixes an issue that sometimes caused location services (like GPS) to fail on certain mobile networks
Fixes an issue where pressing the keyboard didn’t input text in Chrome’s address bar
Security patch level updated (June 1st, 2025) -
coyote66
aktív tag
Jött frissítés 67.2.A.3.55 nem túl nagy 74,2 MB.
-
Szena67
aktív tag
Vagy ügyes trükk vagy tényleg viszik a VII-et. Pár naponta kifogy a német amazonon, aztán újra elérhető. [link]
-
otto14
őstag
Érdekes hibára bukkantam. USB kábellel csatlakoztatom a telefont a leptophoz, és nem tudok fájl átvitelre váltani, mert nem jön fel az értesítés. Telefon újraindítás után már működik. Ugyan ezt csinálta pár hete is.
Jelenleg komoly tárhely gondokkal küszködök. Betelt a belső tárhely is, és a 256GB memóriakártya is. Kezdhetek törölgetni ezt azt...
-
eventus
veterán
1 VII pro? Bár csak tárhely+ram több. [link]
-
otto14
őstag
Végülis sikerült elhamarkodnom a hangnemet, nem így akartam kifejezni, bocsi. Tehát az én olvasatom szerint továbbra is lesz csúcs Xperia, csak nem házon belül gyártják /szerelik össze, hanem valakit megbíznak vele. [link] Ez az oldal van hivatkoza Sumahodigest -ről, tehát már a VII is házon kívül van készítve.
Továbbra is várom a következő Pro -t
-
otto14
őstag
Azért jó lenne elolvasni a cikket is.
Sony had been building its Xperia flagship handsets in three manufacturing facilities. Two of these plants are located in Thailand and one is in China. According to Sony's manufacturing websites, all three of these factories no longer list smartphones among the devices that are built at these locations. The first Xperia flagship to be assembled by a third party is the new Xperia 1 VII.
-
Xaels
félisten
[Report: Sony won't build any more flagship Xperia phones] - ez szomorú lenne...
-
hito
nagyúr
válasz
eventus #1723 üzenetére
Igen, elég idegesítő.
Szena67: "Azért hagyják el ezeket, mert az azonnali frissítési mánia miatt minden új android verziónál szőrözni kéne vele."
Nem látok összefüggést. Egy ilyen feature-t ezért hagynának el? Egyszerűen csak hanyagság, vagy úgy gondolja a fejlesztő, hogy minek az? Egyébként az, hogy háttérben fut a kamera alkalmazás nem megoldás, mert egy idő után kilövi, vagy én zárok be mindent, mert valami nem működik megfelelően és akkor megint ott vagyok, hogy nem abban a módban nyílik meg. Mindegy, tudok nélküle élni, de nagyon zavaró. -
Szena67
aktív tag
Rá akarnak venni, hogy használd a google keresőt esetleg a fejedet és találsz átmeneti megoldást? Vagy ott a z1g generációs legutóbbi okoskodó hátha éppen unatkozik. A múltkori eset után többé nem tudok segíteni.
1. megpróbálod, hogy nem zárod be és a kamaragombbal próbálod indítani
2. sideload 1V kamera app xda-ról, hátha működik vele, ezt is meg tudod találni magadnak, ha akarod. -
Szena67
aktív tag
válasz
eventus #1723 üzenetére
Ki kell próbálni ezzel vagy hasonló buttons remapper-el: [link] Azért hagyják el ezeket, mert az azonnali frissítési mánia miatt minden új android verziónál szőrözni kéne vele. Minél google-abb a sw annál kisebb a fejfájás. Vagy mindenki úgy járna, mint a samsung ui-nál, hogy fél év késés és rengeteg hiba.
-
hito
nagyúr
Elég alapdolog szokott lenni a kamera szoftverben a legutoljára használt mód szerinti indítás. Eddig minden telefonomnál be lehetett állítani és mivel mindig pro módban használom, baromi idegesítő, hogy minden egyes kamera indításnál az kell pöccinteni pro módba. Sony-nál nincs erre megoldás?
-
melodie
tag
Xperia I V (XQ-DQ54) 67.2.A.3.42 Május 1.security patch....
-
Szena67
aktív tag
Xperia használati statisztikák (Japán): [link] (Még mindig az V-ből van a legtöbb)
-
Szena67
aktív tag
Nincs ennyi időm nem vagyok időmilliomos és ahhoz meg végképp semmi közöm, ha esetleg nagyon unatkozol ezért célpontot keresel magadnak öcsém.
Ide jött egy nem igazán ebbe a topikba tartozó kérdés halmazzal, mert a másikba, ahová esetleg tartozik ott vagy nincs élet, vagy finoman lexarták a témát. Ennyit szántam rá az időmből, hogy nem halat fogtam helyette, hanem megtanítsam halászni. Te meg xartál végigolvasni a választ, kiragadtál belől egy olyan részt amire ráugorhattál, mint tyúk a meleg t..-ra. ez kb. ennyi. -
rtrace
junior tag
válasz
Szena67 #1710 üzenetére
"Vagy gondolom szűrnöm is kéne a találatokat meg javítanom is a google keresőmotorját."
Nem kellett volna, de te szűrted; külön is linkeltél belőle egy irreleváns találatot, lekezelő módon azt demózva, hogy milyen egyszerű lett volna neki is megtalálni a választ.
#1708 hito:
Na ez jó hír, hogy hozzáférnek a zoom-hoz, nem gondoltam volna. -
-
hito
nagyúr
Köszönöm szépen, működik és ígéretesnek tűnik
Még a sabre-t is lehet babrálni, nem omlik össze. Tesztelem a napokban.
Egyébként sokkoló, de egy csomó 3rd party appnál működik a lencsemozgatás zoomolásnál. Pl. mcpro24fps (számomra ez a legfontosabb) és Proshot-nál is. Azért csodálkozom ezen ennyire, mert korábbi tapasztalataim alapján teljesen biztos voltam benne, hogy nem fog működni. Mark IV-nél próbáltam utoljára és ott meg se moccant, itt viszont hozzáférnek az appok a continuous zoomhoz.
-
rtrace
junior tag
válasz
Szena67 #1703 üzenetére
"A keresés kulcsa a megfelelő kulcsszavak megetetése a google-al."
Mondjuk amilyen magas lóról írod ezeket, az xda "GCam-os" linked kapásból nem is arról szól, hanem az 1 VI gyári kamera appjának a korábbi generációkra való portolásáról.
Azért nem Pixelt vesznek, mert egyrészt létezhetnek más szempontok is, másrészt meg a moddolt GCam nem egyenlő a Pixel gyárijával, sokkal több lehetőséget kínál.@hito:
Az alapján amit találtam róla, BSG 8.1-en lehetne a legtöbb funkciót működésre bírni, innen az 5 V configgal próbáld ki. A teléhez a Camera ID-t lehet neked kell majd hozzáadni, de a folytonos zoom-ot nem tudom elképzelni, hogy működne vele.
Összességében nagy csodára ne számíts, Exynos-os Samsungok mellett a Sony a legrosszabb GCam szempontból. -
Szena67
aktív tag
Na akkor már megérte megvenni. Ezek nem néptelefonok az biztos, nem is úgy kell hozzájuk közelíteni. Gcam port lehet, hogy lesz rá, lehet, hogy nem. Ez többnyire azon múlik az xda-n mennyire van/lesz lelkes fejlesztői támogatottsága. Ami ott nincs meg, az gyakorlatilag nem létezik. Az V-re van sok minden, custom romok, stb., mert az népszerű volt a fejlesztők között.
-
hito
nagyúr
válasz
Szena67 #1703 üzenetére
Minden olyan készülék képalkotási képességein segít a gcam, amin teljes kompatibilitást élvez, évek óta használom és 100%-ban ez a tapasztalatom. De mivel a Sony készülékek abból a szempontból (is) egyediek, hogy a raw fájlokat sokkal könnyebb feldolgozni a többihez képest, így nem nagy érvágás, el tudom engedni a gcam-et. A többinél iszonyat melós életet lehelni a dng fájlokba.
-
Szena67
aktív tag
A keresés kulcsa a megfelelő kulcsszavak megetetése a google-al. Ez az én hibám, rosszul viselem, de hidd el elég sokan lusták egy egyszerű keresést megejteni, mert kényelmesebb mások idejét fogyasztani, ami nekem már több, mint unalmas.
Ha úgy kezded, hogy xda-t nézted, button remapert nézed és nem jutottál semmire máris más a leányzó fekvése. A gcam-ra a reddit csoportban írta valaki, hogy nem lő jobb képeket, sőt. Mondjuk aki gcam-ezni akar miért nem vesz pixelt? Költői kérdés volt. Az 1VI-nak nem tudom milyen a kijelzője, nekem nem volt, valszeg. nem is lesz, mert számomra visszalépés.
-
hito
nagyúr
válasz
Szena67 #1701 üzenetére
Volt már ettől barátságosabb fogadtatásban is részem, de a válaszokat köszi!
Az első kivételével ezeket megnéztem, nem gondoltam volna, hogy a google hoz az első kérdésre releváns találatot. A gcam-eket próbáltam, ahogy írtam limitáltan, vagy sehogy nem működnek, gondoltam van valakinek több tapasztalata erről itt helyben. Kijelzőnél kb. ezek az opciók vannak a VI-nál is.
-
Szena67
aktív tag
Google-el kerestem rá, kb. 2 perc ezt Te is meg tudod csinálni, használd bátran. [link]
"AI-alapú áttekintés További információ For the Sony Xperia 1 VI, a button programming app like "Button Remapper Pro": can reassign the functionality of physical buttons, such as the camera button, to other actions. You can also use Sony's built-in "Side sense" feature to customize some button actions .."
Kijelző, legalábbis az 1V (ez 4k kijelző, teljesen más paraméterek és beszállító) 1Vi-nál ebből nem tudom mi van meg. 1V-nél fehéregyensúly (meleg, közepes, hideg, egyéni), képminőség (készítő mód vagy szokásos), frissítési frekvencia (60Hz vagy 120Hz), fényerő, alkalmazkodó fényerő ki/be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest