- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Videós, mozgóképes topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Chromecast topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
daniel2121 #220698 üzenetére
+ Többiek is
Hallottam én is, csak próbálom kihozni a legjobbat a meglévőből. Ez a korom okozza közvetetten is a hibákat. Injektor dugulás pl. Ezért akarom megelőzni, nem utólag tisztogatni. (meg hát ez az auto it off, csak azt hittem, itt is ebbe a cipőben jártok és van rá megoldás)
Eddig úgy állok, hogy...
Első a tisztítás dióval ha kell egyáltalán. Aztán megy a benzin adalék, meg valami SP-s motorolaj, 8000-ként cserélve. Meg valami szívó oldali tisztító spray minden olajcserekor. Annyi idő alatt csak nem lesz olyan koszos. Nem válik még le nagy darab kosz ha tisztítom. Meg pörgetni is kell amíg tiszta, azt hallottam. Csak városban használjuk legtöbbet, az a baj.
Nekünk eddig unalmas, benzines Toyotáink voltak. Alig volt hibája. Hozzá voltunk szokva. Most majd megtudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest