- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Videós, mozgóképes topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ASUS ROG Ally
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vzsryl #188900 üzenetére
Én azt gondolom, hogy nemhogy segíteni, meg hagyni nem kéne de kifejezetten gátolni, hogy kína bármiben teret nyerjen. Odaadták nekik az összes know-how-t egy kis olcsó gyártásért cserébe, most meg tátott szájal rohangálunk a f*szerdőben. Mert a pénz már ott, a hadsereg ott és a know-how is.
Mint a rák szépen beszivárgott tövig mindenhova. Szerintem már egy autót nem tudnának európában összerakni a kínaiak nélkül. Én tuti nem vennék tőlük semmit, nem adnék el nekik semmit és nem dolgoztatnék se velük se nekik, szerintem csak így lehet egy népcsoportot kordában tartani akár országon belül akár nemzetközi szinten. Csak az a baj ehhez ma már a maradék 6 milliárd ember együttes összefogása kéne, mert enélkül szépen haladunk a világkormány felé csak nem Star Trekesen San Fransiscoban lesz a központ hanem Pekingben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adobe Photoshop
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest