- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
800 pénz lesz. Nem semmi. Megvárjuk.
-
Busterftw
nagyúr
Erdekes, hogy juliusi rajttal semmilyen "leak" foto nem jott.
Van hogy neha a teljes render kiszivarog honapokkal ezelott. -
Ryoo
senior tag
Én is imádtam az ilyen jellegű teljes személyre szabhatóságot, de sajnos nem volt rá akkora igény, különben nem írtotta volna ki az összes gyártó. Ez ugyanolyan, mint a kis méretű telefonok, mindenki sír, hogy olyat akar, majd amikor lesz, a kutya nem veszi. Megjegyzem, egy ilyen szoftveres megoldás nem lenne olyan nagy erőfeszítés és költség.
#6 Oldfoksz: Én úgy tudom, hogy az EU szabályozás, nem a gyártók jófejsége, hanem kötelezték őket, hogy legyen visszajelzés, ha a mikrofon, vagy a kamera aktív az esetleges jogtalan hang- és videoanyagok rögzítések elkerülése végett.
-
janeszgol
félisten
válasz
Polarstar #11 üzenetére
" A néma felvillanás ütemesen és színekben igencsak gazdag jelzés értékkel rendelkezik egy felhasználónak - némán is!"
Ez nem rossz eszrevetel. Plane annak fenyeben nem, amikor olyan hirek jonnek (meg tapasztalasok), hogy a mai Z gen vege es alfa gen egyaltalan nem hasznal csengohangot. Az ocsem fia 14 eves, van okosteloja. En meg sosem hallottam csorogni a telojat, de azt sem, hogy csengohangot valasztott volna. Oda az ertesitesi villogas szerintem hasznos lenne. Nekem is. Ha Nothing telot vennek, aminek a hatuljan ott a gylph, rogton nema vennem az elso perctol a csengest.
-
válasz
kbyte1024 #10 üzenetére
Fájó nosztalgiával tekintek a zseniális megvalósításuk teljes hiányára. A Sony 5 valami is rendelkezett Leddel. Ellenben egy Android progi sem támogatta. Világított piros-sárga-zöldben töltéskor és ennyi.
A háttérben fogható jelzéseket alábecsüljük. A néma felvillanás ütemesen és színekben igencsak gazdag jelzés értékkel rendelkezik egy felhasználónak - némán is!
Részemről a Ledet kérem vissza.
A tojásfőzéshez meg használom a kézen lévő karórám. -
Jó öreg BBOS most forog a sírjában! Minden alkalmazás, alkalmazásban funkciók és a hab a tortán: a BBM és Mail válaszok, "egy bizonyos tárgyú válasz" konfigurálható egyedi fényjátéka atomkirály volt!
Nagyon vártál egy levelet... Speckón bekonfigoltad. Mobil asztalon vagy töltő bölcsőben (ugye ilyen sincs most ebben a formában már)
Jöttek-mentek a jelzések le sem bagóztad! De ha megjött AZ A VÁLASZ azonnal láttad és hallottad!.
Ilyen most nincs. Minden egykaptafa és ömlik be. -
Oldfoksz
junior tag
A telók ( nem olyan régen termeszetesnek vett) hianyzó szolgáltatasait joggal reklamáloknál előkelő helyen szerepel a mai napig az értesitő led.
A teljes funkciójú AOD-ot kinalo telóknál ez nem gond,de
egyre több amoled-poled-ltpo kijelzős cuccoknál már ez abszolute nem természetes.
Most három eszköznél néztem meg a következőt:
ha a kamera aktív,akkor egy kis zöld led jelzi ezt.
A három cucc: egy moto, CMF phone 1,Samu Tab A9.
Mekkora feladat lenne ezt az egyébként rendelkezésre
álló ledet értesitésre is használni........! -
paatrick
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #4 üzenetére
Mondjuk biztos 200 IQ kéne feltalálni a világítós antennacsíkot a keretben a telefonok oldalán, ha már az értesítő ledeket mostanra szinte minden telefon elhagyta.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
paatrick
őstag
Nincs is értelme ebben a formában. Nekem külön nevetséges az mikor azzal promózzák youtube-on egyesek hogy be lehet állítani rá stoppert és akkor azzal főz a konyhában.
Anno talán a Nokiának volt olyan modellje aminek az oldala világított. Na azt láttad minden helyzetből.
-
Részemről: ennek én sok értelmét nem láttam. Lehet, hogy belátták: felesleges?
(Attól, hogy még ikonikos értelme nem sok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged