Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
A win hálózati helyek/hálózati kapcsolatoknál kell az alaplapi karid tulajdonságait megnyitni, "speciális" fül, "Megengedem más számítógépeknek, hogy ezt az internetkapcsolatot használják".
A korlátozott hálózat alighanem a fon-ra vonatkozik, de ezt nem tudná most megfejteni sajna... -
Thrawn
félisten
And that’s not all! Now we all share everything, WiFi and also the money our visitors pay for accessing FON Spots. Change your profile in the User Zone, and you can continue roaming the world for free and also make a bit of “dinero” by sharing your WiFi.
Változtassam meg a profilomat? Mire? Utána meg részesedést kapok? MIVAN?
-
Hülyesamu
csendes tag
Ölég macerásan dugtad őket össze, mert nem tudom, hogy a Te gépeden van-e port forwarding, (ha nincs/nincs jól bekonfigolva, a fonera nem tud kommunikálni a szerverükkel) Meg ha ki vagy kapcsolva, akkor nem fog menni a router, ez így nem annyira jó, annak 7/24-ben kellene mennie...
Sztem várd meg a routert/Wifi-karit, és akkor tedd össze korrekten.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
ha chello, akkor a mac-címmel kell szarakodni, és a fon elég lassan áll fel. én a vezetékes routerre szavaznék, mert abba vezetékkel lehet csatlakozni, ha kell. aztán idővel esetleg wifi kártya az asztaliba, ez nem zárja ki.
nálam a fon nem a stabilitásáról volt híres, jelenleg csak áll, és próbálja osztani a netet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- MSI notebookok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

neeeem. az egy teljesen új, bontatlan, router. azért nem vagyok ilyen link...