Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
értem. Én múltkor is akartam már ilyen routert, de nem tudtam szerezni.
Most megint megláttam a topicot, és szeretnék egy ilyet. Természetesen megosztanám ingyen, Mezőberényben még úgy sincs ilyen (nem mintha sokan járnátok erre fonerasok
), Szegeden meg meglepődve láttam, hogy az utcámban is van egy fonera tulaj
Bár azt a térképet még nem értem, gondolom a zöld pötty aki ingyen osztja a netet, a kis pötty meg akinek fizetni kell (csak kíváncsi lennék, hogyan kerülök vele kapcsolatba, ha nekem kell a net).
Jelenleg hogy tudok egy ilyen készülékhez hozzájutni? Van akinek most van fölös ilyenje?
esetleg meghívója, vagy milye?
ngabor2: az első hsz-ben is valahogy így írtátok(tad) le. És ezt a 20€-t hogy kell befizetni? Ez ugye akkor szállítási költséggel együtt ennyi?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), Szegeden meg meglepődve láttam, hogy az utcámban is van egy fonera tulaj
Bár azt a térképet még nem értem, gondolom a zöld pötty aki ingyen osztja a netet, a kis pötty meg akinek fizetni kell (csak kíváncsi lennék, hogyan kerülök vele kapcsolatba, ha nekem kell a net).