- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
értem. Én múltkor is akartam már ilyen routert, de nem tudtam szerezni.
Most megint megláttam a topicot, és szeretnék egy ilyet. Természetesen megosztanám ingyen, Mezőberényben még úgy sincs ilyen (nem mintha sokan járnátok erre fonerasok), Szegeden meg meglepődve láttam, hogy az utcámban is van egy fonera tulaj
Bár azt a térképet még nem értem, gondolom a zöld pötty aki ingyen osztja a netet, a kis pötty meg akinek fizetni kell (csak kíváncsi lennék, hogyan kerülök vele kapcsolatba, ha nekem kell a net).
Jelenleg hogy tudok egy ilyen készülékhez hozzájutni? Van akinek most van fölös ilyenje?esetleg meghívója, vagy milye?
ngabor2: az első hsz-ben is valahogy így írtátok(tad) le. És ezt a 20€-t hogy kell befizetni? Ez ugye akkor szállítási költséggel együtt ennyi?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest