- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
ngabor2 #2289 üzenetére
Az eszközre gondolok természetesen.
és a közösség lényege is átjön, csak az 5k amit jelenleg sokallok (főleg mivel nem olyan régen még ingyen lehetett hozzájutni, meg mert egy egyetemista mindig le van égve
). Szóval azért kérdeztem, hogy ha olcsóbban lehet itthon, még ha ezressel is, akkor is nem min. 2 hét még itt van,és rá tudom tenni az oprendszert én is (bár az nem tiszta, hogy alapból ezzel gyártották :S vagy ez a fon-os OS miben tér el). Mekkora sugarat lehet ezzel lefedni szabad térben?
Ha veszek itthon egy wifi routert (olyat amihez van fon-os OS), akkor ha felrakom az OS-t akkor továbbra is fog tudni mindent, vagy lehet h vmi feature elveszik az OS miatt? Ha már wifi router, akkor tudjon többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest