Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gonsoz43

csendes tag

iHola Foneros :)

egy kérdésem lenne... most jártam az origi. fonos fórumon és észrevettem, hogy mások is tapasztalták ezt a hibát, amit én.. de egyértelmű megoldást nem találtam.

az a baj, hogy csak ideig-óráig működik a la fonera.. azaz adja mindkét jelet a privátot meg a publicot is.. be is konfiguráltam, minden szép és jó.. de 1 óra 3 óra vagy egyéb (rövidebb) idő után fogja magát, aztán nem látni az elérhető hálózatok között egyik jelet sem.

a konfigom: linksys wrt54gl router dd-wrt firmware-rel, és ennek az 1-es ethernetére kötve a fonera DHCP módban, de mégis fix ip-vel (192.168.0.9) .. ha leveszem a tápról és visszateszem, akkor megint ad egy ideig, de aztán eltűnik a jele.

valami olyasmit olvastam, hogy a 10M -- 100M meg auto-negotiating környékén van a hiba, de nem tudok rájönni, hogy mit állítsak és hol, hogy jó legyen

itt van 2 kép, hogy látszik ugyan, de nem aktív éppen.. és h a VLAN beállításoknál hogy vannak a portok konfigurálva.. a FON a fon (az egyesen), a többi meg szgép.. a router többi portján:

[kép]
    [kép]

remélem tudtok segíteni, mert kezdek megőrülni.. :F :W

Új hozzászólás Aktív témák