- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
Nekem mindig 'nyílt'-ra változott magától, és addig nem volt hajlandó felcsatlakozni.
Mindig visszaváltottam wpa-ra, tkip-pel, és beírtam a passphare-t is, utána megjavult...
A drivered jó? zeroconfigot használod, vagy a sajátját? próbáld ki mindkettőt...ja, és a hálókártya tulajdonságok,speciális fülön lehet még mindenfélét állítgatni, ott is érdemes körülnézned...
-
poffsoft
veterán
A kapcsolat tulajdonságai táblára kell eljutnod, ott a második fül valami hálózatok, ott sorolja fel, milyen hálózatokat lát(hat), alul egy kis ablakban, és ha ott megnyitod a hálózatot (szerkeszt), ott írja ki milyen a hálózat titkosítása. És én hiába állítottam be a wpa-psk (tkip) megosztott hálózatot MyPlace ssid-vel, mindig nyílt-ra változott, nem is tudott feljelentkezni a wpa-val védett myplace-re, csak a fon_ap -re..
(Bocs hogy nem pontosan írom a fülek nevét, de most sem a saját gépemről írok, itt meg nincs wlan ) -
poffsoft
veterán
Ez windows feature lesz.
Véletlen, ha a vezetéknélküli tulajdonságaira (elérhető hálózatok/speciális tulajdonságok, Hálózatok)rámész, a titkosítást nem kapcsolja át a win nyílt-ra? Nekem azt csinálta, és majd megőszültem, mire megtaláltam...
Most már viszont ha nem akar csatlakozni, tudom mit kell megnézni elsőre -
ALI_G
veterán
na hát szóval hazajöttem, de egyszerűen most már nem akar kapcsolódni a belső hálózatra. A nyíltra simán csatlakozik és van is net, de miért nem hajlandó a belső hálóra csatlakozni?!
XP van a laptopon, windowsos bejelentkezőt használok. Próbáltam már a wifi hálókártyát letiltani, engedélyezni, kihúztam a FON-t, visszadugtam, de semmi.Mi a rák van ezzel?
-
Rick4
félisten
skypre-pal próbáltam itthon, és a másik gépre 56KB-tal tudtam áttolni a cuccokat, sokszor csináltam, mindig ennyi volt a max. mindketten a myplace jelre voltunk felcsatlakozva. Most nemrég lecseréltem nemrég egy 6K-s TP-link routerre, most próbálam, kb 20X-os a sebesség.
-
kapcs-ford
őstag
Kiszórás akkor volt mikor mindenki (meglevő tulajok) kaptak 3 ingyen cakkpakk meghívót fonerára..
Lehet ez pont nem egy profitorientált cég, ha a tulajdonos bio-ját megnézed akkor láthatod, hogy nem ebből fog tovább gazdagodni mert azt már párszor megtette.
Ez inkább egy amolyan megálmodott eszme amibe belepottyantott pár millió eurót.
-
-
-
ludus
aktív tag
akkor namégeccer:
0. lehúzod a fonerát az internetről
1. beállítasz fix ip-t és default gateway-t a fonerának (az ip cím amit kapott a fonerád, pl. 192.168.2.x a másik rútertől meg a default gateway-t is itt látod. a netmask legyen255.255.255.0)
2. beállítod a fonera DNS-ét a 88.198.165.155 címre
3. átállítod a publikus SSID-t a FON_ADDON névre
4. kihúzod a fonerád a konnektorból, bedugod az internetkábelt, visszadugod a konnektorba a fonera tápját
5. egyszercsak lessz freeWLANnekem ennyi volt és azóta is műkszik
-
danielh2
tag
Tedd fel a freewlan-t azzal tudsz mac címet klónozni a fonerán is
Itt 2 posttal feljebb van belinkelve a HWSW-s topic, az első hsz-ben leírják a 4 egyszerű lépést amivel felmegy. És emellett megmaradnak a fonos funkciók, teljesen "legális"
(más kérdés h aktivál egy SSH szervert is, amivel aki akarja "rossz" célra is tudja használni, de nem kell akarni)
-
-
Rick4
félisten
Tplink router, 5K-ért vadi új...emellett megéri vacakolni a fonnal? 5 év garival..
-
Rommel6600
őstag
Ha olyan wiwif routert akarsz venni, amihez van fon-os firmware akkor ilyet vegyél:
Linksys WRT54 G/GL, GSV1-v3, GSV4
Buffalo WZR-RS-G54, WHR-G54S, HP-G54
De az az igazság hogy ezekhez meg ott van a rengeteg házi firmware: Tomato, DD-WRT stb., amellyekkel mindent fog tudni a routered (Bandwidth limiting, QoS, tcp timeout, statisztikák stb), valószínűleg erre gondoltál. A Fonerára is fel lehet tenni a DD-WRT-t, de akkor elveszik a fonos tagságod. Döntsd el mi kell neked: Közösség vagy router -
ngabor2
nagyúr
ha arra gondolsz, hogy itthon megvásárolható-e boltból, akkor nem. ha arra, hogy házhoz viszik-e neked, ha kifizetted, akkor igen. csakhogy igazából nem a router a lényeg, hanem a közösség és a szolgáltatás. pl. elmész valahova nyaralni, de kockulni támad kedved, viszont nincs net a közelben. elkezdel keresgélni egy fon ap-t, és ha találsz, akkor tudsz ingyen netezni. feltéve, hogy te is osztod otthon a netet, hogyha valaki eléd keveredik, akkor az is tudjon netezni. az egész a kölcsönösségről szól. tehát nem az van, hogy hú, van 5k-ért egy fasza wlan routert, kapjuk szét, hekkeljük meg.
-
ngabor2
nagyúr
jó cucc lenne, ha szabadon lehetne a firmware-t átírni. így is használható, csak elég sokmindent nem tud. de annak megéri, aki sokat utazik, és jó, ha van net a közelben.
az új cucc már elég régóta vár bevezetésre. az 2 rj45-tel és usb-vel jön. de olvasd el az 1. hsz-ban benne van a pontos típus. sokan várják már... -
ngabor2
nagyúr
megveszed, utalsz (asszem paypal-en keresztül, vagy bankkártyával), aztán egyszercsak jön a futár.
kuka: nem, a futárnak semmit nem adsz, csak egy aláírást, hogy átvetted. monnyuk nem az utalás a megfelelő szó, de az ilyen banki cuccokban nem vagyok otthon. a bankkártya száma, lejárata és egy 3-jegyű kód kellett hozzá, ami szintén rajta van a kártyán. -
ngabor2
nagyúr
Send each invitation to a friend who is not yet a Fonero. All you need to do is enter the information and we will send your friends an invitation they can redeem in the FON Shop. Then they'll need to register as a Fonero, enter their address and we will send them the La Fonera WiFi Router for just €/$ 20 (offer valid only in the European Union, Norway, Switzerland, US and Canada), including taxes and shipping.
tehát meghívó van, amivel €20-ért juthatsz a cuccoshoz. amúgy 34.44 + tax + ship lenne. tehát gyakorlatilag féláron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest