Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
értem. Én múltkor is akartam már ilyen routert, de nem tudtam szerezni.
Most megint megláttam a topicot, és szeretnék egy ilyet. Természetesen megosztanám ingyen, Mezőberényben még úgy sincs ilyen (nem mintha sokan járnátok erre fonerasok
), Szegeden meg meglepődve láttam, hogy az utcámban is van egy fonera tulaj
Bár azt a térképet még nem értem, gondolom a zöld pötty aki ingyen osztja a netet, a kis pötty meg akinek fizetni kell (csak kíváncsi lennék, hogyan kerülök vele kapcsolatba, ha nekem kell a net).
Jelenleg hogy tudok egy ilyen készülékhez hozzájutni? Van akinek most van fölös ilyenje?
esetleg meghívója, vagy milye?
ngabor2: az első hsz-ben is valahogy így írtátok(tad) le. És ezt a 20€-t hogy kell befizetni? Ez ugye akkor szállítási költséggel együtt ennyi?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- iPad topik
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), Szegeden meg meglepődve láttam, hogy az utcámban is van egy fonera tulaj
Bár azt a térképet még nem értem, gondolom a zöld pötty aki ingyen osztja a netet, a kis pötty meg akinek fizetni kell (csak kíváncsi lennék, hogyan kerülök vele kapcsolatba, ha nekem kell a net).