Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Az eszközre gondolok természetesen.
és a közösség lényege is átjön, csak az 5k amit jelenleg sokallok (főleg mivel nem olyan régen még ingyen lehetett hozzájutni, meg mert egy egyetemista mindig le van égve
). Szóval azért kérdeztem, hogy ha olcsóbban lehet itthon, még ha ezressel is, akkor is nem min. 2 hét még itt van,és rá tudom tenni az oprendszert én is (bár az nem tiszta, hogy alapból ezzel gyártották :S vagy ez a fon-os OS miben tér el). Mekkora sugarat lehet ezzel lefedni szabad térben?
Ha veszek itthon egy wifi routert (olyat amihez van fon-os OS), akkor ha felrakom az OS-t akkor továbbra is fog tudni mindent, vagy lehet h vmi feature elveszik az OS miatt? Ha már wifi router, akkor tudjon többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- iPad topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Battlefield 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
és a közösség lényege is átjön, csak az 5k amit jelenleg sokallok (főleg mivel nem olyan régen még ingyen lehetett hozzájutni,