Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

az origo-n nagyon sok ''fura'' hozzászólás is érkezett...

Szerintem a lényeg:
    az embert akkor is megbüntetheti a rend hű őre, ha nyitvahagyja az autóját, lehúzva feleti az ablakot, vagy jól látható helyen hagy értéket a bezárt gépkocsiba... (tény, hogy ha kirámolok egy nyitott autót, azért még engem megbüntetnek)

Tehát itt szvsz gyorsan el kellene felejteni, hogy a jóember szabálysértést követett el, hiszen nincs olyan törvény, ami konkrétan ezt kimondja.

Három wlan hálózatom van otthon, abból egy a FON, ami publikus, egy jelszavazott, amit csak nagyritkán használok, inkább csak akkor, ha konfigolok egy eszközt, és egy (szintén jelszavazott - talán még MAC szűrés is van rajt - de már rég volt, hogy konfigoltam) nagyobbacska hatótávolságú (hogy a szomszédtól is elérjem a saját hálómat), amiről netezek és látom a teljes belső hálót.
    Ha a FON-ra csatlakozik valaki, akkor egészségére! A többit meg ugysem tudja olyan egyszerűen.

Azzal pedig szvsz egy wifi router tulaj se érveljen, hogy neki foggalma sincs, hogy mi a wifi, vagy hogy ő csak egy jöttment otthoni felhasználó és minek kéne neki tudnia, hogy hogyan védje le a saját wlan hálózatát.
    Erősen érinti a szakmámat a wlan, sokszor találkozok olyannal, aki megveszi, de konfiguráláshoz már ''hülye''. De ha egyszer van hozzá egy magyar nyelvű leírás, képekkel illusztrálva, akkor nehogy már gondot okozzon neki beállítani. Ja! hogy luxus elolvasni vagy nem kapott hozzá - oldja meg - így vagy úgy - vagy kérjen segítséget.

bocsi, hogy kicsit hosszabb lett

Új hozzászólás Aktív témák