Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Nyomtató topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
az origo-n nagyon sok ''fura'' hozzászólás is érkezett...
Szerintem a lényeg:
az embert akkor is megbüntetheti a rend hű őre, ha nyitvahagyja az autóját, lehúzva feleti az ablakot, vagy jól látható helyen hagy értéket a bezárt gépkocsiba... (tény, hogy ha kirámolok egy nyitott autót, azért még engem megbüntetnek)
Tehát itt szvsz gyorsan el kellene felejteni, hogy a jóember szabálysértést követett el, hiszen nincs olyan törvény, ami konkrétan ezt kimondja.
Három wlan hálózatom van otthon, abból egy a FON, ami publikus, egy jelszavazott, amit csak nagyritkán használok, inkább csak akkor, ha konfigolok egy eszközt, és egy (szintén jelszavazott - talán még MAC szűrés is van rajt - de már rég volt, hogy konfigoltam) nagyobbacska hatótávolságú (hogy a szomszédtól is elérjem a saját hálómat), amiről netezek és látom a teljes belső hálót.
Ha a FON-ra csatlakozik valaki, akkor egészségére! A többit meg ugysem tudja olyan egyszerűen.
Azzal pedig szvsz egy wifi router tulaj se érveljen, hogy neki foggalma sincs, hogy mi a wifi, vagy hogy ő csak egy jöttment otthoni felhasználó és minek kéne neki tudnia, hogy hogyan védje le a saját wlan hálózatát.
Erősen érinti a szakmámat a wlan, sokszor találkozok olyannal, aki megveszi, de konfiguráláshoz már ''hülye''. De ha egyszer van hozzá egy magyar nyelvű leírás, képekkel illusztrálva, akkor nehogy már gondot okozzon neki beállítani. Ja! hogy luxus elolvasni vagy nem kapott hozzá - oldja meg - így vagy úgy - vagy kérjen segítséget.
bocsi, hogy kicsit hosszabb lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motoros topic
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- MacBook Pro 14" M2Pro/16GB/512GBSSD eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest