- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvojnisek
csendes tag
-
ludus
aktív tag
hát igen... nekem is volt már olyan ogy resetelnem kelett, a 30mp-es dolog működött de már azt hittem hogy elromlott a cucc mire magához tért - kíváncsi lennék azért hogy mi a francot tud csinálni 10 percig
a publichoz csak regiszrált fon felhasználók tudnak kapcsolódni, a többiek a fon nyitóképernyőjén kívül mást nem látnak ha rácsatlakoznak a routeredre... -
ludus
aktív tag
én is inkább a plussz hűtőbordás megoldást favolrizálnám mint ahogy a linkelt fórumban is tették, egy vga hűtőt pluszba bele lehet rakni...
mondjuk szerintem nem normális dolog hogy ennyire melegedjen, nekem kiegyenesített antennával felfelé áll - gyakorlatilag az előlapján - és igaz hogy elég meleg de azért attól messze van hogy elolvadjon, nem tudom nekiálljak e moddolni...
egy igényesebb megoldás, igaz ventillátorral: [link]
[Szerkesztve] -
Marci_
tag
Inkabb beszeljunk net84 problemajarol, az kevesbe OFF...
Talaltam egy ilyen leirast La Fonera hutessel kapcsolatban [link]
Az en keszulekem nem melegszik annyira, egyelore az asztalon van, de majd a falra lesz felszerelve.
Itt van par kep, hogy miert kell ovatosnak lenni:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest