- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
hát, ennyi volt... részemről off.. majd ha lesz G25/7 akkor letesztelem megint
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
nekiálltam kontrollerrel... hát halál...
kénytelen vagyok órákat a pályával foglalkozni, hoyg elérjek vmi jó köridőt
a 4 visszatekerés nem elég... 15 körhöz nekem nagyon kevés2
-
Petykaaa97
csendes tag
Helló mindenkinek
hogyan kell letölteni a F1 2012 mert ha rámegyek a downloadra akkor nem csinál semmit sem.és hiába próbálok meg mindent akkor sem jön össze a letöltés..
valaki írjon egy út mutatót pls..
előre is köszi -
realmadrid92
tag
Windows 8.1 pro-n nálam az a probléma, F1 2012-vel, hogy bejön egy fekete képernyő indításnál és semmi, befagy.
Van erre valami megoldás? -
tkesy
addikt
válasz
manya777 #5265 üzenetére
Nem, mostanra már javult a helyzet... Itt már félrehúzódnak az egyenesben, hogy kanyarbejáratnál aztán visszarántsák a kormányt az ideális ívre...
De továbbra is tartom magam ahhoz, hogy attól függ mivel akarsz játszani: ha bill akkor '12, ha kormányod van akkor pedig '13...
-
manya777
tag
válasz
Feribacsi555 #5264 üzenetére
Talán a multit is kipróbálnám, de nem annyira fontos. Leginkább karriert játszanék. Mondjuk a 2011 eshez volt már szerencsém. Abban a gépi versenyzők AI-k szerencsétlenkedéseitől másztam falra. Semmilyen szinten nem volt tekintettel egyik sem rám sem lekörözéskor sem ha csak edzésen gyorskörön voltam és simán levezetett előttem ideális íven kanyarban, stb... Nem tudom a 12, 13 as verziókban is ugyan ennyire hülyék?
-
manya777
tag
Hello. Most szeretném megvenni valamelyik F1 es játékot. Mi a tapasztalat, melyiket lenne érdemes megvenni? Mondjuk a 2010 est inkább kihagyom, a 2011 es jobbnak tűnik, a 2012 es től meg tartok mert egyebet nem olvastam sehol csak a bajt róla. Mentési hiba, meg vagy 12 féle patch stb. Szóval mit gondoltok melyiket kellene megvennem, melyikkel van a legkevesebb baj? Vagy esetleg a 2013 as a legjobb?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nah sikerült kipróbálni a gamet.
Full HD-ban 4x AA minden Ultra 50-130 FPS között,de átlagban 70-80 fps verseny közben. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5260 üzenetére
Nem teljesen arcade.Elég sok dolgot szimulál.Az irányítás arcades.Amúgy,több dolgot is szimulál,mint pl. változó időjárást,fel száradó pályát,autó törést (bár bénán),kerék cseréket.Nah igen,eléggé scriptelt a játék,szóval az AI-nál előre meg van írva,mit csináljon,előre meg van írva,milyen időt fut,és hogy mennyit lassul.Ez egy ilyen dolog,de ezt eddig is tudtuk.
De mivel multiban játszol,így rajtad kívül még sokan panaszkodnak az "irreálisan" gyorsan kopó gumikra.Ergó neked ez pozitív,mert nem vagy egyedül ezzel.
Mondom még egyszer: Ha van egy jó setupod,jól tudsz vezetni,jól osztod be a gumikat,akkor tetszeni fog a játék.Egyébként,én billentyűzetes vagyok,és nálam is gyorsan kopik a gumi.
Érdekes,az előző résznél meg a többségnek az volt a baja,hogy túl könnyű,stb.Most meg hogy túl nehéz?
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #5259 üzenetére
ez egy arcade játék és ha már ennyire a gumikopást szimulálják a többit miért nem?
és a multit nézem mivel botok ellen csak felbaszom magam
ember tud hibázni, a bot meg be van programozva egy hibára és le van írva mikor mit kell csinálnia.. az ember elfékezi pozíciót veszt amit később vissza kell szerezni, stb. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5258 üzenetére
Ja,hogy ezeket te most az online játékból vetted észre?Mert ott nem játszok.
Szerintem meg egy F1-es játéknak arról kellene szólnia,amilyen az adott szezon.Szóval ha az idei szezont vesszük figyelembe,azt vesszük észre,hogy a pilóták nagyon sokat panaszkodnak a gumikra,hogy gyorsan fogy,stb.,stb.Ennyi!
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #5257 üzenetére
rajtnál nem mindenki indul el időben
versenyen ott van mögötted az illető 15 mp-vel, majd előtted fejezi be a versenyt
gumikopás irreális szerintem és a játéknak nem erről kéne szólnia.. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5256 üzenetére
A gumikopás pont olyan,mint amilyen a való életben van,és a jelenlegi 2013-as szezonban.Sokkal durvább is lehetne.Jó setuppal,kíméletes vezetéssel a gumikat is meg kíméled.
Rajt bug alatt nem tudom,mit értesz,de én még 1-el sem találkoztam.
Verseny bugról is beszélhetnél egy kicsit többet.Én eddig csak kvalifikáción találkoztam bugal,amikor 4 versenyző 999:999,999-es köröket ment.
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #5254 üzenetére
azért ennyire ne sarkíts.. a 13ban is olyan bugok vannak ami elég gáz
- irreális gumikopás (szerintem)
- rajt bug
- verseny bug
és még sorolhatnám -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Köszi srácok a infókat!
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #5251 üzenetére
Ha nem akarsz őrjöngeni,és sírni a gumi kopás miatt,és egy olyan játékkal akarsz játszani,ami full arcade,ráadásul tiszta bug,akkor F1 2012,ha szereted a kihívásokat,akkor F1 2013.
-
don dante
aktív tag
válasz
Hy!
A12-es jobb szerintem... Nagyon nagy hangsúlyt fektettek a gumikopásra a 2013-as F1-nél... Némelyik pályán szinte játszhatatlan... (Pedig kormánnyal játszom)... Der kinek a Pap kinek a paplan...
-
devilinsid3
addikt
válasz
szerintem a 13 még egy bug halmaz
nekem a 12 jobban bejön, ez egy egyéni vélemény -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Kérhetnék egy kis tanácsot?
Hogy melyik jobb,F1-2012 vagy a 2013-as verzió?
Habár hallottam hogy a 2013-as nem lett nagyon eltalálva,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. -
don dante
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5248 üzenetére
Segítségek nélkül még szebb lenne... Azért nem rossz...
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #5248 üzenetére
-
devilinsid3
addikt
-
Đusty
addikt
Ha kiveszem a steam-ből is a játékot és uninstallálom, elajándékozva más tudja újból használni, jó lesz a kód?
-
lacy86
addikt
válasz
--Lorant-- #5240 üzenetére
mar giigz linkelte! -
giigz
veterán
válasz
--Lorant-- #5240 üzenetére
-
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok! F1 2013 topik van már? vagy nincs? nem találom.....
-
Kidy25
csendes tag
sziasztok! én most vettem meg a játékot pár napja, és olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet frissíteni? mert sehol se találtam hozzá semmi ilyen lehetőséget. utána nézelődtem, annyit találtam hogy a Steamen kellene valahol, de ott se jövök rá mit merre hogyan. ha valaki esetleg tudja hogy hogyan kell, annak megköszönném a segítséget.
Peace
-
Sziasztok, ha valakit érdekel van egy F1 2012 Steam giftem. Cserébe más játékért, vagy eladó.
-
kliszi
senior tag
Tud nekem valaki segiteni abban hogy a játék pár perces játék után kidob az asztalra . A konfigurációm az elég jó ultra felbontásban is szépen megy de lejebb vette a felbontást és akkor is kidob . Driverek a legfrisebbek amik vannak . Valakinek van ötlete ?
-
don dante
aktív tag
Nálam is volt már ilyen...Ahogy profilnál entert nyomtam bedobta, hogy profil sérűlt... Megoldás annyi, hogy kilépsz azonnal a játékból alt+f4 segítségével, és újra indítod a Steamet... Ha már rányomtál az ok-ra amikor kiírta, hogy a profil sérült. Akkor kezdheti előröl az öcséd....
Remélem tudtam segíteni.Üdv Don
-
tkesy
addikt
Azt hiszem a következő rész NEM fogom megvenni...
Volt két profil a játékon belül, egyikkel néha az öcsém szokott offline játszani gép ellen, és minap nyögött valami olyat ez a f*s az automatikus mentés során, mikor meg szeretett volna csinálni egy évad kihívást, hogy megsérült a profilja ezért törlésre kerül... és ennyi...
felhőszinkronizálás ki van/volt kapcsolva
Kérdés: előbányászható vajon a profilja valahonnan, vagy tényleg végleg az enyészeté lett...
-
Đusty
addikt
Ha leszedem a játékot a steamről, gépről, utána elidegeníthetővé válik, hozzá lehet rendelni a kódhoz másik steam fiókot?
-
hermanyi
addikt
válasz
Feribacsi555 #5226 üzenetére
Magam véleményét is írtam ,hogy szerintem még annyit sem ér . Már jó ideje a gépen sincs még a Steam mappából is kiszedtem , vagyis nem telepítettem újra mert csak a helyet foglalná.
Persze ha tört akkor nem kell csodálkozni a mentési anomáliákon.
Steam előtt meg respect mert idén stabilak voltak . (már amennyit játszottam vele) -
toki87
tag
Nem azt mondtam.hogy nincs pénzem, hanem erre nincs! A gép nem egy mai darab nyugodj bele, de a minimumnak megfelel
-
toki87
tag
És én honnan tudjam, hogy itt mindenkinek eredeti?
Nincs mindenkinek erre pénze -
toki87
tag
válasz
devilinsid3 #5217 üzenetére
ekkora kicseszést, nem lehet mindenkinek kontrollerje
-
toki87
tag
válasz
devilinsid3 #5215 üzenetére
szerinted ha lenne nem azt használnám?
-
toki87
tag
Sziasztok!
Bocsánat, én még csak most kezdetem el játszani a játékkal
Lett valami megoldás a mentési hibára? (billentyűzeten játszom)
Előre is köszi! -
djrobaa
aktív tag
Használ valaki itt rajtam kivül Fanatec Gt3 RS v2 kormányt a játékhoz? Megoszthatná a beállításait a kormányhoz.
-
willike71
tag
Jövő hét szombaton (szept. 7.-én este 19:30-tól) ismét GoCompete Gokart-ot szervezünk. Ezúttal a Budaörsi gokart pályán (Budaringen). Részletek a gocompete.hu-n a Fórum Csevegő/Gokart topicjában. Aki netán szeretne még jönni az ott a topicban jelentkezzen. Eddig két alkalommal rendeztünk ilyet (Battaringen és GokartVácon), mindkét esetben jó buli kerekedett belőle, most sem lesz másképp. Kedvcsinálónak itt az előző gokart versenyünk összefoglalója:
-
willike71
tag
válasz
MC HOBO #5190 üzenetére
Nekem is valami 36 közepe időm van TT-ben és ugyanazzal a setuppal (talán ezért lehetne még jobb is a TT) a ligameccsen 37.8 sikerült, ami minden várakozásomon felül kerekedett.
Annyit azért érdemes hozzáfűzni, ahogy nálad kedves exmate, nálam is a kemény keverékű gumival sikerült ez online időmérőn. Ezzel a PRO ligában a 7. rajthely lett meg és a verseny végén az 5. helyen értem be. Számomra élvezetes volt, mert ugyan az első kanyarban kiterelt a versenytársam, de ezért sokat kellett előznöm az előrejutáshoz: -
barcalaci84
őstag
car setupban mit kéne máshogy állítani hogy 50%-on is jól működjön?
pl Austinban is hiába ment 25%os versenyen a 8 , 9-ik körben 1:38 közepe eleje, az 50%-on alig bírtam bemenni 40 alá ugyanazzal a setuppal... -
MC HOBO
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5202 üzenetére
Ez így van, teljesen más setuppal megyek online futamon, mint TT-ben...
-
devilinsid3
addikt
válasz
MC HOBO #5200 üzenetére
szerintem próbáld meg időmérőn keményebben nyomni, mert azzal a TT idővel a 37 közepe simán hozható Austinban
amúgy az is lehet, hogy te TT-ben azért mész annyival jobb időt (ami nem teljesen ennek tudható be, de kicsit javíthat az idődön), hogy nagyobb végáttétellel mész, míg időmérőn ugye a versenyhez is próbálod alakítani a végsebességed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged