Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
Milyen az f1 2012? Megvette már innen valaki?
-
HaZsolt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is ettől félek

-
HaZsolt
őstag
A Force Feedback beállítások mit takarnak pontosan? Mit változtatnak?
-
HaZsolt
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Ja értem, azért olyan nehéz akkor nekem. Segítség off-al csinálom a nem túl acélos Williams-el. Segítséggel azért már nekem is jobban megy

-
HaZsolt
őstag
Nekem nem tudom, melyik verzió. A live vagy 3 frissítést lehúzott. Egyébként segítség nélkül versenyeztek az esőben? Segítségeket onolom ha esős futam lesz.
-
HaZsolt
őstag
Karrier módban csak én vagyok ilyen béna esőben? Nem tudom mit kell csinálnom\állítanom de még így is jó 3mp-t rám vernek. Beállítástól függ, vagy még finomabban kell nyomni?
-
HaZsolt
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Így érthető, köszöntem

-
HaZsolt
őstag
Valami ötlet, hogy ne kelljen használnom a DVD-t ha játszom?
-
HaZsolt
őstag
Az igaz, hogy aki kormánnyal játszik az kb 3mp-vel is gyorsabb lehet?
-
HaZsolt
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Melbourne, legendás szinten 1- 1,5 mp-el kell jobbat futni kb, az előző nehézségi szinthez képest.
-
HaZsolt
őstag
Igazatok volt, telepítésénél rengeteget szüttyögött, nehezen olvasta be, de az lényeg, hogy már fent van. Nektek is 3 frissítést húz le?
-
HaZsolt
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Rákérdeztem nála és mondta hogy nincs már neki, aztán maradt a B terv...
-
HaZsolt
őstag
Akkor lehet rendben volt. A doboz ilyen gyenge minőségűnek tűnik igaz? Mondjuk egy Call of Duty-s dobozhoz képest.Honnan tudhatom hogy nem verik át a fejem?
-
HaZsolt
őstag
Láttam ma F1 2011-es játékot 5500 Ft-ért, ami szerintem hamisítvány. Fehér dobozban volt- az lepett meg és olyan igénytelennek nézett ki, maga a borító is. Honnan tudhatom meg, hogy eredeti-e? Valaki tud egy képet küldeni a dobozról ahol nyílik?
-
HaZsolt
őstag
Hol érdemes most F1 2011-et venni? Hol van a legjobb áron?
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.