- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Analóg fényképezés
- VR topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk02
aktív tag
Ma elindult az Unihertz Titan 2 Elite foglalási lehetőség a kickstarter oldalon,hát vegyesek az érzéseim.Az olcsóbbik modellt adják jelenleg annyiért szinte (389usd),mint amiről a communicator indult.Azt gondolom,hogy még mindig jobb választás a cliks, emelt áron is.Az olcsóbbik modell érkezése Júniusra várható.A pro változat pedig Október.Esetleg,ha beesne a dodo árfolyam egy kicsit,megrendelem a zöldet.
-
pelyib
tag
MWCn keszult par video, en ezekbe futottam bele:
[Mobilarena - MWC 2026: Hiányzik a fizikai gombsor? A Blackberry? A Clicks megoldja! ]
[Clicks Communicator - Updates from MWC! - Jan Ole Helmbold] (ezt nem birtam vegignezni, Clickses csavo nekem tul sok)
[Unihertz Titan 2 Elite Hands On! It Feels Like a BlackBerry! - TechOdyssey]
[ Unihertz Titan 2 Elite: First Hands On! - Jan Ole Helmbold] -
Egy kis Best off.
-
Várjuk a Clicks történéseket. Még meg sem kaptam a mobilt, de már megtérült a beruházás
-
Örömömre szolgál, hogy hozzájárulhatok a tervhez. Büszke leszek ha más előtt villoghatok a mobillal ami vélhetően csodálkozó-irigykedő tekinteteket csalnak majd más képére.
Meglepődtem kicsit, hogy 15 nappal kitolták a kezdeti jegyzést.
A rendelést én most fizettem ki. (Ismerősök már megrendelték a hét elején.)
-
Hawk02
aktív tag
Ma ismét új információkat olvastam a communicatorral kapcsolatosan.Kiderült,hogy MediaTek Dimensity 8300(MT8883)
lesz benne és választható lesz a qwertz billentyűzet.
-
válasz
Polarstar
üzenetére
Én vevői védelemre gondoltam, mint pl a PayPalnál. Azt azért nem érzem védelemnek, hogy kiírnak egy mondatot a weblapra, hogy becsszó hogy visszaadjuk
Azt hiszem a kickstarternél is van valami ilyesmi, de lehet hogy rosszul tudom. Na de azért reméljük hogy ez csak aggodalmaskodás és kijönnek vele. Minél előbb annál jobb, mert kiváncsi vagyok rá. -
válasz
Hawk02
üzenetére
Ha belegondolsz a 399 dolcsi igen is olcsó ár ma már! Az átlag mobilos árak bőven benne vannak az 500-600 euróban. Ami ugye nem dollár.
Unihertz nem drága - viszont necces a szoftver update hiába is igérik. Az bizony macera!
Nem publikálják a rendeléseket de rebesgetnek 100ezer darabot. Jollának a 10ezer is necces. Még nincs meg. Ellenben ők most is kint vannak a Barcelona MWC-n. Az ő mobiljuk igencsak a Librem egzotikumával kecsegtet.
Nagyon kíváncsi vagyok mindkettőre. Jollának van olyan ipari szoftver és AI háttere ami a Libremnek jelenleg nincs. Ez most nem csak menő, hanem nyerő is lehet. -
válasz
lugosi
üzenetére
A Jolla olyan 600 euró lesz. Majd akkor kell fizetni, ha postázzák. Kiemelték, hogy a kezdeti jegyzési összeget vételnél levonják, ha valaki mégis visszakéri - megtérítik. Az északiakról tudjuk, hogy nem az a tipikus lopós fajta.
A Clicks inkább egy Kickstarter kampányra hajaz. Nekem elég garancia, hogy a tervező és ötletgazda majd 30 éve hiteles (nem magyar
) újságíró illetve az eredeti BlackBerry tervezők is beálltak a projekt mögé.
Ha feladtam az összeget mindkét esetben, nyugodtan fogok aludni. Amit ígérnek, úgy lesz. -
Na bakker!!!!! Újraindult a számláló!
-
Ijk
nagyúr
válasz
Polarstar
üzenetére
Mai napig hiányzik a Passport SE-m, sokszor bánom hogy eladtam, de a szöget az verte be neki amikor már a banki app sem működött rajta. Azóta is várom hogy kiadják azt a telefont pontosan azzal a külsővel csak frissített hardverrel és rendszerrel.
Még egy jó kis bőrtokom is volt hozzá.
-
Ijk
nagyúr
Kíváncsi vagyok hogy oldják meg Clicks-en az ékezetes betűket. Passporton feldobott 3 lehetőséget a képernyő alján és amelyik alatt felhúztad az ujjad a billentyűzeten azt dobta be. Az auto korrekció valamiért sosem akart nekem jól működni.
-
-
Oldfoksz
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
Ugyan nem nyomogombos ,de állitólag kugli nélkül is megy
. Volla Phone Plinius ,Volla Phone Plinius Plus
A vollai srácok nem vesznek részt a vasfejlesztésben; inkább a szoftver oldalon állnak. Tehát a „Plines“ az „igazi árja“ alapján készül Gigaset GS6. Csak az az egy fut a szokásos Android. És itt - vagy Volla OS (AOSP Google szolgáltatások nélkül), vagy általában - a szépség ismerői számára - Ubuntu Touch -
válasz
Polarstar
üzenetére
Ha megjött a tiéd, írhatnál róla egy logoutos írást, szerintem sokakat érdekelne. Elég egyedi újdonság ez a mobilok kicsit állóvizében.
Én azt járogattam körbe, hogy a 9900-amat hogyan tudnám használatba venni (a passportom sajnos tönkrement, van valami szoftveres nyűgje is és megfolyósodott rajta a műanyag burkolat is :/), de amennyire látom sajnos nem nagyon fogok tudni szegény 9900-zal mit kezdeni. Pedig jó lett volna másodtelefonnak, viszont úgy látom igazából csak beszéd / sms lenne amire tudnám használni, pedig az e-mail milyen szuper lenne a mai napig azon a billentyűzeten. Azt olvastam sajnos a bis szerverek is leálltak már
-
Még estig rendelhető a Clicks és Jolla. Ne maradjatok le róla.
-
Február 27 az előrendelése a Clicks mobilnak. Hamarosan zárnak. Érdemes jegyezni.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Úgy tudom,hogy majd a megrendelés visszaigazolása során.Fent van az oldalukon pontosabban,mint ahogyan én írtam.Akkor tudod majd a hátlapok színét is kiválasztani.
What if I need to change my address before my reservation converts to an order?
Closer to availability we will contact customers who have purchased reservations to configure your Communicator (colors, covers, etc.). You will be asked to confirm your shipping address at that time. -
Srácok! A mobil színét hol állítom be?
-
Hawk02
aktív tag
Ma ránéztem a cliks power keyboard-ra és már csak a nyári szállításra lehet előrendelni.Tavaszi akció kifutott.Szerintem az is siker lesz.
-
Ijk
nagyúr
Magam részéről egy BB Passport SE tetszene, a dizájnja miatt és a képernyő már elég nagy böngészéshez. Nem vagyok telefonon üzenet írogatós, de szeretem a fizikai billentyűzetet. Passportnál/Titan2-nél a bill. másodlagos a képernyő mérethez képest, míg a Clicks Communicator pontosan arra van kihegyezve amit a neve is képvisel.
-
Sajnálom. Mindenesetre emlékezetes, hogy a Jolla kvázi egy mobilt adott ki. Ez a csúcs. (A C2 kiszállítása megállt. Ahogy beharangozták az új és trendi mobilt, már mindenki arra koncentrál) A cég többi terméke jelenleg más.
A Sam top mobilja 3x annyiba fog kerülni. Az új, modern Jolla már egy remek alternatíva kedvező áron a másnál 1500 ejrós mobilok helyett.
A Clicks mobiljától sokat várok, mert elérhető lesz.
Még másfél hét a megrendelésem. -
-
Ahogy olvastam a vadiúj mobilt - az első napon vita nélkül kifizettem a kezdeti azonnali finanszírozást. Ugye a többi pénzt csak majd március után kell kifizetni. Már nagyon várom ezt is!
A Clicks kommunikátor már csőben van nálam. A pénzt szépen áttettem egy másik számlára utaláshoz.
Ide azt a Parkside zöldet!
Örülök neki, hogy van fejlödés. Bár ez itt a BlackBerry topik - de a Clicks mobilnak van hozzá köze.
A Jolla nekem kissé a szívem "másik" csücske. Szükség van rájuk is! Pont ismerősökkel beszéltem, hogy az ifon-droid dualizmus állóvíz! Nulla verseny. A felhasználót kihasználja a két blokk.
Szükség van friss ötletekre és új nézőpontra.Megjelenik ilyen-olyan mobil... Mind érdektelen számomra évek óta. Nem mozgatnak meg! Tömény unalom a legtöbb termék bemutató.
Szerencsére itt ez a kéz izgalmas játék!
Hallatlanul izgalmas évünk lesz!
-
Hawk02
aktív tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Rányomtam a fizetési felületre.Azonnal forintban jelezte az árat,amit írt,hogy 429usd és 330ft árfolyamon számolva.Szerintem a fizetési felület bejelntkezés nélkül tudja a tartózkodási helyet és azonnal ezt ajánlja fel.Lehetséges,hogy fizetès indításkor,akár revolut is választható.Esetleg más fizetési mód.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Gond ott van,hogy rámentem a fizetésre a clicks oldalon és felhozott 330ft árfolyamot fizetésnél és így 141eFt-ra jönne ki a 429usd.Ez nem tetszik annyira.😂Nem mindegy mennyi lesz az áfa.Igazán nem annyira vészes a különbség.Durván számolva 175eFt helyett 180eFt.Kérdés,hogy az otp még mennyit számolna rá a fizetéskor.
-
Kezdem egybekalapálni a pénzt a rendelésre.
A dollár közelít az albán lek-hez.
-
Meglett a promó videó?
Itt egy fotó.
-
Az új Clicks bemutatókban már pillanatokra láthatóvál vált az új Hub működése. Mivel nem kézzel kezelték a gépet, ez csupán a kijelzőre rávetített mozgás volt. A hullám mozgás újnak és látványosnak hat. Remélem ez az effekt marad, jól néz ki.
A fészen láttam ezt a termékbemutatókban. -
-
Hawk02
aktív tag
Meg nézve a Clicks Communicator méreteit nem lesz apróság.11,67 mm-el lesz keskenyebb a passportnál,magasságban 2,5 mm-el nagyobb,az nem jelentős annyira.Viszont jól átlátható lesz.Nincs támogatva a magyar nyelv,ha jól látom a specifikációban.Azt gondolom Kevinék szoftverben jobbak lesznek és biztosabb lesz a frissítés üteme,árban meg közel azonosak.Kíváncsi vagyok,Kickstarter-n milyen áron fog nyitni előrendelésben az Unihertz.
-
Ijk
nagyúr
Kíváncsi leszek erre a Titan 2 Elite és Cliclks versenyre. Jelen állás alapján a titán nem csak egy mockup, kisebb ugyanazzal a kijelzőmérettel és ezáltal modernebbnek is néz ki, clicksnél meg bejön a retro forma viszont nagyobb, és valószínűleg jobb gépelni rajta a kevésbé zsúfolt bill. miatt.
Szoftver és ár lesz itt majd döntő. -
Clicks elkezdte propagálni az ívelt billentyűzet és izom-memória előnyeit. Eddig jó.
Hetente 1 kis új infó jól jöhetne még. -
válasz
Hawk02
üzenetére
Visszatérve erre itt és itt fizetni kell érte megjegyzésedre: szerintem rendben lenne az az opció, hogy x év után lehetne a felhasználónak fizetni a frissítendő mobi szoftverért Ezek a gépek nem avulnak el már 5 év alatt sem. Az enyém is túl van rajta. Kutya baja és jól használható.
Ha használod - hozzájárulsz a cég állományához és a frissítés mindenkinek hasznos.
Úgy tudom Fairphone használja ezt. Ezért van 14 év után is update pár mobilhoz.
Ha nincs igazam - javítsatok ki.
-
Hawk02
aktív tag
Napokban több videót is megnéztem az Unihertz Titan 2 Elite frissítéssel kapcsolatban és azt látom,hogy nem hisznek nagyon sokan benne.Mindenki arra hivatkozik,hogy magasan tettek eddig is a megjelent telefonok frissítésére,mitől változna most.Arra is hivatkoznak,hogy nem tudná megfizetni az Unihertz a Google díjakat,ami 40000 USD körüli összeg főverzióként.Ezt nem tudom,hogy ez így van-e.Mondjuk ezt Kevinéknek is ki kell fizetni.
-
válasz
Hawk02
üzenetére
Nem nagyon látom értelmét. Ez egy olcsósított mindenegyben megoldás. Vagy egyiket használod vagy másikat? Ha valaki nagyon vágyik egy ilyen kombóra nagy számítógép nélkül - Raspberry Pi! Hát nem?
És egy használt, erősebb mobil.
Ez egy nagyon-nagyon réteg termék.(10ezer felhasználóból 1) Kérdéses a létjogosultsága.Közben lassan a béka segge alatt van a dollár - kösz Bilkó főtörzs! - nyugodt szívvel finanszírozok egy kanadait
-
Minden bizonnyal előrendelem a kommunikátort a jegyzési időszak végén. Mint ahogy a Jolla mobilt is megveszem.. Unihertz szóba sem jöhet.
A kis projektek közül a Q27 érdekel. Azt nagyon megnézném kézben. -
Hawk02
aktív tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Nekem sem szimpatikusak mélységesen(Unihertz),de azért biztató,amit letettek most.Várok és figyelek! Érdekes és kíváncsi vagyok a versenyre.Sajnos egy videót láttam Kevinéktől és az év utolsó negyedévére teszem a communicator megjelenését,szállítását.Ne legyen igazam,de a riportból az jött le,hogy még semmit sem kezdtek el.Azon kívül,amit bemutattak a CES-en.Azt nyilatkozták,hogy most kezdik összeválogatni a hardvert.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Hawk02
üzenetére
Szvsz most tolnak egy agresszív marketinget a Clicks előrendelés miatt, el sem tudom képzelni milyen gyorsasággal kellett összedobni egy működő prototípust. Magam részéről megvárom az első hónapokat mindkét készüléknél, aztán meglátom. Egyelőre most mindkét fejlesztő igyekszik fenntartani a hype-ot.
-
Hawk02
aktív tag
Azt látom,hogy az Unihertz komolyan gondolja, az Unihertz Titan 2 Elit készüléket.Ma megjelent újabb infó. Android 20-ig frissítési támogatás és 2031-ig biztonsági frissítés.
[link] -
Hawk02
aktív tag
Kezdenek szivárogtatni az Unihertz Titan 2 Elitről.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Rég nyomkodtam már droidos BB-t, de az elég tré, hogy app passworddel a Q10-en simán megy a Gmail (és így a Hubban is látom), a droidos BB Hubjában meg nem

-
Isti2
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Valahogy sejtettem.
Akkor a kugli meg a dzsídípíáér jóvoltából nem Bb készüléken meg nem kezeli a hub a hívást és smst sem...

Kénytelen vagyok a Huawei p50 pocket készülékemen az outlook-kal kínlódni. -
cryingdr4g0n
aktív tag
Nekem csak egy mail.com fiókot szinkronizál. Tehát nem gmail és nem outlook. Nem emiatt, hanem amúgy is így csinálnám. Utóbbiakat forwardolom az előbbibe, ami egyfajta gyűjtő fiókként funkcionál évek óta. Ott még nem volt tanúsítványgond eddig.
Ha direktben akarnám a Hub-hoz hozzáadni a gmail fiókot, az már nem megy. A BlackBerry Hub+ szolgáltatások nem "komplájentek" a Fenséges Gugel csodálatos adatvédelmi policyjaival, mert tudod, ők olyannyira ájulásik védik a te érdekeidet, hogy az könnyekig megható. Ja nem.
Key2 8.1.0. -
Isti2
aktív tag
A bb hub android 8-on bb telefonon másnak szinkronizálja rendesen az outlook és gmail fiókot?
Vagy a régi tanúsítvány miatt felejtős. -
Ijk
nagyúr
válasz
Polarstar
üzenetére
Én mondjuk a Clicks-et sem értem hogy miért nem jelentették be akkor amikor már utolsó fázisban van a szoftver és max 1-2 hónap mire lesz első készlet. Vicces látni a videókat ahogy egy nyomtatott képernyővel mutogatják, holott majdnem 50%-ban a rendszer is meghatározza a készüléket ilyen egyedi telefonnál. Értem én hogy lóvét akarnak gyűjteni fejlesztéshez, de most befizetsz min. $200-t, és majd egyszer idén talán lesz ilyen készüléked. Ez az unihertz meg szinte copy-paste, elsősorban méretben, de ugye ez is csak egy renderelt kép. Nekem a Titan 2 nem tetszik, mondjuk Passportból is SE jött be külsőre.
-
válasz
Hawk02
üzenetére
Unihertz-nem nem hiszünk. Kevinnek inkább.
Unihertz egy alkalommal sem hozta azt a szintet amit jónak mondana az ember. A promó kép mindig szuperszép. Ha kézbeveszed akkor még olcsó vacak. A szoftver kalap tudjukmi.
Kevin! Ments meg minket!
Viszont érdekes, hogy klavis mobilok jönnek. Nocsak! Mégsem olyan sz.rok ezek szerint?
-
Hawk02
aktív tag
Egy érdekes telefon előzetes.
BlackBerry is coming.
If you were tempted by the Unihertz Titan 2 when the Android-running 5G BlackBerry clone was announced last June but wanted a more svelte device to slip into your pocket, a successor is enroute. The company plans to announce a new smaller and sleeker Titan 2 Elite version at MWC in March 2026
-
válasz
pelyib
üzenetére
Beszéltünk a mobilról a németekkel. Szerintük is siker lesz. Kevin atomból odatette magát. Ez nem a legózott Unihertz projekt nulla hozzáadott értékkel.
A jegyzési időszak elején vagyunk. Sokat fognak eladni ebből is. A gép úgy gondolom aug-szept jön. Szoftverről majd folyamatosan gondoskodnak.
Egy valami kérdéses. Ha Trump lerohanja Grönlandot - na akkor mi nem fogunk kapni ebből - sem.
Bekeményedhet a kereskedelmi háború. -
Néztem Bog videójàt. Clickberry Kevin olyan terméket fog letenni a felhasználók elé, amit a közösség imádni fog. Jó lesz ez!
Már nagyon várom! -
válasz
quailstorm
üzenetére
Jaaa! Ok. Én minden gondomat a Dr.mobillal csináltattam. Azt a kb kettőt...
Ezért sem hallottam a telemaxról. -
Hawk02
aktív tag
Bocs az elírásért.
TMX. -
quailstorm
félisten
válasz
Polarstar
üzenetére
TeleMax
Kb. mindenkinek velük van szerződése. Telefon szétbarmoláshoz jól értenek, horror sztorik vannak kilóra. Utoljára tizenéve a Samsungnak volt még premium care garanciája Magyarországon, előtte meg a Nokia Care hálózat volt saját, de már régóta mindenki csak a TMX-en keresztül csinálja. -
A THX egy szerviz? Vagy mi is?
-
Hawk02
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
Nem tudom mostanában nem volt olyan telefon nálam,amit garanciában javítottak volna.Általában itt a H.A-n szoktam magamnak telefont venni.Általában1-1,5 éves készüléket.Akku cserét megoldom magamnak. Jelenleg használok egy Pixel 7 pro-t,GrapheneOs-sel.Illetve van még a passport androiddal.Közel 1 hónapja csak a passportot használom. Teljesen elég,amire én használom a telefont. Sajnos a THX-t nem sokan dicsérik, mint szervizt. Legalább 5 éve olvastam a szervizzel kapcsolatosan utoljára,akkor eszerint nem sokat javult a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox One / Xbox Series játékok
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hiszem a kickstarternél is van valami ilyesmi, de lehet hogy rosszul tudom. Na de azért reméljük hogy ez csak aggodalmaskodás és kijönnek vele. Minél előbb annál jobb, mert kiváncsi vagyok rá.
Azt várom,hogy a hardver részről legyen infó.Még várok az előrendeléssel.Addig is használom a Passportot,androiddal.