- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Méregdrága prémium kategóriás hangprojektort villantott a Loewe
- Monitorkalibráló eszközök
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányos topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk02
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget,melyet kaptam!
A sideload vonalat végleg elengedtem,mert a wipe vitte magával.Sikerült közben néhány számomra hasznos alkalmazást leszednem a Yalp Store-ból. Másod telefonnak jó lesz még a passport.Kompromisszumokkal még használható kategória.
-
Hawk02
tag
válasz
lezerpiramis #25552 üzenetére
Sideload jó lenne azért nekem is ,de elfogadom a hiányát.Működik és ez a lényeg.
-
Hawk02
tag
Szerettem volna zenét hallgatni a passporton,de a zene,videó,óra ikon hiányzik.Gondolom ez amiatt van,hogy nem ment végig a telepítés.Tudnátok mondani alternatívát,hogyan tudnék zenét hallgatni a passporton.Az SD kártyán tárolt zenékből.
[ Szerkesztve ]
-
Hawk02
tag
válasz
lezerpiramis #25555 üzenetére
java.lang.illegalstateexception:song cannot play,the mediaformat may not be suported
Ez a hibaüzenet fogad,mikor elindítom a lejátszást.Több lejátszó alkalmazást próbáltam és mind ezzel fogadott.
-
-
válasz
lezerpiramis #25557 üzenetére
Bold 9700 olyan szépen viszi a Flac és mp3 fájlokat még ma is, hogy besírsz.
Mondjuk, nem csoda. Kis vacaknak dedikált Texas Instruments audió kártyája van.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Hawk02
tag
válasz
mnt/sdcard/music mappába másolva azt írja ki a lejátszó program,hogy másoljak a készülékre.Azt gondolom,hogy ez a készülék mappa.Nem jól gondolom?
-
Hawk02
tag
válasz
pelyib #25560 üzenetére
Azt olvastam, ha autoloaderrel van telepítve ,akkor van ilyen jelenség,hogy hiányoznak az ikonok..Nem tudom,hogy ez mennyire igaz.
10.3.3.2049 van a készüléken.Láttam,hogy a 3216 is kint van,de nem merem elindítani,mert most még így használom.Nem szeretnék egy téglát.Nem látja semmi program a készüléket.Nincs sideload.[ Szerkesztve ]
-
Hawk02
tag
válasz
droid app: ami működik.
Total Commander,ZArchiver,FX file manager,Számológép,Contact,Óra,Pulsar média lejátszó,PI Music Player.
Google alkalmazások nem működnek.Yalp store-ból tudok letölteni,de nagyon sok program induláskor megáll és kiugrik belőle.Többségében azok futnak melyeket már régen frissítettek vagy nincs GSF.
Az is lehet,hogy a 10.3.3.3216 rommal futna több minden.Nekem a 10.3.3.2049 van a készüléken.[ Szerkesztve ]
-
Hawk02
tag
Segítséget szeretnék kérni.Lehetséges az,hogy teljes telepítés hiánya okozza a java összeomlását,mikor indítanám a média lejátszót.Azt a hiba üzenenetet dobja fel,hogy nincs supportálva az mp3 média formátum.
[ Szerkesztve ]
-
-
albert8
addikt
Sziasztok!
Használ itt még valaki key2-t?
Érdekelnének a vélemények mennyire használható normális hétköznapokban. telefon, sms, gmail, facebook, esetleg instagram, otp, revolut alkalmazásokhoz talán még rezsi befizetéses alkalmazások használata lenne fontos.
Sokat olvastam, hogy nem valami jó a biztonsági frissitések hiánya, ez mennyire reális?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
addikt
válasz
Polarstar #25568 üzenetére
Mit takar pontosan az hogy frissíteni kell? Vannak hozzá jelenleg is?
Illetve a securitys kérdés mennyire jelenthet gondot?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
BB9360
aktív tag
válasz
albert8 #25567 üzenetére
Keyone Black Editiont használok, tehát Key2 előttit. Op rendszer nem frissül, az alkalmazások folyamatosan. Facebook-ot, Instagram-ot nem használok. A többi felsoroltat igen, plusz mobilbank, érintéses fizetés. Mennek rendesen. Nem bírom elengedni, pedig biztos, hogy pár dologban kényelmesebb lenne. De párban meg nem.
Ami nagyon zavar, hogy egy ideje a Waze használata közben, ha telefonhívásom van (mindegy, hogy kimenő vagy bejövő) eldobja a netet a Waze. Amint leteszem, újra megy. Navigálni addig is navigál, csak az online része nem megy. Plusz van egy alkalmazás, ami nagyon lassan működik, de ez nem mindenkit érint. -
albert8
addikt
válasz
BB9360 #25571 üzenetére
köszi! Ezt jő hallani, szerintetek ez meddig lesz így?
Tudom valszeg ezt nem lehet megmondani. Most le kell cserélnem a telefonom és van egy key2 125 ért, amit mindig is szerettem volna. Volt régen is bb-m és nagyon szerettem, de nem szeretnék mondjuk 5évig megint venni. Addig még működhet? Szerintetek jó vétel?
Ez a biztonsagi frissitéses dolog zavar még, de nem tudom ez mennyire reális, igazabol annyira nem jasznalok kétes oldalakar meg alkalmazasokat.Polarstar köszi
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
lezerpiramis
őstag
válasz
Polarstar #25573 üzenetére
Röhejes áron van kirakva a legtöbb Key2 és Key2 LE, de valahol érthető, mert aki gombokat akar, az:
- vagy kiperkálja az összeget
- vagy vesz egy régiebbi, lassab KeyOne-t
- vagy benevez egy ki tudja, milyen Unihertzbe
- vagy vár az idők végezetéig egy (szintén ki tudja, milyen) F(x)tec-re. -
válasz
lezerpiramis #25574 üzenetére
Unihertz egy kalap szar. Nem mertem nagy betűvel leírni nehogy rám fogják, hogy kiabálok.
Azt gondoltam az első Unihertz után - na, legyen jó, legyen klassz!
Durván sikerült azért ezt elrontani.
A Passport és a K2 volt a legjobb. Minden más felejtős szerintem. FxTec nem a Blackberry szintjét hozza. Az másra való.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
albert8
addikt
válasz
lezerpiramis #25576 üzenetére
Ezt jó, hogy írjátok mert az unin is gondolkoztam
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Új K2 felhasználónk lett.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
A németeknél bemutatták a BlackBerry filmet. Azt mondják, hogy kissé abszurd. Azt is mondták, hogy vígjáték. Szerintem inkább "kín" játék.
Egy cég, aki a világ mobiljainak 43%-át adta.. Most ugye sehol sincs.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Hawk02
tag
Sziaztok!
Szolgáltatót váltottam és a kapott sms tartalma nem jelenik meg.Beállítások rendben vannak,mert bejön az sms és a beérkezettre tudok válaszolni,de újat írni nem tudok.Szolgáltatónál tanácstalanok,nem tudnak segíteni.(Vodafone)
Tudna valaki segíteni!
Előre is köszönöm! -
Hawk02
tag
válasz
Polarstar #25591 üzenetére
Ha ki lennék tiltva,akkor is bejönnek az sms-ek?Válaszolni tudok a beérkezettre.Viszont a teljes tartalom nem jelenik meg.
Újat nem tudok küldeni.
Nem tudom,hogy annak van-e köze hozzá,hogy csak a kezdeti beállításokon tudtam végig menni.Wipe volt a telefonon mielőtt megvettem. Sideload sincs sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Hawk02 #25596 üzenetére
Ha nem megy az újra szoftverezés - szerintem szembe kell nézned azzal, hogy ez a hiba még több gondot okozhat. Végső esetben meg fog a mobil dögleni! Az én Passportom is így járt. Még a kimenekítés sem sikerült. Alkatrész lett belőle sajnos.
Gondold át majd ezt a lehetőséget is.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Hawk02
tag
válasz
Polarstar #25597 üzenetére
Szoftveres lehetőség nincs.(Beszéltem dr.mobillal)Internet,telefonálás,email,zene hallgatás,videók nézése ritkán, ezekre kell, mert a banki,szolgáltató ügyeket iphone-n intézem.Pedig nagyon szerettem a BB-t.(Most is szeretem használni)
Vannak még alkalmazások(Időjárás,youtube,gmail,menetrendek...),amiket alternatív megoldásként interneten nyitottam meg és elmentettem kezdő oldalként és onnan nyitom meg,ha szeretném használni.Jelenleg működik.[ Szerkesztve ]
-
válasz
lezerpiramis #25602 üzenetére
Web böngészővel is megy.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Red product
lelkes újonc
Üdv.
Bocsi, de már végigkutattam az internetet. Blackberry Classic ha van valakinek érdekelne! Nagyon hiányzik, eladtam az összes BB telefonomat/én ökör/. -
válasz
Red product #25604 üzenetére
Szerintem erre igen kicsi az esélyed.
A legszebbek gyüjteményesek...
A többi lepattant, hiányos, vagy fércmunka.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Öt készülék, három szolgáltató, két szakember. Teljes kép a BlackBerry rendszerről.
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- XPEnology
- Méregdrága prémium kategóriás hangprojektort villantott a Loewe
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Silver kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-R6622
- iPhone 12 Mini 64GB Red kártyafüggetlen használt állapotú-1 hónap garancia, számla-S512
- iPhone 14 128GB Red kártyafüggetlen hibátlan állapotú-Apple garancia, számla-N006
- iPhone 14 256GB Blue kártyafüggetlen hibátlan állapotú-Apple garancia, számla-N004
- iPhone 14 Pro 256GB Graphite független nagyon szép állapotú-1 hó. garancia, számla-R6141-Kamera hiba
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest