Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
-
válasz
HaZsolt #8365 üzenetére
Malajzia full esős hétvégén brutálisan simán vertem az AI-t egy esős beállítással. A poén aztán az volt, hogy felszáradt a pálya és megfutottam kopott gumival az egyéni legjobbamat. Nem tudok elmenni a játékon, nekem legendáson is könnyű. 1.1 patchet nem merem felrakni, nehogy fagyogasson, 1.2 meg nem működik.
-
werszomjas
addikt
válasz
HaZsolt #8204 üzenetére
Itt leszeded a:
F1 2011 [MULTI5] No-DVD/Fixed Image fájlt (F1_2011.MDX), azt megnyitod a DaemonTools-ban és megy dvd nélkül
Előtte természetesen fel kell telepíteni rendesen a játékot, annak a forrása teljesen mind1.
Ha nem boldogulsz vele szólj!
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
HaZsolt #8031 üzenetére
Jah ahha az úgy szívás. Na akkor én azt javaslom, hogy úgy nézd meg, hogy nem hamisítvány-e az egész, hogy a festésnél végighúzod a kezed a lemezen, vagy egy zsebkendőt. Ha fog, akkor valószínűleg utólag festették. Ha a dvd közepén a lyuk körül látsz olyan feliratot, hogy verbatim vagy tdk vagy akármi, akkor az már hamisítvány. Ha le van takarva akkor is.
-
werszomjas
addikt
válasz
HaZsolt #8028 üzenetére
Az nem volt jó amit írtam
Elég, ha csak a kódot megveszed hozzá. Én is tőle vettem és még innen sokan, megbízható eladó, működőképes kóddal.
Mellesleg többen panaszkodtak, hogy az eredeti lemezt nehézkesen olvassa a meghajtó, így érdemesebb amúgy is lemez nélkül futtatni, cd-kép fájlként.
Szerk: ja hogy elfogyott
Az nagy kár
Bár én a helyedben már nem venném meg, szeptemberben úgy is jön a 2012.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest