Új hozzászólás Aktív témák
-
moronso
csendes tag
válasz
djrobaa #7341 üzenetére
Teljesen igazad van.Mehetne az egész úgy is,hogy a 2012-es Melbournei futam után,pár órával indulna a mi 2011-es szezonunk.Na és? Csak a végét kellene felpörgetni kicsit,és akkor a 2012-es játék megjelenésének eljövetelét,már csak 1 napig kellene várni.Lehetne rá időzíteni,szórakozással telne a várakozás,és nem kellene 1 év alatt,kb 5-6 szezont létrehozni,és kiégni teljesen a legujjabb,kissé kacatos codmasters F1 játékra.Mennyen nagyban a liga,talán így realisztikusabb is,pláne az élő futam fel is túrbóz mindenkit,főleg azokat akik igazán szeretik valamelyest átélni azF1 világát nem csak pontokért.Amúgy bárki rendezhet holtidőben hatalmas viadalokat akár külföldi résztvevőkkel is,híresebbnél híresebb pályákon ahol összetudunk fogni a német"ember" vagy állat versenyzőkkel szemben.Nekem bárhogy jó,ha egy jó társaságggal játszom,éppen azért írtam le ötletem,mert tudom,hogy "holt" a live,mégis abban reménykedem,ti hozzáértők vagytok az összes fórumozóval együtt megbírjátok oldani.A játék a lényeg,engem még így is nagyon szórakoztat,hogy nem csinálták meg rendesen.Direkt!Ezt is el kellett adni. Szebb,versenyekben,és boldogságban gazdagabb új évet kívánok mindenkinek! Hajrá F1!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest