Hirdetés
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Corsair tápok
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Nah, látom, megint témánál vagyunk...
Egyszer már lefutottuk ezt az "újrafutamosdit", szavaztatok... Aztán jött a Live-crash és mindenki sírt itt, hogy így-meg úgy, ezért a Ligát felfüggesztettük, pont azért, hogy ne kelljen a futamokat ismételni...Akkor szavaztassuk meg, hogy mi legyen???

Én nagyon szívesen döntök valahogy, mert nem vagyok érdekelt, de ez biztosan nem fog mindenkinek tetszeni (ahogy lejjebb olvasható)... Ha viszont szavazásra bocsátunk valamit, akkor azt utána tartsuk is tiszteletben... szerintem... mert én sem szeretném, hogy savanyú szájízzel versenyezzenek az emberek a Ligában.
Egyébként, azt sem értem (tisztelet a kivételnek
), hogy hová is ez a nagy rohanás? Nem mindegy, hogy február közepéig, vagy február végéig fog tartani a bajnokság? 
----------------------------------------------------------------------------------
Szeretnénk megkérni benneteket, hogy a Ligával kapcsolatos hozzászólásokat mostantól itt legyetek szívesek posztolni!
Köszönettel: gocompete.hu

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszer már lefutottuk ezt az "újrafutamosdit", szavaztatok... Aztán jött a Live-crash és mindenki sírt itt, hogy így-meg úgy, ezért a Ligát felfüggesztettük, pont azért, hogy ne kelljen a futamokat ismételni...
), hogy hová is ez a nagy rohanás? Nem mindegy, hogy február közepéig, vagy február végéig fog tartani a bajnokság?