Hirdetés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Nah, látom, megint témánál vagyunk...
Egyszer már lefutottuk ezt az "újrafutamosdit", szavaztatok... Aztán jött a Live-crash és mindenki sírt itt, hogy így-meg úgy, ezért a Ligát felfüggesztettük, pont azért, hogy ne kelljen a futamokat ismételni...
Akkor szavaztassuk meg, hogy mi legyen???
Én nagyon szívesen döntök valahogy, mert nem vagyok érdekelt, de ez biztosan nem fog mindenkinek tetszeni (ahogy lejjebb olvasható)... Ha viszont szavazásra bocsátunk valamit, akkor azt utána tartsuk is tiszteletben... szerintem... mert én sem szeretném, hogy savanyú szájízzel versenyezzenek az emberek a Ligában.
Egyébként, azt sem értem (tisztelet a kivételnek
), hogy hová is ez a nagy rohanás? Nem mindegy, hogy február közepéig, vagy február végéig fog tartani a bajnokság?
----------------------------------------------------------------------------------
Szeretnénk megkérni benneteket, hogy a Ligával kapcsolatos hozzászólásokat mostantól itt legyetek szívesek posztolni!
Köszönettel: gocompete.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest