Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Nah, látom, megint témánál vagyunk...
Egyszer már lefutottuk ezt az "újrafutamosdit", szavaztatok... Aztán jött a Live-crash és mindenki sírt itt, hogy így-meg úgy, ezért a Ligát felfüggesztettük, pont azért, hogy ne kelljen a futamokat ismételni...Akkor szavaztassuk meg, hogy mi legyen???

Én nagyon szívesen döntök valahogy, mert nem vagyok érdekelt, de ez biztosan nem fog mindenkinek tetszeni (ahogy lejjebb olvasható)... Ha viszont szavazásra bocsátunk valamit, akkor azt utána tartsuk is tiszteletben... szerintem... mert én sem szeretném, hogy savanyú szájízzel versenyezzenek az emberek a Ligában.
Egyébként, azt sem értem (tisztelet a kivételnek
), hogy hová is ez a nagy rohanás? Nem mindegy, hogy február közepéig, vagy február végéig fog tartani a bajnokság? 
----------------------------------------------------------------------------------
Szeretnénk megkérni benneteket, hogy a Ligával kapcsolatos hozzászólásokat mostantól itt legyetek szívesek posztolni!
Köszönettel: gocompete.hu

Új hozzászólás Aktív témák

- ParkSide digitális forrasztópáka állomás 48 W PLSD 48 B2 használt
- Lenovo IdeaPad3 i5-1155G7 15" érintő kijelző, 512Gb NVMe, 1 év garancia, szép állapot
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- Apple MacBook AIR / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Új, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyszer már lefutottuk ezt az "újrafutamosdit", szavaztatok... Aztán jött a Live-crash és mindenki sírt itt, hogy így-meg úgy, ezért a Ligát felfüggesztettük, pont azért, hogy ne kelljen a futamokat ismételni...
), hogy hová is ez a nagy rohanás? Nem mindegy, hogy február közepéig, vagy február végéig fog tartani a bajnokság?