Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Nah, látom, megint témánál vagyunk...
Egyszer már lefutottuk ezt az "újrafutamosdit", szavaztatok... Aztán jött a Live-crash és mindenki sírt itt, hogy így-meg úgy, ezért a Ligát felfüggesztettük, pont azért, hogy ne kelljen a futamokat ismételni...Akkor szavaztassuk meg, hogy mi legyen???

Én nagyon szívesen döntök valahogy, mert nem vagyok érdekelt, de ez biztosan nem fog mindenkinek tetszeni (ahogy lejjebb olvasható)... Ha viszont szavazásra bocsátunk valamit, akkor azt utána tartsuk is tiszteletben... szerintem... mert én sem szeretném, hogy savanyú szájízzel versenyezzenek az emberek a Ligában.
Egyébként, azt sem értem (tisztelet a kivételnek
), hogy hová is ez a nagy rohanás? Nem mindegy, hogy február közepéig, vagy február végéig fog tartani a bajnokság? 
----------------------------------------------------------------------------------
Szeretnénk megkérni benneteket, hogy a Ligával kapcsolatos hozzászólásokat mostantól itt legyetek szívesek posztolni!
Köszönettel: gocompete.hu

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszer már lefutottuk ezt az "újrafutamosdit", szavaztatok... Aztán jött a Live-crash és mindenki sírt itt, hogy így-meg úgy, ezért a Ligát felfüggesztettük, pont azért, hogy ne kelljen a futamokat ismételni...
), hogy hová is ez a nagy rohanás? Nem mindegy, hogy február közepéig, vagy február végéig fog tartani a bajnokság?