Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OnePlus Pad 3
- Genius 2.0 fadobozos hangrendszer
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
hermanyi
üzenetére
A szabályrendszer nincs elcseszve, csak nehéz megállapítani, hogy ütközés esetén melyik fél a felelős. Pl.: Első kanyar, vki beléd megy hátulról, akkor büntessék meg azt. Viszont ha vki kicsúszik előtted és te vétlenül belerohansz, akkor ne büntessen meg senkit, vagy azt, aki kicsúszott. Nem hiszem, hogy ennek az eldöntése egyszerűen megoldható lenne.
Én is kaptam már áthajtásost sebességtúllépésért, de sztem az nem bug. Vannak olyan pályák, ahol nem két vonal van, vagy két vonal van, de az első vonaltól figyeli a sebességet. Tipikusan ilyen Spa, illetve kanadában is könnyen bele lehet futni egy ilyen büntibe. Nagyon kell figyelni a vonalakat és inkább óvatosabban bemenni.
A sárga zászlós "no overtaking"-et én is feleslegesnek tartom. F1-ben kell, mert ők az életükkel játszanak, de én mi a francért ne előzzek sárgánál?? Max összetöröm magam.
A rendszer szidása előtt pedig azt kell végiggondolni, hogy mi lenne nélküle. Olyan szinten menne a kanyarlevágás, füvön előzés, hogy az már szörnyű. Én inkább bevállalok egy-két kósza büntetést. 2011-re pedig várjuk a finomhangolást.

Patch nélkül valóban nem megy az online.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Arc Raiders
- Próba
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / posta
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest