-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaki7697
csendes újonc
Sziasztok!
Szerintem ez lenne az utolsó kérdésem a témában, minden egyebet sikerült megoldanom!
Synology NAS-ra Container Manager alkalmazáson belül telepített "qBittorrent" alkalmazás esetében:
A konténer telepítése közben deklaráltam a "Kötetbeállítások" résznél többek között:
/NAS/qBittorrent /downloads Írás/olvasás
Aminek az eredménye a konténerben: /volume1/NAS/qBittorrent:/downloads:rw
A letöltés nem indult el, az "Állapot" oszlopban a "Hiba" üzenetet lehetett látni...
A NAS DSM felhasználói fiókom esetében a "PUID" változó értéke "1026", a "PGID" változó értéke pedig "100".
SSH-n keresztül alkalmaztam az alábbi 2 parancsot, és látszólag minden rendben lett:
sudo chown -R 1026:100 /volume1/NAS/qBittorrent
sudo chmod -R 775 /volume1/NAS/qBittorrent
DE SAJNOS:
Bár pl. PC-n keresztül látom az említett "qBittorrent" mappába létrejövő tartalmat...
Samsung QE65QN95AAT NEO QLED TV-n keresztül nem látja az említett "qBittorrent" mappába létrejövő tartalmat...
Annyit megfejtettem, ha leállítottam a kliensben a torrentet, kitettem a tartalmát egy másik mappába, majd aztán vissza az említett "qBittorrent" mappába - akkor ugye egyből onnan ment tovább a mutatvány, ahol volt (ez a teljes művelet csak pár másodpercet vett igénybe!) - , onnantól kezdve már az említett TV is látta!!!
Ha megint letöltök valamit, ugyanez a helyzet, hogy PC-ről látom, de a TV nem látja... ha megmókolom az említett csiki-csuki megoldásommal, utána már arra a tartalomra is az a helyzet, aminek lennie kellene...
Hogyan tudnám orvosolni ezt a nagyon idegesítő problémámat?
Gondolom, valami jogosultság beállításra lenne szükségem...
Előre is köszönöm szépen, ha valaki tud segíteni ezen idegesítő problémám megoldásában, hogy minden automatikusan normálisan működjön!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest