Új hozzászólás Aktív témák

• valaki7697

csendes újonc

Sziasztok!

Szerintem ez lenne az utolsó kérdésem a témában, minden egyebet sikerült megoldanom!
    Synology NAS-ra Container Manager alkalmazáson belül telepített "qBittorrent" alkalmazás esetében:

A konténer telepítése közben deklaráltam a "Kötetbeállítások" résznél többek között:
    /NAS/qBittorrent /downloads Írás/olvasás
    Aminek az eredménye a konténerben: /volume1/NAS/qBittorrent:/downloads:rw

A letöltés nem indult el, az "Állapot" oszlopban a "Hiba" üzenetet lehetett látni...

A NAS DSM felhasználói fiókom esetében a "PUID" változó értéke "1026", a "PGID" változó értéke pedig "100".

SSH-n keresztül alkalmaztam az alábbi 2 parancsot, és látszólag minden rendben lett:
    sudo chown -R 1026:100 /volume1/NAS/qBittorrent
    sudo chmod -R 775 /volume1/NAS/qBittorrent

DE SAJNOS:
    Bár pl. PC-n keresztül látom az említett "qBittorrent" mappába létrejövő tartalmat...
    Samsung QE65QN95AAT NEO QLED TV-n keresztül nem látja az említett "qBittorrent" mappába létrejövő tartalmat... :W
    Annyit megfejtettem, ha leállítottam a kliensben a torrentet, kitettem a tartalmát egy másik mappába, majd aztán vissza az említett "qBittorrent" mappába - akkor ugye egyből onnan ment tovább a mutatvány, ahol volt (ez a teljes művelet csak pár másodpercet vett igénybe!) - , onnantól kezdve már az említett TV is látta!!! :)
    Ha megint letöltök valamit, ugyanez a helyzet, hogy PC-ről látom, de a TV nem látja... ha megmókolom az említett csiki-csuki megoldásommal, utána már arra a tartalomra is az a helyzet, aminek lennie kellene...

Hogyan tudnám orvosolni ezt a nagyon idegesítő problémámat? :F

Gondolom, valami jogosultság beállításra lenne szükségem... :U

Előre is köszönöm szépen, ha valaki tud segíteni ezen idegesítő problémám megoldásában, hogy minden automatikusan normálisan működjön! :R

Új hozzászólás Aktív témák