Hirdetés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszkaresz
tag
Bocsanat h 3 egymasutan irok. elkezdtem visszaolvasni januar ota a hozzaszolasokat sok erdekes otlet megfordult ott.
hadd kerdezzem meg en anno ugy nottem fel minden uj cuccnal erdemes uj installt tolni, tudom ez linux alapokon lenyegeben baromsag. az uj nasra majd migralnom kellene a regi 2 hdd-t amin ugye a rendszer is van jelenleg. 2 slotbol 4 slotra koltozunk.erdemes teljesen uj installt keszitenem vagy jo lesz a migracioval ha jon az elozo nas rendszere is ? config filet meg elmentem regi nason ujon betoltom.
(tobb ram, intel proci realtek helyett mas-mas modulokat tolt be gondolom kernelben ezért kérdem ezek miatt kell e a friss install vagy ezt megoldja ő okosan)ami bonyolitja a dolgot hogy jo lenne memoriaba vagy ssd-re cachelni plexet kitolni video transcode miatt.
olvastam hogy no para ezt kesobb is megtehetem?a migralas miatt a kotetek sorrendje nem valtozhat ezert az elejen nem tudok betolni plusz kotetet (ssd) ha jol sejtem mert megzavarja a migralast?
synology ssd-t nem fogok venni marha dragak a script futtatas nekem kicsit merész és para ha az adatokrol van szo annyit nem ér valami balul suljon el, mit javasoltok hogy a gyorsasagon tudjak kicsit nyomni? foleg indexelesrol van szo kesobb lehet HA is benéz majd dockerrel.
A 2 regi vinyot nem tudom átmenteni hogy legyen egy ures vinyo kezdetnek nagy darabok igy ennek tudatában hogyan csinaljam az uj nasnál az installt? (max ha vennek egy harmadikat de az elozo 2 SHR 1 kotetkent kezeli most a nas, raidre atallasnal gondolom majd ez is macera lesz szétszedni őket.köszönöm mindenki tudasat turelmet, bizonyosan lesz még jopár krdésem de probalok amit tudok a regi hozzaszolasokbol megtudni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- #Drive Rally teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72