Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM5-ös alaplap Sapphire logóval
- Egérpad topik
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- 7 GB/s felett olvasó M.2 SSD jött a Transcend színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
dino_m
senior tag
-
v2
senior tag
Üdv. Minden indításnál kalibrálnom kell a pedálokat ( DCsimracing ) Ez nektek is ilyen?
-
Foose
addikt
Replay nézés közben fent rányomtam a mentés gombra. Megtaláltam a mappák között, de létezik hogy csak ilyen kiterjesztésban menti le a videót? (Valami három betűs mav vagy mi, nem emlékszem)
-
dino_m
senior tag
-
Foose
addikt
Rendben vannak a vinyók. Sajnos az ssd kicsi,16gb hely van rajta, ezért az 500 gb-os hdd-re telepítettem. Most játékfájlok ellenőrzése után indult a játék ahogy kell. Csak a kormány beállítás lesz problémás, de már ki kellett kapcsolni a gépet.
Igen régen nekem volt ets2-vel is gondom néha, mostmár csak akkor van néha gond ha frissítés érkezik a játékhoz.. -
Foose
addikt
Játékfájlok épségének ellenőrzése: 15 fájl ellenőrzése sikertelen.... What?? Most telepítettem fel....
-
Foose
addikt
Sziasztok! Most töltöttem le steamről a játékot,indítás után windows hangot hallottam,a betöltő képernyő volt előttem. Ez a hibaüzi ugrott fel. Nem tudtam fotózni "futó játék" közben,ez egy neten talált kép. Nekem is ugyanerre a fájlra hivatkozik. Tehát lényegében el sem indul a játék. Miért? [kép]
[ Szerkesztve ]
-
6absbulldog
tag
Nekem tetszik ez a javítási idő megoldásuk. Tényleg az van, hogy időmérőn kicsit bátrabbak vagyunk, mert max nyomsz egy esc-et és újrázol. Így viszont kicsit megfontoltabb lesz az ember. Ez jó. Bár nem mondom, lennének ennél fontosabb dolgok is, amiken javítani kell, de gondolom (remélem) azokon is dolgoznak.
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
válasz
zsozsa74 #1825 üzenetére
Ilyen forint mellett nem is baj, ha nem jön túl sűrűn a tartalom.
Még egy karriert se játszottam végig egy szimben/autósjátékban sem. Leginkább az AI miatt. Ha az AMS2-ben megtörténne a csoda és minden idők legjobb AI-ja kerülne a játékba, talán akkor nekiállnék a karriernek, de erre nem nagyon látom az esélyt. Ekkora választék mellett szinte lehetetlen egy tökéletes AI-t létrehozni. -
zsozsa74
őstag
Ez jó lenne így, de egy hónap már eltelt és bétában sincs semmi mozgás, pedig ha oda bekerül pár autó, akkor az még simán egy hónap, míg rendbevágják. Szóval szerintem inkább ezt olyan Reizásan kell érteni. Negyed évente...
Amúgy még a lényeges pont az interjúból, hogy karrier mód lesz, de nem ebben az évben. Mondjuk ez engem nem izgat. Meg, aki akar, már jó ideje tud magának karriert összeállítani és azt tolni...
[ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
Automobilista 2: Új tartalom "nagyjából minden hónapban" 2025-ben
"Sok licencünk van, amit tavaly szereztünk, így arra számíthatunk, hogy 2025 frenetikus lesz a frissítések ütemét tekintve" - mondta Renato Simioni, a Reiza alapítója és vezető fejlesztője az OverTake-nek. "Nem lesz olyan, mint tavaly. Volt egy nagy frissítésünk és néhány kisebb, de visszatérünk a korábbi évekhez."
-
zsozsa74
őstag
válasz
Gomez86 #1822 üzenetére
Antirollbar amúgy nagyon egyszerű. Most fejből nincs meg, de ugye ha nagyon alul, vagy túlkormányzott egy verda, akkor eszerit állítasz mondjuk a hátsón. Alul a leírás írja, hogy merre állítsd, hogy érzékenyebb legyen a kormányzásra, vagy éppen ha túl érzékeny volt, akkor ellenkezőleg. Csak egyszerre mindig egy dolgot állíts, hogy lásd a hatását. Már azok közül, amiben nem vagy biztos.
Én pl. guminyomással nemigen merek játszani, még sosem sült el jól. Inkább ahol többféle gumi közül lehet választani, ott jól meggondolom, hogy melyik lesz az. Pl. Lmdh-val egy fél órás esti hűvösebb versenyen merek a softon menni végig, de ugyanez nappal, meleg aszfalton már részemről medium lesz, mert úgyis elmelegszik a soft, aztán ha emiatt sikerül pár olyat fékeznem, amit nem úgy terveztem, akkor meg el is kopogat szépen, aztán annyi. Szóval egy nappali versenyen már a mediumot használom.
-
Gomez86
őstag
válasz
zsozsa74 #1820 üzenetére
Köszönöm, ezek is hasznos dologok nagyon. Radiátor nyitás-zárás egyszerűnek tűnik Antirollbar nekem már olyan hogy nem biztos hogy az történik amit szeretnék, tesztelni meg nincs kedvem
Final drive is szóbajöhet
Fékerő nekem jó ahol van, így is lock-ol néha a kis porsch -
dino_m
senior tag
-
zsozsa74
őstag
válasz
Gomez86 #1817 üzenetére
Nem vagyok nagy setup-os, csak ahhoz merek hozzá nyúlni, amiről tudom, hogy mit csinálok és nem cseszem el még jobban. Az AMS2-ben a default setupok általában elég jó all around verziók, ha megnézed a TT-ben rengetegen érnek el top 10-es időket default beállításokkal bizonyos pályákon.
Amit azért mindig állítok, az a leszorítóerő. Néha a fordulékonyságot, vagy a túlérzékénységet állítom az antirollbarral, meg nagyritkán a fokozatoknál állítom a "Final drive-ot", ha olyan a pálya. És még ritkábban a steering lock-ot, ha túl sokat kell tekerni a kormányt. Fékerőt szoktam a legtöbb verdánál feltolni 90-ról 94 körülre, az én fékemmel így jobban adja. Meg a radiatort szoktam kicsit jobban bezárni az alap 80%-nál. Általában 70 mindenhol jó, attól nem megy tönkre még semmi.
-
Gomez86
őstag
válasz
6absbulldog #1818 üzenetére
waa! Profii! Köszönöm szépen!
-
-
Gomez86
őstag
Tegnap este volt 1-2 órám szabadon és úgy voltam vele hogy miért is ne AMS2 legyen...
A Bathurst pályán amit régről ismerek valamennyire elkezdtem körözni a GTE kategóriás 911-el. Meglepődve tapasztaltam hogy (számomra) egész közel tudtam kerülni a legjobb időhöz. Ami nyilván azért is van mert a GTE kategória talán nem annyira elterjedt mint a GT3, vagy valami ilyesmi, de nagyon tetszett. Sikerélményt adott. Aztán a gyerkőc bejött és elkezdett piszkálni az angol házival és szétestem teljesen, pedig volt még benne számomra egy kicsi. Végül 3 mp körül lett a difi, amivel kb 30. vagyok a tabellán. Le tudtam volna magam kűzdeni kb a 25. helyre a "potential" szerint, de a végén már nem tudtam jól összerakni a kört "társaságban"
Viszont amiért írok: Nem állítottam semmit az autón csak emeltem a hátsó guminyomást mert az elmelegedett. Van bármi tipp hogy az autóbeállítást hogyan és hol kell kezdeni?
WRC-t játszom sokat, ott alap dolgokat állítok az autón, szóval nem teljesen idegen a setupolás. -
19ati93
senior tag
válasz
cettlee #1812 üzenetére
1.6 után pár héttel jött egy update és az kb 2-3 tizedett hozott minimum minden pályán GT3-as autóknál, de volt ahol sokkal többet. (valamit a gumikkal buzeráltak, plusz az Audi meg a Lambo kapott egy kis nerfet, ami ráfért a Lambora rendesen
) Ez iszonyatosan nagy változás szerintem, de semmi komolyabb reakció nem volt rá szinte senkitől érdekes mód. Akkor miért nem így adták már ki alapból az 1.6-ot?
Monzában 1:45.9-et mentem eredeti 1.6 után a McLarennel, update óta meg már az 1:45.1 is megvolt.
Bathurst update előtt 2:01.1, most meg 2:00.7
Spielberg 1:27.4, most 1:26.9, Spa-ban is kb fél sec minusz. Nürburgring, Hockenheim ami még fejből rémlik az is kb -2 tized.De az már tényleg régebb volt, dec eleje-közepe fele ahogy zsozsa is írta.
-
cettlee
őstag
hali
volt valami patch az utóbbi 2 hétben? gt3 porschéval szoktam menni és ma rendesen harapta az aszfaltot az elsőgumi. Utoljára 2 hete mentem és ugy kellett végigdriftelni az összes kanyart. Ma pl nyélgázon tudtam venni spa S kanyart ami eddig reménytelen volt. -
v2
senior tag
válasz
szabadosjani #1810 üzenetére
Megnéztem. Jókat mondott a játékról, de a komment fal kiverte a biztosítékot nálam, Kedvencem a nem szép a fű és a szélvédő nap árnyékolón bugos az árnyék
Ádám azzal indít, hogy a legszebb játék véleménye szerint és SZIMULÁTOR.
-
szabadosjani
kezdő
válasz
zsozsa74 #1787 üzenetére
Látom, elég nagy vita ment itt az AMS2 fizikájáról köztetek. Érdemes Pénzes mester legújabb streamjeit megnézni, elkezdte az AMS2-t LFM-en nagy örömömre, mert mindig is érdekelt a játék és nem volt minőségi magyar tartalom (angolul nem tudok sajnos)
A fizikára visszatérve nagyon sokat beszélt a program fizikájáról élőben és ezekkel az árkádos degradáló jelzőkkel ő egyáltalán nem értett egyet. Sőt ahogy én érzékeltem nagyon tetszett neki a program, főleg az FFB.[ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
-
zsozsa74
őstag
válasz
19ati93 #1806 üzenetére
Én nagyon megkedveltem ezt a multi class mókát, de úgy, hogy én az LmdH-ban ülök.
Ad egy extrát az egésznek a lekörözés, ami ugye nem mindig egyszerű móka. Persze a sok full course yellow-val meg tele volt már a hócipőm, nem azt, mondom, 30 perces futamba belefér egy, de majd mindig 2 volt.
Ezt, hogy csak a pálya változik, nem tudtam. Ma is megérte felkelni!
Meg holnap is. Irány Catalunya LMP2!
-
zsozsa74
őstag
válasz
19ati93 #1802 üzenetére
Messze? Gondolom hetente változik a kínálat, ahogy a bétában is, vagy nem? Az oldalon Week 1. van írva, akkor gondolom egy hét múlva Week 2. lesz más kínálattal. ACC-ben nem így volt/van?
Mondjuk nekem tetszik a felhozatal, szerintem mindenki találhat magának, elég nagy a kínálat. Az én kedvencem az LmdH és az LMP2.
Az egyébként miért baj, hogy a GT3 együtt van az LmdH-val? Saját osztály külön értékeli a játék, nem kell az LmdH-kat megverni...
-
19ati93
senior tag
válasz
zsozsa74 #1800 üzenetére
Én mindössze 19 versenyt mentem és 9.01-es SR-em lett ezen idő alatt, nem volt valami nagy cucc felhúzni.
Azt viszont sajnálom hogy nincs standalone GT3/GT4 vagy Porsche cup/old school Copa/Oldstock széria. Junior Cup Ginetta legalább megmaradt, a Legacy Series meg fun lehet.
Az egész majdnem ugyanaz maradt mint Betaban, csak más pályákkal, de a fele egy az egyben ugyanaz. S2-től remélhetőleg dobnak majd valami más kombókat is, de az még nagyon messze van.
-
v2
senior tag
Üdv. Minden játék után, a steam-en lesz egy letöltés. Ezt hova teszi a gépem? Szép lassan megtelt a C lemezem, arra gyanakszom, hogy e miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- Filmvilág
- Házimozi haladó szinten
- Filmgyűjtés
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- Politika
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...