- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iramirez
aktív tag
Kár hogy nincs,vagy én nem láttam,offline coop.Rendszer elbirná.
-
Chapel
addikt
Óriási meglepetés volt, 1-2 Gbos game, egeydi rajzos grafika, az irányítás jóval több mint arkád mobil game, hangulatos és nem utolsó sorban míg nincs gameer pc-m (vga hiányzik anyagi oko miatt), az alaplapi integrált eviszi szépen közepes gtaffon1v-syneel fix 080p-ben 60fpssel
-
scdlsc
senior tag
Rendben, értem.
Ez nem neked, csak úgy itt hagyom.
Éveken át hallgattam a rinyát, hogy a Mac nem PC. Pedig a PC az a personal computer rövidítése. De addig tolták, amíg elfogadtam. Másik "kedvencem", hogy a wqhd helyett a 2K kifejezést használják. Még itt a prohardveren is és sokszor én vagyok a kötözöködő f.sz, ha szólni merészelek miatta. -
Silenzio
addikt
A cikkből kimaradt, pedig szerintem rohadtul fontos: a játék a #Drive című, Androidra és iOS-re is elérhető versenyjáték szellemi folytatása, a fejlesztő is ugyanaz. Nintendo Switch-re is elérhető. Másra (PS, PC), ha jól látom, nem.
-
scdlsc
senior tag
"A #Drive Rally kizárólag PC-re jelent meg."
Ez esetleg itt maradt egy korábbi cikkből? Elérhető MacOS-re is. GOG-on volt probléma, hogy amíg early access volt a játék, habár kint volt az alma logó a játék oldalán, mégsem volt elérhető hozzá valamiért a telepítő.
https://www.gog.com/forum/drive_rally/linux_and_mac_buildsEngem pont az egyszerűsége ragadott meg. Néha szeretek 10-20 percet autózni és arra pont megfelelő. Erre eddig az Art of Rallyt használtam, most bejött mellé ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Mellettünk a lokálpatrióta navigátor, előttünk a sivatagi, erdős, vagy éppen fagyott ösvény, alattunk pedig egy hangosan morgó motor óriási durrogásokkal veszi tudomásul a padlógázt.
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest