- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Az a baj, hogy amikor egy nagyfelbontású szenzorból mozgóképet nyersz ki és közben tudni kell zoomolni, stabilizálni, zajszűrni, korrigálni a képkockákat, az sem megy teljesítmény nélkül.
Nem kevés olyan középkategóriás telefon van, ami teljesen elfogadható videót készít, de beleszaggat, ha közben zoomolsz, vagy óriási shutter lagja van ha több képet egymás után készítesz.
Persze ez nem kell hozzá annyi, mint a csúcsjátékokhoz, de a középkategória néha kevés. Az pedig elég valószínűtlen párosítás, hogy a fő (CPU) magok közepesek, a grafikus/jelfeldolgozó rész pedig csúcskategóriás a képfeldolgozás miatt.
-
Csandi
őstag
A be nem zárt oldalakat tanusítom, anyámnál is minden nyitva marad folyton, hiába szólok neki. A navigál + zene itt is igaz, játszani telón nem szoktam de sokan igen.Gyerek nincs de el tudom képzelni, hogy ahol van ott az megy amit Lami66 írt. Szerintem ez tényleg tök átlagos ahogy így felsorolta.
-
Mert az átlagpogárok nagy része jáccik is 3D grafikás hardverkiller játékokkal. Vagy miközben navigál és a krétán nézi a gyerek jegyeit az egészet szétkürtöli az összes facse kapcsolatának, de a kedvenc zenéje is szól a youtubon közben. A böngészőjében meg fél éve nem zárt be egy oldalt sem, ezért már 30+ oldal van nyitva. És az ai-hoz még hozzá sem nyúlt.
-
-
-
A szankciók elején sokak meggyőződése volt, hogy a Huaweinek annyi és a kinai chipgyártás majd 15 év múlva éri el 10 nm-t, Ehhez képest, négy év alatt eljutottak oda, hogy már évekig használható hardvert gyártanak. Aki kételkedik ennek a hardvernek az évekig használhatóságban, az ugyanúgy kételkedik a középkategóriás Samsungok hosszabbtávú használhatóságában is, pedig azok még annyit se gurítanak antutuban mint ez a 9020-as chip. Persze ez még marha messze van a 3 milliós antutut produkáló Snapdragonoktól, de én kb 5 évet tippelek, hogy addigra a csúcs Snapdragonok teljesítményelönye a 300%-ról kb 30%-ra fog csökkenni.
-
Aryon87
félisten
válasz
killertibi #1 üzenetére
Max akkor lesz esély, ha nem egy bolondot választanak meg az Amerikaiak, hanem egy értelmes embert, már ha találnak az országukban, de eddig látszólag nincs ilyen jelentkező, addig marad a jelenlegi ámokfutó.
Várunk, majd ha ismét lesz nemzetközi Huawei Google-val, akkor visszatérünk rá.
Addig meg vitrinben lesz a P40Pro és Mate50Pro, mert éjszaka azokkal lehet még mindig jó képeket csinálni, minden másra ott a gyér termékkínálat, 0 fejlesztéssel, bár a Xiaomi és most az újonnan agyonhájpolt Vivo kivétel. -
doooo
veterán
válasz
killertibi #1 üzenetére
Nem, nincs rá esély. Ugyanakkor most még vehetsz Honort, ami szellemiségben olyan, mint a régi Huawei (elvégre most is az, csak nagyobb szabadsága van még), csak sokkal jobb alkatrészekkel.
-
Snoop27
őstag
válasz
killertibi #1 üzenetére
Sajnos kicsi rá az esély, pedig én is nagyon szivesen vennék ismét Huaweit, de a P40 pro-t is nagyon nehezen tudtam eladni.
-
killertibi
tag
Mit gondoltok, van arra bármi esély, hogy valaha visszakapja a Google szolgáltatásokat a Huawei? Annyira szeretnék újra Huawei telefont, de így nincs kedvem vesződni (és kockáztatni) vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Napelem
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest