Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
-
válasz
Ace owner #73595 üzenetére
Égy szóval nemmontam h várjá még (n+1) évet! Ha ennyi van akkor ennyi van. Én egy 1977-s golf gti-vel kezdtem 1998-ban.
-
Ace owner
addikt
válasz
bitpork #73594 üzenetére
Mert nem érdekel a kor. Nem kell klíma, nem kell ezer légzsák, nem érdekel a menetkomfort, lomha is lehet.. Imádok ránézni ezekre a korabeli vw-kre, nagyon tetszenek. Amig nem rohad ki alólam nem érdekel a kora. Jó talán egy bogár már túl lomha lenne, de ez a Jetta szerintem bőven vállalható lehet. Nem mellesleg csak erre telik. Ja igen, várjak még egy évet a vásárlással.. 10 éve várok, elég volt.
-
-
Ace owner
addikt
Ha ez nyár végén meglesz még bekerül a kalapba. Erről a motorról mit kell tudni?
-
freaghill
őstag
-
VR6-Fan
veterán
válasz
bitpork #73585 üzenetére
uncsi már a tempomat téma
és a kocsi még háború elötti?
FET-MEN:azt vegyél bele ami gyárilag bele való, szerintem a fobiába is a sima 1000ft-s NGK ment talán BKUR6ET vagy mi az isten, jó bele de nem az kell neki szerintem.
TaaT:8v-nél lehet le kell venni a műanyag szívosor felső részét, ha kereszt öblítéses.
-
-
válasz
freaghill #73579 üzenetére
Mert eljönnél különben? Legutóbb asszem felajánlottam az utazásik költséged 1 irányban oszt mégsem láttalak.
De ajánlj egy jó fogadási alapot és hátha elvisz a hév. Vagy gyere el megvenni Domit és ingyen etetlek(#73581) TaaT: hogy a picsben tud egy gyértya ennyit? Nekem az utolsó benyálas ótómnál meg lett mondva h max 15k km és kuka. Akkor engem átb@sztak?
-
ßrainiac
addikt
Mijeza csend? A vita lezarult, es meg csak az uj Passat sem mozgat meg senkit ^^
-
tomcsi23
veterán
NGK Platinum is sokat elmenne, ám mégis ajánlott a 60e-s csere.
-
-
freaghill
őstag
120 hozzászólás. Valami új benzin vs dízel vitán kívül?
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
szőröscica #73556 üzenetére
-
FET-MEN
veterán
Gyertyákat 25 ezrenként kell cserélni? Jó tudni
mutatták milyen volt a gyertya fabiaba.. borzalom,,
-
Morris
veterán
válasz
szőröscica #73556 üzenetére
Én is megszoptam az 1.4-el. Pedig benzines. Ez van. Sosem lehet tudni. Lehet most is meg fogom. De lehet, hogy nem...
-
Ne már... ha csak az ezt leírók fele valóban mindennek ennyire utána számolna, az ország nem lenne ekkora gondban a hitelek kapcsán... én aszondó vagyok h mindenki azt vegyen ami neki teccik.
-
szőröscica
addikt
Ebben egyébként teljesen igazatok is van.
A dolgot több szempontból kell és érdemes nézni. Új autók esetén a dízel jellemzően drágább, kevés futásra ezért nem érdemes venni (legalábbis ki kell számolni, hogy mikor hozza be az árát). Pl. anyám dízelt vett magának 9 éve, most van benne 85 ezer km. Felára jelentős volt, az amortizáció pedig rég megtörtént, nem tudná többért eladni, mint egy hasonló állapotú benzinest, sőt. Mivel nem szervizkönyves, senki nem hinné el, hogy a futása annyi, amennyi, hiába újszerű a beltere és megkapta a karbantartást gyári Ford alkatrészekkel mindig. Mostani eszével szerintem ő is egy simán 1.4 benzint venne.
Használtnál pedig szerintem azért mondják az emberek, hogyha keveset mész, akkor benzinest vegyél, mert a dízel valóban keveset fogyaszt, de nem tudhatod, hogy előtted milyen gazdája volt, milyen sora volt az autónak. Lehet elmegy 100 ezer km-t gond nélkül, az 10 évbe is beletelhet, ha keveset járnak vele, de lehet, hogy 5 ezer km múlva letérdel a nagynyomású vagy a turbó.
Szóval gondolom ez a kevés futásra benzines autót vegyél tanács amolyan kockázatcsökkentő jellegű.
És fel lehet szállni a szopórollerre egy autóval, ha balszerencsés vagy, én pl. a 0km-el vett dízelemre eddig annyit költöttem dízelségéből adódó hibákra, hogy járhattam volna egy két literes benzinessel is helyette. És bizony még turbócserém nem is volt, attól tartok lassan az is esedékes lesz.
-
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Ööö, igen, van baj velük. tény. Mondjuk ezt az előző gazdi csinálta.
Jah nem is 2 hanem 4 éve volt gyűrűzve - összefolynak már az évek....
Egyébként csináltam egy excel táblát az kinézett autókkal kapcsolatban.
Fogyasztásban mindenképpen a dízel éri meg. Sőt....
Szóval szerintem bevállalom a majdani drágább javíttatási költséget.Még egy érv a a dízel mellett. Helyben kb 6 vagy 7 verda közül tudnék választani. Benzines egy sincs a környéken.
-
Pitu
aktív tag
válasz
szőröscica #73541 üzenetére
Nálam eddig nem került képbe, de tényleg tetszős.
(I-es octaviakat nézegettem)
Írjátok hogy szereti a hasát. Igazából 70%-ban 140km oda-vissza út lesz kb. 2hetente, a többi 30% városi, hétvégi bevásárlás. Nem vagyok egy sietős sofőr, a sebességhatárokat is tartom.
-
-
tresh
veterán
nekem tényleg semmi bajom vele de egyszerűen én nem tudtam megszokni hogy ilyen lassú a reakció ideje.. G4, G5 be vezettem illetve jetta ba és mindegyiknél ezt éreztem hogy mire megindulna már késő... de pl ódi a4 1.6 is ilyen... 1.6 8 szelepes 75 lóvas meagne-ommal reggelire megettem haver g4-ét (1130kg volt a megane) végsebsebégre a g4 négy volt jobb meg minden másban de de alsó tartományba lusta volt nagyon.. aztán ugye azt hiszem itt volt ez a gázpedálos hackelés hogy rögtön reagáljon ha oda taposol neki
-
tresh
veterán
Nem rossz de előzni nem mernék vele mert mire észbe kap hogy menni kéne addig egy 1.3-as swift is körbe autóz 2 szer... 1.9 tdi vagy valami használható benya motorral viszont igen csak jó gép ..viszont a hátulja igen csak szűkös amúgy szerintem teljesen vállalható autó
FET: troll on : végre motor van benne
troll off Nem tudom mit akart evvel összehozni de merész elképzelés
-
Pitu
aktív tag
Sziasztok!
Beírom ide is: ez az ár mennyire reális? Mennyire megbízhatóak ezek a Bora-k? 8 v. 16 szelepes motor lehet ebben? Kollégám rokona árulja, így az előélet leinformálható, ami számomra igen fontos.
-
FET-MEN
veterán
-
HZoli87
veterán
Már kikerült pár, rossz minőségű kép az autóról:
-
-
Rambovits
senior tag
Urak!
Skoda fabia 2002 műszerfal világítása hogyan működik?
Felkapcsolom a világítást, és a halvány fény felgyullad, de a normális műszerfal világítás nem.
Sötétben nagyon halványan látni, de nagyon zavaró.
Biztosítékokat átnéztem, nincs bajuk. Lehetséges, hogy kiégett valami égő?Köszi.
-
-
degec
senior tag
Ezer éve MEG akartam már kérdezni, Mágus2 melllllettt van itt még valaki aki hasonlóan magasszintű tudással rendelkezik, (mivel nem tudom, nem ismerem csak gondolom hogy ő masszívan autószerelő, technikus, mérnők stb..nyilván nem gugli huszár) csakhogy ne mindig őt nyagassuk !
lenne pár értelmetlen kérdésem..
-
ßrainiac
addikt
-
degec
senior tag
-
-
ßrainiac
addikt
504 / 507 elvileg nem bantja, azert is ajanlottam. Nekem is ez ment az 1.8T-be.
Szerintem ez ugy mukszik, mint egy frissites, kesobb jott ki mint az auto, de jobb minoseg es tulajdonsagok (502-esnel).
Aztan kesobb biztos meg fognak cafolni
Kozben most esik le, hogy 2011, nem 2001 van neki
-
ßrainiac
addikt
válasz
Hikvision #73499 üzenetére
A legalso szamoknak orultem
En egyebkent is igy kozlekedem, vagy tatasan 1500-2000 korul (altalaban hidegen
), de ha elkap a gepszij (es bemelegszik
)...
Morris: az most nagyon nem opcio, itt VR6 projekt van, tovabba munkanelkuliseg. Nem egyszeru
Hat... A csalad a fontosabb, aki nagyon ellene van. De meg folynak a targyalasok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest