Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
csiben1 #49792 üzenetére
Én egy "C3" Audi 100 2.0 szívódízelt ismerek amiben mindössze 56ezer kilométer van. Az is mint ha tiszta új lenne. Eredeti tökéletes állapotú libafos barna fényezés kopás és szakadás mentes fekete belső repedésmentes műszerfal rozsdamentes lemezfelni. Tip-top az egész. Elég szürreális látvány az az újszerű 30éves autó mai modern kocsik között. Nyálcsorgatós, kéne nagyon. Ilyen bár ennél szebb állapotban van.
Végeztem a rám bízott dolgokkal. De nagy dilemmában vagyok. Ringen golf tali ami már tavaly is g*ecijó volt Tökölön meg gyorsulási verseny (Sonkyval
). Na, hova menjek?
-
Piwi
veterán
válasz
MunezXBK #49795 üzenetére
innen találtam rá
[link] igazából ezt a vacak világítást bütykölném meg vele,mert ahogy gyújtáson van az autó,máris bekapcsol a világítás még ha épp nem is kellene felkapcsoljam,így elég sűrűn égnek ki az izzóim
vajon ehhez elég ez a BT-os cucc? vagy ezzel csak infókat látnék?
-
-
csiben1
tag
Szerintetek ez kamu vagy lehetséges ez
[link] -
Piwi
veterán
erre esetleg valaki tudja a választ?
[link]
-
rob210
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #49788 üzenetére
Nem írtad
De ezek után nem segítek -
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #49781 üzenetére
Ja. (Az enyém 160-nál forog ennyit.)
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #49782 üzenetére
A favoritban hoztam anno. Hátsó üléssort lehajtod, befér Luiba.
-
footy
addikt
válasz
FoBCRaistlin #49781 üzenetére
-
rob210
nagyúr
válasz
Merevítős vagy feltekerhető?
-
hdman
őstag
válasz
Most jo lenne a tranyo, mi?
Tedd fel Luika tetejere
Este nem jossz le erdre bolyreszerkedni?
-
FoBCRaistlin
őstag
Pesten belül el tud hozni nekem valaki egy 160*200-as matracot házhoz?
Természetesen nem ingyen. -
Ace owner
addikt
Jön valaki golf talira? Én igen, csak még nem tudom hogyan jutok ki,kocsi persze nincsen kéznél..
-
cafat
aktív tag
válasz
!Overdose! #49774 üzenetére
Ne elvittem az autót a szerelőhöz, megnézi hogy jó e bele. Elvileg a V55461 görgő 18,8mm a V55460 pedig 18mm, tehát 0,8mm különbség van. Ez okozhat problémát?
-
footy
addikt
A 116 lovas A4-hez illesztett 5ös váltó sokkal rövidebb mint a 131 lovas 6osa? (Természetesen 1.9PD-ről van szó 2002-2005 között)
-
!Overdose!
őstag
1 x Timing Belt CT957(SET)
1 x Tensioner Pulley, timing belt V55456
1 x Tensioner Pulley, timing belt V55461
1 x Deflection/Guide Pulley, timing belt V55455
1 x Deflection/Guide Pulley, timing belt V55458
1 x Screw / Bolt V41092
1 x Screw / Bolt V410981 x Timing Belt CT957(SET)
1 x Tensioner Pulley, timing belt V55456
1 x Tensioner Pulley, timing belt V55460
1 x Deflection/Guide Pulley, timing belt V55455
1 x Deflection/Guide Pulley, timing belt V55458
1 x Screw / Bolt V41092
1 x Screw / Bolt V41098Hogy felszerelhető-e, azt szerintem senki nem tudja megmondani látatlanban. Nyilván nem véletlenül különbözik a cikkszáma és az sem véletlen, hogy a K2-t nem hozza az autódhoz. Kapható külön is.
-
cafat
aktív tag
válasz
!Overdose! #49772 üzenetére
Akkor ez azt jelenti, hogy a K2 végű nem is építhető be? Melyik feszítő görgő a különbség? Azt lehet külön venni?
-
cafat
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi lehet a különbség a két vezérműszíj szett között?
Contitech CT957K1
Contitech CT957K22006-os Skoda Fabia 1.4 16V BKY motorkódú autóhoz rendeltem amihez a Contitech CT957K2 tipusút küldték, viszont neten azt olvastam, hogy ehhez a Contitech CT957K1 való.
Kérem aki tudja mi a különbség segítsen, mert holnap reggel menne az autó vezérlés cseréhez, de ha nem jó a Contitech CT957K2 akkor szólok a szerelőnek, hogy neki se álljon, mert nem lesz jó. -
Piwi
veterán
Nézegettem vag-com kábeleket az autómhoz,de eddig mindegyik táblázat sorában azt találtam az Audi A3 8P-re hogy nem kompatiblis
pl: [link]
pontosan akkor milyen kábel kellene nekem?
-
-
latyak17
tag
m1 felől hungarolingre milyen úton próbálkozzak ültetett kocsimmal pestiek ?
-
-
-
-
válasz
Mágus2 #49752 üzenetére
A navin a telefon menüben azt írja h nincs telefon
De kékfognak lennie kell mert a régi fejjel is detektálható volt, csak akkor sem csatlakozott.Jah és a tmc modult sem látja ez a fej. Gyanúzok h az átalakító kábelkorbács nem egészen ehhez a felszereltséghez van...20k hopp
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
bitpork #49751 üzenetére
OK,
Szóval láthatóvá teszed a naviban a kékfogat, a telefon látja, de nem tudja párosítani?
A telefono kell kezdeni, kérni fog egy PIN kódot, mondjuk 1234, utána a navin is megadod ezt a PIN kódot és levileg mennie kell. A kékfog modul eleve a naviban van, vagy a kesztyűtartóban? -
Új infó: kipróbáltam a régi N95-tel és az meg még nem is látja!
-
freaghill
őstag
Megjött a vag-com kábel.
Tudna valaki adni egy gyorstalpalót a program használatához? -
-
Jelentem Gazsi tovább gyógyult. Mén a CAN bekötés a gyári fejegységen. Viszont a telefonnal gebasz van még mindig
Az S3 látja a kékfogas eszközt, de unable to pair. 5let? -
14adam
addikt
vegyetek inkább erősítőt. Kicx kap 44 olcsón eladó.23k
-
Dr.Zoo
őstag
-
TaaT
nagyúr
-
Hege1234
addikt
uff kár volt elárulni
lépek a kihalt fórumra
pár hónap alatt csak reagál rá valaki -
Dr.Zoo
őstag
Apropó:
Most hoztam el a talicskát ótószerelő embertől, azon a nyomorult IC-n szétcsúszott valami cső, elnyírt valami tömítést, és kifújt a levegő a torkán....
Érezhetően megegeresedett a szekér, az a pici füst is eltűnt mögüle, és codálatosz lett -
Oracle
senior tag
Srácok angolul mi lehet a neve 3 ajtós kocsikban annak a kis fülnek amivel előre döntjük az ülést?
Elhagytam az egyiket -
TaaT
nagyúr
"Borka úr elmeséli, hogy nagyon figyelt arra is, hogy például olajcsere után a szerelő ne adjon gázt, amíg az olajnyomás fel nem épül." Egymillió kilométer, de ez nem csoda
-
Hege1234
addikt
válasz
MunezXBK #49707 üzenetére
köszi!
azokat a pici hangszórókat hogy rakom be ha nincs hely hozzá ? vágjak neki és valahogy ragasszam be ?
másik
a központi zár
ellenőriztem mindet hogy könnyen nyitnak e és zárnak
ezzel nincs baj mégis ha a bal első ajtót zárom csak azt az ajtót zárja le a többivel nem csinál semmit
jobb első részen lezárom zárja a jobb elsőt és a csomagtartót
a kulcson lévő távirányító csak a bal esőt tudja zárni, nyitni már nem
hogy hogyan lehet zárni a jobb hátsót és a bal hátsót azt nem vágom (a motorok mennek)itt valami a "összehangolással" lesz nem ?
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
a gyári hangfalakat szeretném lecserélni
(az előző tulaj vagy valaki elég balfaszul kötötte be + amúgy is direktbe akarom kötni)
viszont a hogy milyen kábelt vegyek azzal nemvagyok tisztában
a célom sajnos pénz hiányában most nem az hogy atomjól szóljon hanem inkább az hogy tudjak zenét hallgatni
(2 hónapja nincs zene)
tudnátok ajánlani egy szettet hangfalat és kábeleket is hozzá ?
max 25000ft-om lenne rámegoldható ennyiből ?
köszi előre is !
-
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Van itt valaki, akinek van Octija 2.0 benyás motorral? Ha igen, akkor akár itt akár privátban kérhetnék tőle véleményt / tapasztalatot mire kell ezeknél figyelni vételnél?
-
Piwi
veterán
vajon a gyári kormány helyére be lehetne tenni ilyesmit ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest