Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Mekkora családi pizza
-
net84
őstag
Magus! Koszi, nem surge. Habar most is a kocsiba ulok, es rajottem, hogy nincs nalam szerszam... Pont ma, amikor lenne idom ket fuvar kozott megcsinalni a belso ter vilagitas hianyossagait...
Rohogni fogtok, de le kellene venni a kormanyt is.
De majd a szerviz azt megoldja, en hozza nem nyulok. Mire bekoszont a ho, arra talan a futomuvem is kesz lesz.
Munez: hazahozza csomitatariba?
rajabasunk, vesz kint maganak egy 1:43-as tuareget, csakhogy az orrunk ala dorgolhesse.
-
-
net84
őstag
Megint szerelek es megint gondba vagyok...
A belso ter vilagitast hogyan lehet szetszedni? A ket lampas, ket kapcsolos valtozat. Egyik izzo biztosan kuka, de mindket kapcsolo kontaktos. Igy ki kellene bontanom az egeszet, de meg az izzokig sem jutottam el, mert a burat sem birom leszedni. A konyveben az osszes vilagito test szerelese bent van, csak ez nincs. Valaki szedett mar szet ilyet? -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
ates8711 #51282 üzenetére
Amúgy húz rendesen, nincs baj a teljesítménnyel? A fojtószelep működik leállításnál? Kellene egy videó a leállításról nyitott géptetővel.
140 000km után ez már a második lendkerék?
Az enyémben 170(ez lehet 270 vagy 370 000km is) van de még a sajátja minden. valami nem ül ott.
Ha egytömegű volt benne, attól nem ráz alapjáraton. Kellene egy diag isVag-com vagy VCDS: motorvezérlőből a 13-as csatorna mind a 4 ablaka kellene üzemmeleg motornál alapjáraton.
-
ates8711
újonc
válasz
Mágus2 #51235 üzenetére
Ok! ora szerint 140 ezer km, 2005 évjárat, bkd motorkód, Luk kuplung lendkerékel volt belerakva elötte egy 1 tömegüre volt átcserélve mert garanciával cserélték és ugy olcsobb volt a szerviznek de egy szar volt, saját pénzemen cseréltetem! de mikor kicserélték ugyanolyan maradt mint volt egy csöpet sem változott!
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
FoBCRaistlin #51266 üzenetére
Már korábban kinéztem magamnak, csak nagyon mögötte voltam. 1-2x eltolta neki, onnan sejtettem milyen gép. Aztán nagy nehezen közvetlen mögé értem a sorban. 1-2 lámpánál mentem mögötte, láttam benne a lehetőséget.
Aztán egyszer csak egymás mellé értünk. Picit köcsög voltam, mert eleinte csak tartottam a távot, aztán letoltam.
Esélyes, hogy kicsit kehes volt, mert eléggé kormolt, de nem ment. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #51266 üzenetére
Elmentél....mellette?
-
FoBCRaistlin
őstag
Reggeli kaland.
Ezüst Leon ARL CSAJ ismétlem CSAJ sofőr. Ment az ízlelgetés, aztán hosszú előjáték (dugó) után jött egy szakasz ahol végre egymáséi lehettünk... Szegényem azt hitte -
Dr.Zoo
őstag
-
siti
őstag
-
narancsnn
senior tag
FIGYELEM FIGYELEM!
Az első hozzászólásban változás történt!
-
Jaded
őstag
válasz
Dr.Zoo #51249 üzenetére
Nem rossz gép,fateromnak is ez van. Annyi különbséggel,hogy a tetősín is króm,gyári 17" felni van rajta,digit klíma,fekete félbőr ülések,a tükör nem fűthető és az index sem abban van még. Viszont a faberakás gusztustalan benne
kezét törném aki kitalálta..
Munez: én is ilyet kaptam a szaromra
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
freaghill #51241 üzenetére
Mit írjak még?
1.9 PDTDI, gyári 132 póni, 5 sebesség, 4 elektronyos ablak, ISO rendszer, függönylégzsák, elektronyos fűthető tükör, hűthető kesztyűtartó, fűthető ülés, stb.
Kapott egy motorvezérlő optimalizálást Micar-tól, plusz 15% lett ráírva, sacc. 150 póni. Kombi, gyári festékvastagság mindenhol, 16 colos nyári, 15 colos téli. Bővebb információt tud nyújtani Munez kartárs, ő látta élőben. -
MunezXBK
nagyúr
Elöl 7, hátul 4% az eltérés a féknél. Azt hiszem büszke vagyok.
-
freaghill
őstag
PASZULY
Este van már..
Még (és egy jó ideig) nincs olyan állapotban, hogy vállalható képet készítsek róla, de majd megpróbálok minden tőlem telhetőt. -
-
ates8711
újonc
hello! Van egy Skoda Octavia 2.0 pdtdi autom, melegen nehezen indul, leállitáskor csörgö hangot ad, alapjáraton remeg! Mi a baj? szervizbe azt mondták lendkerék, ki cseréltetem! az első be és leálitásnál csere után ugyanezek a tünetek! mi a baj!????pd elem valamelyik rosz?
-
-
dJ Peer
aktív tag
Nos, eddig Read-Only-ban voltam, de muszáj írnom.
Nincs alapjárat a golfon, de csak a fojtószelep koszosodott be, nem is annyira lényeges.
Ideálltam a koli mellé, a parkolóba, egy másik épület mellé, ahova szoktam tegnap este. Ma reggelre/délelőtt elkerítették egy szalaggal és elkezdték pucolni a tetőt. Délután/este észrevettem, hogy egy nagy és 2 kisebb horpadás van az autó tetején, ami eddig nem volt ott. Egyértelmű, hogy ők csinálták. Kérdés, hogy be tudom-e bizonyítani. Reggel megkeresem őket, ha kell rendőrt hívok, munkaügyi szarságot, mindent.
Felhívtam a biztosítós csajt, hogy érdemes-e kezdeni valamit vele, azt mondta természetesen.
Volt már valakinek ilyen esete?
Kép mellékelve: -
Mágus2
Közösségépítő
Remélem nem az ami nekem, ugyan ez a jelenség, egyik nyeregben összeroppant a tengely. Nyereg csere meg légtelenítés, és jobb lesz mint volt.
Ilyenkor a könyök támaszig kell rántani, hogy valamit fogjon.
Fel kell emelni a hátulját, megnézni melyik oldalon nem fog.
Az egyik kötél ellenállás nélkül fog járni.
-
TaaT
nagyúr
Ma át ment a műszakin a gép (hip-hip hurrá).
Ellenben vmi elbaszódott a kézifékben, eddig kb 1cm-t húztam rajta és éreztem hogy a rugó már dolgozik benne, most meg emelek 10centit és semmi
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
MunezXBK #51206 üzenetére
Asszondja nekem: de ez nem gyári, igaz? Mondom: és mi nem gyári rajta tesvérem? Hát izé, a motor. De az bizony gyári. Turbó? Azis. Akkor miért megy úgy, mint a veszedelem? Mondom neki, picit meg kett írva az agya.... És most hány ménes lakik benne? Mondom: 150 póniló.
-
Dr.Zoo
őstag
Most jövök a kocsmiból, (nem, nem ittam ott sört.
) és megtalált egy helyi alkoholbogár, hogy nem-e megyek épp alsógödre, a nemzetközi dohánybolt felé... Mondom jól kezdted tesvérem, nem.
Na lécci.... B@szodj meg, legalább a siólevem hadd igyam meg...
Kicsit megrugtam mérgemben a paszulyt, látom kapaszkodik a bogár. Asszondja nekem: Te!
Milyen motor van ebben, 3000-es? Mondom dehogy, szutyok 1.9-es.
Asszondja nekem: az kivan csukva, volt már kábé 30 autóm életemben, a 2.0 calibra motoros kadettem nem ment így.... -
pomk
őstag
válasz
Mágus2 #51188 üzenetére
Értem. Köszönöm a segítséget!
Közben megoldódott az izzó kérdés. Mind két izzó ki volt égve, cseréltem őket.
Azonban felmerült egy újabb probléma. Csere előtt mindkettő helyzetjelző világított, most egyik sem.Ide-oda cserélve sem. Valószínű azok is cserések. Na ennek mi a valószínűsége?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Witcher topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic