-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz
tibbike01 #215089 üzenetére
Üdv, értem, és ez alapján csinálom.
Volt 1 év 15 ezernel olaj
2 év 21 ezernél átvizsgálás
Most 3 év és 27 ezernél csak olaj csere kell mert az olajban hiába van csak 12 ezer de ment 2 évet.
Az egyik VW szalon szerint így is van.
A másik szerint meg van 3 éves szerviz is, és ilyet is akar csinálni kb netto 50 ért.
Az ajánlatot nézve a kettő közt egy eltérés van.
Aki csinálna a 3 éves átvizsgálast ott oda van írva az olaj a szűrő meg a csavar meg a mindenféle mellé hogy: "ellenorző szerviz olajcserevel". Ez egy önálló tétel.
Nincs benne se fék se váltó olaj se gyertya de még pollen szűrő se.
Ez gondolom a rá nézünk 50 ért és nyomunk egy entert kategória. De attól még ez lehet kötelező.
Engem tehát az érdekelty hogy ez, a 3 éves ellenőrző valóban kötelező e vagy sem?
És ha igen akkor lehet olyan jó fej az egyik hogy elismeri kb hogy ez egy enter lenyomasa és elengedi míg a másik kér érte 50-et?
De ha ez kötelező és azt választom aki azt mondta, hogy nem szükséges, és ki uti simán akkor a kocsi garancia hogy fog állni?
Mert az meg többet ér mint 50.És igen félezni terveztem anno az olajcseret, 1 évesen 15 nél meg is volt, de 2 évesen 21 ezernél hülyeségnek gondoltam. Most viszont mégis 2 éves az olaj ha 12 ezret is futott csak.
Kéne valami köztes megoldás, mondjuk maximum másfél év és maximum 15 ezer.Amúgy akik csinálni akarják a 3 évest azt mondták hogy az új Skodak esetében a 2 év/30 e km ről átállt a gyár az 1/15 ezer előírása.
Innentől tehát az eddigi köztes csere már a gyári periódus. Csak a 0w20 és 0w30 -nal elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest