Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
killerjohn
addikt
ez így jó? nem kellene jobban elosztania a vizet?
-
Peti...(16v)
tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Felfekszik a széle a szűrőkosár peremén, így mindig tökéletesen párhuzamos a tömörítés. Az erősséget nem rugó szabályozza, hanem te állítod be a tömörítés mélységét.
Az őrleményeloszlatásra én egy olyan eszközt képzeltem el, ahol a szűrőmagasító aljába kerülne egy ritka fogazatú fésű szerű kereszt, amit körbe forgatva oszlatnám az őrleményt. A kereszt formáját és a fogak mélységét/egymástól való távolságát kéne kikísérletezni. A legtutibb az lenne, ha leérne majdnem a kosár aljára, és tekerés közben egy (dugóhúzóhoz hasonló) spirál mentén folyamatosan elhagyná az őrleményt, ezzel minenhol ugyanolyan sűrűségű állagot hagyva maga után. Vagy nem
Ki kéne próbálni. -
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
Ránézésre ez a PalmTamp nem rugós, persze lehet hogy tévedek. Ha nem rugós, akkor viszont mitől jobb, mint a meglévő, klasszikus - szintén Fragola - tamperem?
-
ronin s8
senior tag
válasz
enterlaci
üzenetére
Szilveszterkor Rómában sehol sem láttam minőségi kávét a boltokban. Külvárosi Iperben nem voltam, nem tudom, ott van-e még, de a belváros, és úgy általában minden üzlet tisztán megtartja és különválasztja a profi kínálatot a lakossági kínálattól. A kávézókban mindenütt (kivétel nélkül!) első osztályú a kávé, de az élelmiszerboltokban valóban, ahogy írták, csak kapszulás, párnás, és előre darált kávé található, 2-3- hónapos lejárattal. Ezekből nem lehet jó kávét főzni...
Bár szép lehet egy külföldi ajándék, ha ez a fontos, de mára gyakorlatilag az a helyzet, hogy itthon semmivel sem rosszabbak a jó kávéhoz jutás esélyei, mint kint. -
Bazsee71
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Dobj egy privátot Keresztapper fórumtársnak, megalkotta egy igen jó alternatíváját az OCD-nek. Nálam nagyon bevált, fragola PalmTampjával együtt pedig igen ütős páros.
-
killerjohn
addikt
Sziasztok!
Újra kávézok itthon
Jaja, kicsit eltűntem, merthogy fél évig csak az irodában toltam a nespressot, meg a filteres teát...Szembejött egy OCD nevű coffee distribution tool. Valakinek van ezzel tapasztalata? Megéri az árát? Túl lusta vagyok WDT-zni...
-
coqito
tag
Sziasztok kedves Kávésok,
segítségeteket szeretném kérni. Egy (nekövezzetek meg) Krups XP4000 kávéfőzővel szuperálok jelenleg, és mellé kézi kávéörlővel örlök (kerámia örlőkúpos). Nyomásfokozó nincs a karban, a szürőkosár is "mentes" tőle. Kollégiumi felszerelésem tehát ez. A kávéra igyekszem figyelni, méhészkedünk, így kitudom porciózni a kapucziner kávét amint megérkezik az itt általatok ajánlott üvegekbe, és fagyasztom. Mindig csak az adott mennyiséget veszem ki, és használom fel. Tamper is van, amely teljesen passzentosan illik a kosárba.
A gépet (termoblokkos) főzés előtt fél órával kapcsolom be, és öblítek egyet rajta forróvízzel, a használat előtt. Véleményem szerint szép kremás, összeségében (koliélethez képest mindenképp) kellemes kávét főzök vele.
Tudom, hogy ez közel sem jó felszereltség, de szeretnék hőfokot mérni, mert ötletem sincs mi az így kifolyó víz hőmérséklete, és nézném, hogy hogy változik, mert a termoblokk nem tárol ügyebár semennyi vizet sem (a dupla alatt nem kapcsol be a felfűtést jelző led, csak utána amikor leöblítem a vízterítőt a főzés után). Milyen módszer létezik erre, van -e egyeltalán értelme ilyen szinten, és mit ajánlotok, amivel esetleg lehet fejleszteni az egyszerü kis szettemet).
Köszönöm, és boldog új évet Nektek!
Üdv.: Gábor -
Sinisi
senior tag
Gondolom a klór miatt használsz csak aktívszenes szűrőt. Miért kell belőle 3(mechanikusat egyet sem)? Ismerek olyat aki csak egyet használ és az teljesen megoldja neki a klóros részét (Bp.-n), kb. fél/egy évente kell cserélni a szűrőt. Kávéfőzéshez szinte mindenki gyantát használ, tökéletesen működik azzal is a vízlágyítás. Szóval ha visszasózó patront is használnánk a víztisztítóhoz, akkor kerülne gyanta a kv.főző víztartályába.
-
jolti
senior tag
válasz
adpeter
üzenetére
Mondanám, hogy kabbe, de mivel talpig úriember vagyok, így nem mondom!

Eddig is azzal jártam, csak már megérett a cserére ( egy 20 éves németből behozott bicóm van. Mondjuk az új is az. Bár ez tényleg aranyból van, de lefújattam matt feketére, hogy ne legyen gyanús senkinek...
). -
jolti
senior tag
Köszi srácok!
-
Sinisi
senior tag
-
vendingo
veterán
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Van itt köztetek, aki komolyabban bicózik?
Most vettem egyet és egy-két jótanács jól jönne. Agydinamó, teleszkóp, stb karbantartás (már, ha kell, de gondolom, hogy kell.)
Privátban szívesen vennék egy két ötletet.
Köszi -
pacuha69
csendes tag
-
sz.zs.
őstag
Most bontottam egy Kapuczíner Martinique-ot. Valami mennyei tejcsokimámor! Kár, hogy nem olcsóbb kicsit...
-
dozó
tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Volt nálam is egy Major, hasonló tulajdonságai voltak (az asztalt nem rázta), hogy az egyenlet len szemcseméret, a Major késtartójának, vagy az olcsó után gyártott késnek, vagy egyben a kettőnek köszönhető, azt csak méréssel lehet majd kideríteni
-
KisApám
addikt
Ismerősöm hozott egy Davidoff kávét, kék dobozos darált valamit, nem kellett neki, valamikor kapta, és persze 2017.02. a lejárati ideje a téglának, szóval jó régi.
Kipróbáltam az otthon fellelhető, alap "kávé készítőkkel":
1. kapszulás Nespresso gépben (van hozzá inox rozsdamentes tölthető kapszulám)
2. Breville Prima Latte
(a 3. próba kimaradt - Bialetti Brikka - majd máskor, de nem éreztem értelmének a kávé miatt).Bármelyikkel próbáltam, mindegyik túl keserű ízű volt számomra.
Régen ittam ilyen keserű izét.
Mostanság Scarlatti Pörkölt Kávét (85% arabica, 15% robusta) iszogattam, az sokkal jobb volt.
A munkahelyen egy Philips HD8651 géppel főzünk Tchibo Espresso Milano Style "kávét", de még az is sokkal jobb.Ez a Davidoff kávé minőséginek számít?
-
Bazsee71
őstag
válasz
Bazsee71
üzenetére
angelside77 jelentkezett 2 db Ancap Verona cappus csészére. Ha a listában szereplő tagok között elkelne még 4 darab, akkor vállalom hogy elhozok még egy kartont.
A postázási igények pedig jöhetnek privátban. Páran már jeleztétek, hogy sz.zs. fórumtárssal mehet közösen, ezt köszönöm, így egyszerűbb lesz.

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Bazsee71
üzenetére
ha eléri az SJ szintjét (márpedig minimum el fogja érni, úgy döntöttem), akkor az szól mellette, hogy nincs rög, valamint két ujjal lehet állítani az őrlési finomságot. rögnélküliség meg azért jó dolog,némelyik KVval rendesen megszenvedtem SJvel.
parci: van egy hibátlan VWm, valamivel szopni is kell...
-
Bazsee71
őstag
Ezt fragolától is hallottam, de most már kimondottan érdekelne, hogy ennek hol tudnék utánaolvasni, vagy mi ezen vélemények forrása. Miután megvettem a Majort, a Home-Baristát böngésztem oda-vissza véleményekről, de ott semmi rosszat nem írnak róla a méretén kívül. Szummázva annyit, hogy ízben nem nagyon tér el a SJ-tól, de valamelyest homogénebb az őrleménye, gyorsabb, és kevesebb a pangó. Illetve, hogy nem melegen érkezik belőle az őrlemény, de tippre ez már a SJ-nál sem lehet gond.
Elfogadom én, ha nem jó, de számomra ez megint olyan, ami így felbukkant a "semmiből", és hirtelen rossz lett a Major. A semmiből idézőjelben, mert pár itthoni és külföldi fórumot leszámítva nem mozgok kávés körökben. Na meg ettől függetlenül marad a masina, mert én szeretem.

-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
én nem vagyok a major nagy híve, hardcore arcoktól jót még igazából nem hallottam róla azon túl, hogy gyors..
-
Bazsee71
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Javaslok egy új kést a Danettitől.

Nálam ugyanez volt, csak a fémes ízt nem éreztem a kávéban. A darálás végén még másodpercekig kergette a kés a maradék szemeket. A joker és a nullpont között talán 7 ricni volt (írtam itt a fórumban, de lusta vagyok visszakeresni). Aztán elvittem fragolához egy mérésre. A kés nagyon fura értékeket mutatott, mint ha hullámzott volna a felszíne. Én csak sejtettem, de ő megerősítette, hogy ezek bizony már nyugdíjazhatóak. Az új kés elég durva változást hozott, 13-14 ricni lett a nullpont és a joker közötti tartomány, és a kávészemek sem kergetőznek többé, csak úgy ontja az őrleményt, szó szerint vízszintesen röpíti ki a garatból. Utána a késtartók mentek még felszabályozásra is, de fragola szerint rendben volt, minimálisat kellett csak igazítani rajta.
A késtartó anyaga miből van, alu vagy réz? Fragola elmondása szerint a régebbi réz anyagúak nagyon pontatlanok voltak, az újabb alu változatok már többnyire pontosak.
-
Bazsee71
őstag
válasz
t-bali3
üzenetére
Hozzám mire eljutnak a kávék, addigra legjobb esetben 1 hetesek. Kivételt képez a PY és CM kávé, ezekből 1 hetesnél öregebbet még nem kaptam, illetve eddig egyszer vásároltam helyben a Kapuczinernél, ott is pár napos pörkölés volt.
Nálunk lassan fogy a kávé, reggel párommal egy duplán osztozunk, munka után lecsúszik egy dupla, illetve néha este egy dupla decaf. Ez egy hónapot jelent, de van hogy többet, mert hétvégén sokszor távol vagyunk, illetve ha elhúzódik a munkaidő, akkor is kimarad. Ebből adódóan egy 250g-os csomag is sokáig van nyitva, hát még a decaf. Meg aztán variálni is szeretem, ha van miből.
Az elmúlt 1 évben először papíron vezettem a kosárba tett mennyiség, a vízhőfok, és a daráló beállításának adatait, ősszel ezt elhagytam, de az új daráló és a szűkítőzés után most megint nekiálltam, de már excelben. A tapasztalatom az, hogy egy 250g-os csomag is rendesen veszít az egyensúlyából egy hét alatt. Azért írok egyensúlyt, mert amellett hogy csökken az aroma intenzitása, nekem az a tapasztalatom, hogy a komponenseket már trükközéssel sem lehet úgy összhangba hozni, mint az első két csapolásnál. Mint ha eltűnne az optimum tartomány, és vagy savanyúbbat sikerül húzni, vagy áldozok a testből és az ízekből, és egy kicsit keserűt. Pedig a Majort ha belövöm egy fokozatra, majd egy hét után ugyanoda, szinte grammra ugyanannyi folyik le ugyanannyi idő alatt.
Párom tejjel issza a kávét (csak fogyasztja, nem mozgatja a téma), és mikor a fent leírtakon még csak morfondíroztam magamban, ő már jelezte, hogy még mindig finom, de nem olyan mint az elején. Korábban írtam, hogy a simítózáras fagyasztásos téma sem vált be nálam, annak millió egy oka van (a többiek is írták, illetve én is sejtem hol ment el), de azt nem akartam tovább vinni. Az is a hiba jele volt, hogy mikor a tárolásukra használt műanyag dobozt nyitottam, akkor erőteljes illat áradt belőle. A fiók nyitásakor így lassan egy nap után ez még nem tapasztalható, pedig arányaiban nagyobb a mennyiség (tudom, ez meg nem zárt tér, szellőzik).
Mézes üveget pedig helyben nem tudtam szerezni, innentől kezdve nem volt értelme 20 darabot rendelni. Az én logikám szerint - ami persze vitatható, sőt -, nem járok jobban, ha bontatlanul hagyom, mint hogy ha egy füst alatt szétporciózom. Így elvi síkon olyan, mint ha egyszer nyitottam volna ki a zacskót, ráadásul ereje teljében kerültek csomagolásra. Az könnyen lehet, hogy a zacskó első nyitásakor is elég lenne adagolni. Lehet, hogy ki fogom próbálni ezt is, de ha variálni szeretnék, akkor megint ugyanoda lyukadok ki.
A legjobb megoldás az lenne, ha profi szinten pörkölnék, és csak a zöldeknek kellene helyet biztosítani, vagy ha annyian kávéznánk itthon, hogy kéthetente rendelhetném a pakkot. De addig marad ez, próbálkozom, lehetőség szerint egyszerűsíteni is igyekszem, mert nem célom a hétköznapokat bonyolítani.

-
bajnokpityu
félisten
No, SJ mellé jött egy Major. Szegény Major látott már pár kiló KVt, látszik rajta.. Egyelőre nyomába nem ér az SJmnek. Őrlemény katasztrófa, nem tudom elég finomra állítani egy normális espresszohoz, mert hamarabb lesz fémes mellékíze. Nyilván féloldalasan összeérnek a tárcsák. Na, innen szép győzni

Hozzátenném az SJm se mai darab, de vagy valaki jól kiegyensúlyozta, vagy csak kívülről ütöttkopott, közben meg belül vigyáztak rá, nem tudom. De azzal olyan finomra lehet őrölni, perceken át csepp nem jön le a gépből.
Egyelőre 3 pozitiv dolgot tudok róla elmondani: szép, érződik az erő, nem rögösít.
-
t-bali3
senior tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Atyaég, az tényleg elég combos.
Én nem érzem fontosságát a porciózásnak, az tény, hogy nálam lehetetlen két ugyan olyat húzni egymás után. Nincs PID, de ettől függetlenül 1-1,25 kg kávét veszek mindig egyszerre (0,25 csomagokban) és messze van a döglöttől még 1 hónap után is a frissen bontott. Szerintem többet ártasz, ha kinyitod és becsomagolod, mintha hagynád bontatlanul. De persze most ki tudod próbálni.(#50236) pacuha69 : Így gondolom én is logikusnak.
Ráadásul egy tök friss pörkölésű kávéra azt mondják nem is baj, ha áll 1-2 hetet.
-
PeterAgos
csendes tag
-
pacuha69
csendes tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Ez nagyon kemény
. Én már egy zacskó kiporciózását is elég feladatnak érzek, nem hogy ennyit.
Bár én azt gondolom, hogy elvileg amíg a gyári bontatlan zacsiban van, addig az ugyan olyan jól bírja 3-4 hétig, sőt...
Tehát én max. csak azt szoktam kiporciózni amit éppen fogyasztok. -
Bazsee71
őstag
válasz
t-bali3
üzenetére
5x250g-ot. Igaz időigényes így méregetni, de ezt eljátszottam volna minden csapolás előtt, szóval így nagyjából ugyanott lehetek. Töltéshez pedig tökéletes egy ásványvizes palack szájából kialakított tölcsér, a menetes rész pont passzol az üveghez. Fagyasztóba most semmit nem raktam, kíváncsi leszek.
meander: én Kalitával szoktam egyszemélyes adagot, egyből egy Ikeás Ivrig pohárba csepegtetem. Ha két személyre megy, akkor szintén egy Ikeás Viktig kancsóba engedem, viszont az már nem kapható, ellenben múltkor a Tescoban is láttam igen szép üvegeket, érdemes körbenézni. Szerintem nem kötelező a Hario kancsó, legalábbis ízben nem hiszem, hogy számít.
pacuha69: Mi lesz helyette?
-
pacuha69
csendes tag
válasz
soldier2
üzenetére
Köszi, berakom ide is, hátha valaki mást kapott Karácsonyra, mint amit kért.

Gépcsere miatt eladóvá vált a Quick Mill Vetrano 2B típusú profi kávéfőzőm. A gép 2015 májusában lett vásárolva újonnan. Csak tisztított vízzel használtam, ennek megfelelő időközönként rendszeren tisztítva. A fej kialakításából adódóan a normál működésen kívül manuálisan képes egy egyszerűbb előáztatásra, és arra, hogy csapolás végén a kávépogácsán keresztül essen le a nyomás. Külön kapcsolható kávé- és gőz bojler, így ha csak kávét főzünk vele, akkor nem kell a gőzbojlert is felfűteni.
Főbb paraméterek:
Kávébojler: 0,75l (800W)
Gőzbojler: 1,4l (1400W)
Külön-külön vezérelhető kávébojler és gőzbojler hőmérséklet (PID)
3 literes víztartály alacsony vízszint érzékelővel, de hálózatra is köthető
Állítható magasságú lábak
Dupla falú gőz és meleg víz kar, így nem éget
Roto szivattyú (nyomás beállítása egyszerűen a gép oldalánál lehetséges)
Rozsdamentes acél váz
Csészemelegítő a tetején
Kettős nyomásmérő óra
Nagyméretű csepptálca
Szigetelt rézkazánok
Gicar vezérlőpanel, Parker mágnes szelepekGyári tartozékok:
1db 2 lyukú és 1db 4 lyukú gőzölő vég (0,9mm)
Hálózatra és szennyvízre való rákötésre csővezeték
Dupla kifolyós szűrőtartó kar + gyári szűrő
Szimpla kifolyós szűrőtartó kar + gyári szűrő
Quick Mill tamper
Gyári doboz + leírásExtra tartozékok:
Gyári nyitott szűrőtartó kar (eredeti ár: 25e Forint)
IMS200 Teflon felsőszűrő (+gyári felsőszűrő) (eredeti ár: 4500 Forint)
3db gyári kartömítés (Eredeti ár: 2300 Forint)
1db IMS dupla szűrő B68 2T H26,5 (4500 Forint) -
soldier2
őstag
Fragola. Írtam pár privátot, nézz rá kérlek.
-
Daneeka
senior tag
Van egy csomó bab a fagyasztóban amiket ki akarok söpörni, elosztogatom latte/capu-ként őket. Valaki tudna adni egy linket vagy írni két mondatot, hogy a jobb helyek mit csinálnak a tejjel mielőtt pl. latte lesz belőle?
Ilyenek rémlenek, hogy nagy zsírtartalmú tej kell meg nem szabad valahány fok fölé melegíteni meg ilyesmik. -
meander
tag
válasz
soldier2
üzenetére
uh, szép az a gép, de nagyon drága is egyben

nem akarom hasonlitgatni magam, de így vagyok vele én is. Egyszer-egyszer beugranak ízek (feketében Kenya, PY guatemala), de legtöbbször csak annyi, hogy szép harmonikus íze van jó savakkal, jó teltséggel, stb. A filterrel viszont tényleg könnyebb, ott néha baromi nyilvánvaló. Azért is gondolkoztam rajta, hogy összenézni egy kv-t filteren és presszón. Illetve van most nálam 3 különféle bab, holnap megnézem őket cupinggal, érzek-e bármit. Az viszont mindig lenyűgöző, hogy pl. PY nagyon pontosan meg tud nevezni ízeket. Ez persze nem hátrány egy pörkölőnél

Van valami jó alternatívája a V60 kancsónak? A kb. 6000HUF árat kicsit sokallom érte. Vagy ne barkácsoljak, mert az úgy jó?!
-
soldier2
őstag
Van egy eladó Quick Mill Vetrano az AVX-en. Ha valaki nem kapta meg karácsonyra amit kért

Meander: próbálgatás, próbálgatás, próbálgatás. Meg némi fantázia sem árt hozzá. Egyértelmű "ez olyan mintha ....lenne" csak filterrel volt. Az espresso nagyon tömény, emiatt az asszociáció nehezebben megy (nekem legalábbis).
-
Bazsee71
őstag
válasz
meander
üzenetére
Nekem így lassan egy év kávézgatás után sajnos még semmi.

Inkább emlékezetes benyomások voltak (kávézókban, illetve legutóbb Paljocnál a Yirga kóstolóval), ahol megkerülhetetlen volt a gyümölcsösség.
A cupping szerintem jó ötlet, adp is javasolta már nekem, csak idő kérdése és rászánom magam. Lassan beáll itthon a szett, most már rá kell feküdni az ízlelésre is.
-
meander
tag
Nektek mi az emléketek, mi hozta a legnagyobb változást az ízlelésetek javulásában? Lineáris folyamat volt (több kv, jobb ízlelés), vagy voltak olyan események, próbák, amik emlékezetes eredményt hoztak?
Elkezdett foglalkoztatni, hogy valamiféle cuppinggal összenéznék pár babot, illetve hogy kóstolgatnék filterrel is e célból...
Csak gondolat foszlány... -
SzuMe
tag
Ma hozzám került egy Gaggia Evolution 2012-ből. Érdemes vele foglalkozni? Gondolok arra, hogy pid és társai

-
-
handrash
őstag
Imat Lux darálókról mit lehet, kell tudni?
-
bl4ze
veterán
válasz
enterlaci
üzenetére
Ez zsákutca : kb. sehol nem tartanak szemes kávét, legtöbb helyen POD + ŐRÖLT KÁVÉ !
(átlag boltok, közértekről beszélünk)
Akkor tud hozni szemes kávét, ha :
* valaki kávézóban megfűzi a személyzetet, hogy adjanak el (Én így vettem Mokaflor-t, stb.)
* valami nagy áruházba be tud menni ahol van választék. (Metro, stb.) -
enterlaci
senior tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
ne szomoríts el

gondoltam iszok majd valami érdekeset.. -
And06
aktív tag
az a helyzet, nem értem mi történik a pavonin. az őrlést már 1-1,5 ricni-vel durvábbra vettem, de még mindig fél perc mire végighúzom a teljes shotot. izre amúgy a nem teljesen végig engedett kb szimpla mennyiség jött be, szintén fél perc alatt... lehet eleinte csatornásodott?

elő kell vegyem a szobamérleget megint, mert valami referencia kell a húzás erejét illetően.. -
enterlaci
senior tag
Olaszországból melyik kávé márkákat érdemes megvenni, vagy melyik márkát semmiképp?
Kollégám megy ki Rómába, megkértem hozzon kávét és mivel ő nem kávézik, gondoltam egy cetlire írnék neki tippeket.
-
adp
őstag
Dunaújvárosba van valami ajánlott hely? vagy inkább úgy kérdem ahol iható a kávé
-
angelside77
tag
válasz
macskacsa
üzenetére
1-2-3 próbafőzés, ízlés kérdése. Elméletileg az a feladata, hogy a kávéval érintkező részek "kávésak" legyenek (természetesen el kell mosni, öblíteni a főzőt
), és ne befolyásolja a főzendő kávé ízét a fém maga. Szerintem olcsóbb kávé is megfelel e célra. Nálam az volt a tapasztalat, hogy hideg vízzel erősebb szelepkilökődés és habképződés történt, így én csaphideg vízzel készítettem vele a kávékat. -
mdav88
aktív tag
Sikerült a k6ot megfelelő szintre lőni, de valószínűleg a kések is cserések lesznek hamarosan, majd még szöszmötölök vele

Ha sikerült valakinek elmélyedni kitől érdemes itthon mit venni, szívesen veszem az ajánlást, mert én egyelőre nem jutottam előrébb.
-
Bazsee71
őstag
Larodar - 11. kerület
adriankoooo - Esztergom
mrhero - 9./13. kerület
Tonyo - 11. kerület
weinmaker - Szolnok
Casto - 17. kerület/Dunakeszi
sz.zs. - Budapest keresztül-kasul
vikla007 - 11. kerület
Surda - 14. kerület
angelside77 - Celldömölk
gtr313 - TökölAkinek megfelel sz.zs. felajánlása, azt arra kérem egyeztesse le vele, majd privátban írja meg, ha mehet hozzá a csomag.
[ Módosította: Parci ]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Air 3 RCN3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fragola nagy mágus, szóval most felizgattál

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)