- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- Méri még a legforróbb pontot az új GeForce generáció
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
válasz Creative997 #7134 üzenetére
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
bigrob
őstag
válasz Creative997 #7134 üzenetére
Vak tyúk is talál szemet, 2025 legnagyobb makkját dobta meg azzal a 144 checkouttal.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz zsolti72837 #7131 üzenetére
Áh, VB-n megtanultam, hogy ilyen nincs..
-
-
BBéci
legenda
válasz Creative997 #7127 üzenetére
Bocs, de Barney!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Creative997
őstag
válasz zsolti72837 #7126 üzenetére
Barni
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
zsolti72837
addikt
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
BBéci
legenda
válasz Don.Corleone #7124 üzenetére
A játékosok mentális felészítésével kellene többet foglalkozni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
BBéci
legenda
válasz Don.Corleone #7122 üzenetére
Csehek, lenygyelek jól szerepeltek, nekik is drukkoltam. Viszont szlovák és román versenyzőt nem láttam. Lehet, hogy nem figyeltem eléggé.
Drukkoltam a lányoknak is, nem játszottak rosszul, de kevés volt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
140 után 60; 41; 55 - így nem lehet a legjobb 16 közé jutni, pláne Pro Tour kártyát szerezni.
Nándinak is volt egymás után 4-5 triplamentes köre, ez nem PDC színvonal.
Mérges vagyok, mert drukkoltam nekik.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsotesz81
senior tag
válasz Forrest Gump #7118 üzenetére
Én darts scorert használok, de minek a hang, be kell nyomni valami muzsikát, azt kész
-
Forrest Gump
tag
Sziasztok!
Valaki használja windows 11 alatt a Target dart countert?
Nálam nincs hang alatta, mint androidon. Egy Huawei android 9-es tableten pedig nem indul el a progi, csak kezdő képernyő van, pedig android 6-tól jó elvileg. Ötlet vki?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #7089 üzenetére
Én sajnálom, hogy Cross 4. helyezett, teljesen steril ebbe a mezőnybe. Bunting visszatérésének örülök, viszont Dobey és Aspinall utóbbi a tavalyi szezon után nekem erős kérdőjel, jöhetett volna Clayton egyik helyett. Az a baj a PL-el, hogy nem számít bele az összdíjazásba, a pénz jó, de rengeteg idő elmegy vele a pénzdíjas versenyek mellett, azért nagyon kemény a versenynaptár. Wright nagy kedvencem, öröm volt nézni a vb-n de örülök inkább a rendes tornák mellett döntött.
-
zsolti72837
addikt
MvG lemondta, hogy legyen 1 hét szünete. Valamilyen bemutatón is részt vesz elvileg, aztán pedig PL.
-
BBéci
legenda
válasz zsolti72837 #7114 üzenetére
Érdekes, ide befért Wright.
Alighanem azért, mert MvG nem akart messzire utazni.[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
-
BBéci
legenda
Major Nándi a legjobb 16-ban!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Jehirszki nyert, bejutott a legjobb 64 közé, Major Nándi is, Penge kikapott.
Major Nándi a legjobb 32-ben!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Egyetértünk!
Ma Penge nyert két meccset, a másodikat követtem, rémesen hullámzó volt a teljesítménye. Volt 55 pontos legje és 12 nyilasa is, majd a következőben kiszállt 145-ről. 1:3-ról fordított, 5:3-ra nyert.
Jehirszki Gyuri remekel, 90-es átlaggal vezet 3:0-ra. Elkiabáltam, a negyedik leget 28-cal kezdte.[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
Azok a meccsek jók is voltak, szoros volt mind, 6-6 volt a VB előtt az állás kettejük között, a VB döntő meg hát elég laposra sikeredett...
Én nem vagyok elvakult fanboy, szimplán olyan szoros meccseket szeretnék látni mint ami volt pl a Smith - MvG VB döntőben.
Csak sajnos mindenki le van engedve...Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
BBéci
legenda
válasz f(x)=exp(x) #7106 üzenetére
Az tavaly volt. A VB-n nyert párat, egyiket a világranglista vezető ellen.
Mindenkinek voltak, vannak rossz időszakai, még MvG-nek is.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
A VB-n valóban remekül játszott, de szerencséje is volt.
Tavaly elég sokszor kikapott, például Gerwentől hatszor.
Ha neked szimpi, nézd és drukkolj neki, én keresek más elfoglaltságot, például dartsozni fogok, amikor ő játszik. Közben fél füllel hallgatni fogom az angol nyelvű közvetítést és amikor vesztésre áll, akkor ülök le a laptop elé.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mephi666
nagyúr
Wright egy üde színfolt akkor is, ha rosszul játszik és a nézettség emelésében ott van a legjobbak közt ...nem mellesleg simán ejtette Humphriest, tehát azt se mondanám, hogy tuti azonnali kieső
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
zsolti72837
addikt
Ez igaz, de közölték, hogy idén mikor fogják közzétenni, szóval ez nem volt meglepetés.
Hát az első 4 automatikus, így nem volt kérdés, hogy bekerül. De ez van.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
BBéci
legenda
Szerinted nem kár, mások szerint az. Nem baj, hogy másképpen gondoljuk.
#7096zsolti72837
Tudom, mert folyamatosan kapom a hírleveleket és a Facebookon is nyomják a híreket.
De ettől még tény, hogy korábban döntöttek, mint például tavaly, csak a Masters után.#7097Cheif
Crossnak én sem örülök, ritkán nézem a meccseit mert irritál a búrája és a stílusa, a folytonos térd vakargatás.
Három játékosnak fogok drukkolni: Bunting, Gerwen, Price.[ Szerkesztve ]
-
Cheif
tag
válasz zsolti72837 #7096 üzenetére
Pár éve lőfordult, hogy megvárták a Masterst és a győztest betették.
Én azt sajnálom, hogy Cross 4 között van így mindenképpen volt neki hely. -
zsolti72837
addikt
Pedig mondták, hogy hétfőn 16:30-kor lesz meghirdetve a PL mezőnye (Magyar idő szerint 17:30).
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #7092 üzenetére
...lehet jól csinálja? ...így is jön elég pénz és hiába venne el naponta még 3-4 órát a családtól, ha végül úgyis kikap Littlertől
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
desigo
senior tag
Cross és Dobey helyett szívesebben néztem volna Heta és Smith játékát.
M. Smith jól elintézte a 2025-ös évét. 14 helyet esett vissza a világranglistán. Ha "csak" 100 Fonttal több pénzt szedett volna össze az elmúlt két évben akkor a 7-ik helyen lenne. -
BBéci
legenda
Nem szokták ennyire korán közzétenni, eldönteni a résztvevők neveit, furcsa.
Nagyon szomorú vagyok, mert Smith és Wright nem kerültek be a 8 közé.
Van benne jó is, egy csomó időm felszabadult, nem fogom nézni a meccsek többségét. Inkább dobálok, gyakorlok.[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Creative997
őstag
Mintha egy kicsit kiforgatnad a szavaimat.
Szerintem a kozott, hogy egyenletbe vetitem a ketsegbe vonhatatlan tehetseget minusz kieges plusz jatekelvezet nagypapa korig egyenlo sikeresebb lehet mint a legsikeresebb
versus
"most meg zsinorban 10 vb-t fog nyerni"
kozott van nemi kulonbseg.
Szerintem.Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Egon
nagyúr
válasz Creative997 #7084 üzenetére
Ez így van, de egy VB cím után azt vízionálni, hogy most majd nyer tízet, az elég vicces. Majd ha nyer még hármat, akkor esetleg.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
addikt
Vagy, ha éppen valami szart kajál előtte persze. De valamiért egész évben jól muzsikált a kissrác, szal nem véletlenek azon a nüanszok.
Aztán majd jönnek a gyerekek meg a többi, nem fog 50 vb címet nyerni, de én simán el tudom képzelni, hogy 2-3at még behúz pár év alatt.Go Gunners!
-
addikt
-
Egon
nagyúr
válasz Creative997 #7079 üzenetére
Hagyjuk már, ezen a szinten nüaszok döntenek sokszor. Pl. hányszor pattant ki van Gerwen nyila, és hányszor Littleré?
A sorsolással is szerencséje volt: ha ő kapja az elején Wright-ot, amikor az öreg punk még nem fáradt el, lehet ő is a korai kiesők táborát gyarapította volna, mint a másik Luke..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Creative997
őstag
válasz mephi666 #7076 üzenetére
Nem, hanem a reciproka. Phil 44 evesen nyert world eventet eloszor, majd utana meg kozel 80-at.
Ha ez a kis srac nem eg ki, es nagypapa korig huzza, ennek a duplajat is hozhatja, akkora tehetseg. Hihetelen, pedig en is Gerwenes vagyok.Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #7077 üzenetére
...nálam az a kérdés, hogy fejben ő ki lesz? ...mindig Ronnie-t hozom fel, de ő volt az aki vb-t nyert többször mire besokallt, elment egy évre farmon melózni, majd visszajött és újra behúzta a vb-t kb felkészülés nélkül ... majd még később is párszor... ha Littler fejben hasonlóan van bekötve, tényleg csak hébe-hóba kapja el valaki egy rosszabb napján
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Creative997 #7073 üzenetére
gerwen esete azért megmutatta hogy 5-8 évig lehet ezt a robot üzemmódot így birni max, utána utolér a kiégés
róla is mindenki azt hitte hogy nyer 20 vb címet, közben az is kezdi éreztetni a hatását hogy mostmár nagyon pörög a keltető, egyre nívósabb rendszerszintű utánpótlásképzések kezdtek beindulni, és akik ebben nőttek fel, egyre inkább berúgják az ajtót -
mephi666
nagyúr
válasz Creative997 #7073 üzenetére
17 évesen ő sem volt azért vb második és győztes ...az ellenfelei nagy része kb apja lehetne, de van aki akár nagyapja is... csak az a kérdés, hogy mennyire tud innentől kezdve folyamatosan motivált maradni? ...ha tényleg kb óvodás kora óta a darts az élete, nem hinném, hogy ezután a cím után ne találna még kihívást és örömöt a játékban
-
addikt
Sejtettem, hogy esélyes lehet bármire, de hogy MvG-t így leveri... Vadállat.
Go Gunners!
-
addikt
Asszony már majdnem úgy örült neki, mint egy Arsenal győzelemnek.
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
...ezt figyelem egy ideje: ő saját magával játszik... nem figyeli, mennyin van az ellenfél, csak ledobálja magát és megy kiszállóra... ha 200 hátrányban van, akkor is simán visszajön és kiszáll
...na, most azért elengedi magát ...a munka kész, lehet gondolkodni... grat neki
-
addikt
Grat!
Go Gunners!
-
Creative997
őstag
Me nem keresztelitek át a topikot Dartsrol könnyedén egy baráti társaságban?
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #7066 üzenetére
...jó, hát azért 16 évesen elég durva lett volna kapásból vb-t nyerni örültem, hogy azt Humphries vitte, mert neki szerintem soha nem lesz több esélye... Littler előtt meg ott az élet, hogy az összes eddigi rekordot nyugdíjazza és újraírja a történelmet
-
pekoka
tag
Littler egy droid. Szamomra jo ertelemben. Odaall es gyorsan - a tobbiekhez kepest - dob.
Hihetetlen a srac.O->-<
-
addikt
válasz DeathAdder #7064 üzenetére
Tavaly még meg tudták állítani, de mostmár elszabadult.
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
...erre készült ez a gyerek, szerintem 18 éve az apja 237 centiről tüzelt a 173 centi magasan levő célra és abból lett ...ő a darts Messi-je, vagy Ronnie O'Sullivan-je... komolyan nem tudom elképzelni, hogy ki lehet az ellenfele, hacsak nem vágja tönkre direktbe a karrierjét
-
addikt
Bocsi, de nem bírom megállni.
Go Gunners!
-
DS39
nagyúr
válasz mephi666 #7061 üzenetére
Ilyen bizonytalannak ezt az embert még nem láttam játszani. Mintha élete első vb döntőjén lenne. ahogy közel van egy leg vége, hibázik.
Littler viszont a tömeg mellett úgy dobja az első adandó alkalommal a kiszállókat mintha ez tök természetes lenne.
Phil Taylor szintű gép lesz a srácból.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...vissza lehet, de az nem elég hogy gyakrabban dobálja a 180at... kiszállókban több szintet kéne javulni, mert amit mutatott eddig, az amatőr... most dupla 1es kiszállónak örült azért
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #7058 üzenetére
...ha MvG nem kapja össze magát, úgy fog izzadni a kopasz feje, hogy fékezve se állnak meg rajta a legyek első 2 set alapján osztálykülönbség van köztük
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Eddig egész jó.
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
Dobey ha ilyet nem tud megoldani, gyorsan mehet vissza Harry Potter házimanójának ...pedig rohadtul örülnék neki, ha összekapná magát és döntőzne
...a kiszállója kb olyan mint egy foghúzás, amikor 20 perce tépik az ember fogát és végül nagy nehezen kint van ...erre meg dob egy perfektet
[ Szerkesztve ]
-
pekoka
tag
MvG vs Littler döntő?
O->-<
-
pekoka
tag
-
addikt
-
pekoka
tag
Ugy erzem, ez egy gyors meccs lesz. Kb, mint a tegnapi Wright...😮💨
O->-<
-
pekoka
tag
Littler még mindig szimpatikusabb, mint Price.
Bár, én a játék utáni életüket egyáltalán nem követem és nem is érdekel.O->-<
-
akaido
addikt
válasz Phoen|x #7047 üzenetére
Szerintem itt sem játssza meg magát, hogy udvariasan fogalmazzak: hozza a korának megfelelő természetességet. Visszagondolva rég volt 17 éves koromra, teljesen másként viselkedtem akkor, 1979-ben...
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
addikt
A social médiából kapja szegény az ívet (mondjuk ki nem?). Még a magyar közvetítésen is a facen eléggé osztották, pedig tényleg még kis pöchös. Hatalmas dolog, amit csinál szvsz.
Tegnap is a riportban...
-hogy érzed magad?
-hát ettem egy kínait, gyakorolgattam, egész jó minden.A megnyert meccs után meg hogy majd nyomja a nintendon.
Én csípem a srácot.Go Gunners!
-
BBéci
legenda
-
desigo
senior tag
Ez a nagy Littler utálat borzasztó. 16-17 évesen rá irányul a legnagyobb figyelem a világon a dartsban.Micsoda teher lehet neki. Ha már egyet mosolyog már megy az ,hogy nagyképű stb...
Egész évben bizonyította,hogy maximálisan odatedszi megát,rengeteg győzelme volt.
Több rekordot beállított köztük a 836 darab 180-at amit 2024-ben dobott. Ezzel megelőzte Smith 714 dbját (2022)
Szerintem holnap egyedül MvG tudja megállítani. -
tobi''
tag
válasz DeathAdder #7035 üzenetére
Asp ellen nem éreztem már múltkoriban sem a nyomást rajta, kényelmes ez neki amit Nathan csinál.
Ellenben Ryan Joyce végig ott volt fejben, nem foglalkozott szerintem egy másodpercig se azzal ki ellen játszik, mik az esélyei, én hasonlót várnék Buntingtól is ma, bár nekem nincs semmi bajom a kis angollal sem, csak szeretem látni mikor elkezd izzadni a kölyök. -
BBéci
legenda
Hasonló a helyzet Trina Gulliverrel, az ő 10 VB győzelmével.
Viszont Littlernek jósolok minimum hatot.
Sosem voltam Gerwen szurkoló, de nem bánnám, ha idén ő nyerne, vagy Bunting.#7020zapikanka
Littler sokaknál váltott ki antipátiát, külföldi vélemények is ezt mutatják. Flegma, nagyképű és hasonlók. Amikor a tudás szerénységgel párosul, az szerethető.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz 180Bazsi #7037 üzenetére
Jó, akkor te elemezd úgy!
Phil Taylornak nem volt szüksége 9-nyilasra ahhoz, hogy 16 világbajnokságot nyerjen. Ugyanakkor olyan átlagokat produkált, mint senki más. Valamint ő dobta a legtöbb tévés 9-nyilast és egy mérkőzés során kettőt - szegény Wade ellen.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
addikt
Nintendo.
Go Gunners!
-
DeathAdder
veterán
remélem a döntőben összeroppan. másban nem nagyon lehet bízni, egyértelműen a legjobb a gyerek
bár inkább olyannak tűnik aki nyomásra csak mégjobbat hoz ki magából -
mephi666
nagyúr
...ennek a Littlernek ki lesz az ellenfele a következő 30-40 évben, hacsak nem kokózza meg k*rvázza szét az agyát darts helyett?
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #7030 üzenetére
...jaja, itt is asszony és gyerek Littlernek kezdett drukkolni, én meg Aspnek ...de asszony már lassan kezd átállni
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #7027 üzenetére
...majdnem azt hittem a cifra kiszállója után, hogy visszajön, de nem... Littler meg bekezdett rendesen
-
addikt
Wright kipukkadt rendesen.
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #7023 üzenetére
nem láttam a meccsét, de ő csak a becenevében iceman, mert amúgy elég jól elő tud belőle jönni a büdösbunkó ...vannak azért emberi megnyilvánulásai is, ami miatt mostanra nálam totál unszimpatikusból átkerült kissé pozitív felé, de sokat kell még lapátolnia... azok a legjobb momentumai, amikor oda-vissza megy nála a heccelés a közönséggel és láthatóan poénra veszi teljesen
-
pekoka
tag
Ez ott volt. Két duplaval kiszállni.. és honnan jött vissza. Remélem a következő is hasonlóan jó lesz.
O->-<
-
pekoka
tag
Akkor hajrá Dobey!
O->-<
-
zapikanka
tag
Mi a baj Littler-el? Én idén/tavaly kapcsolódtam be a darts vb-be úgy igazán, hogy minden meccset nézzek, de eddig nem tűnik antipatikusnak.
-
BBéci
legenda
válasz DeathAdder #7016 üzenetére
Na igen, mert csak Humphriesben bíztam, hogy meg tudja állítani a "kövér tinédzsert". Roppant mértékben el leszek keseredve, ha ő nyeri a VB-t.
-
bigrob
őstag
-
desigo
senior tag
válasz DeathAdder #7012 üzenetére
Azért a Humphries - Wright meccsen is felugrottam párszor.
Peter a meccs után azt mondta,hogy nem játszott nagyon jól.
101 átlaggal és 70%-os kiszállóval -
desigo
senior tag
válasz DeathAdder #7012 üzenetére
170-es kiszállóval honnan hozta vissza Cullen a meccset.
Tipikusan mindketten megérdemelték volna,hogy tovább jussanak. -
DeathAdder
veterán
na ez a torna meccse volt
[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
Udv.Kulfoldon elek,hol tudom vissza nezni a meccseket?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
mephi666
nagyúr
...ja, snookerben egy 147 már más szint azt Ronnie se löki le maxon pörögve annyi idő alatt, mint 9 nyilat eldobni... az a szép, amikor utolsó körig van esélye mindkét játékosnak 9esre egy döntőben (volt rá példa, de ez tényleg ritka)
...a crazy meg hasonló clickbait cím már mindenhol alap a bulvármédiában
-
BBéci
legenda
válasz zsotesz81 #7006 üzenetére
Ez igaz, de akkor is túlzásnak tartom a crazy jelzőt.
Egyszer megkérdezték Phil Taylort, hány kilencnyilast dobott. Visszakérdezett: mikor, az elmúlt héten?Számtalan esetben vesztett a kilencnyilast dobó játékos, nincs abban semmi rendkívüli.
-
zsotesz81
senior tag
-
desigo
senior tag
Este a Smith - Doets meccset elnéztem volna még egy órát. Izgalmas,pörgős.
Smith ezzel elintézte,hogy kiesik még az első 10-ből is. -
bigrob
őstag
Az a ciki, hogy megdobta, de ki is esett cserébe..
Bár legalább 60k font ment neki, 60k egy nézőnek és 60k a támogatott alapítványnak.
Azért nem sok ember mondhatja el, hogy megdobta egy VB-n, a legek legjében, az Alexandra Palace-ban.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz LendvaiFeri1 #7001 üzenetére
Mi krézi van egy kilencnyilasban? Megdobta oszt jónapot.
Players Championship fordulókon is jó néhányat dobtak, nyugtázták egy mosollyal. Ha azzal nyer valaki meccset, netán tornát, na, az már valami!
Bocs, de így látom!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Cheif
tag
válasz LendvaiFeri1 #7001 üzenetére
A cseh srácnak is emlékezetes marad ez a vb.
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- Futás, futópályák
- Méri még a legforróbb pontot az új GeForce generáció
- SSD kibeszélő
- Politika
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett - garancia, kijelzős távirányító (32)
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo (Goggles N3) drón - 3 akku, garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest