Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Skacok jól sejtem, hogy halódik a pumpa a gaggiámban? A manuális szabályzónál csak max álásban működik, mert ha elkezdem lejebb venni, akkor elhal a zúgás és nem jön a kávé.
-
weinmaker
őstag
Extra off: valaki nem tud küldeni egy ncore meghívót véletlen? Előre is köszi!

-
weinmaker
őstag
Van itt olyan aki ért a Gaggiuino építéshez? Vagy aki épített ilyet?
-
weinmaker
őstag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Biztos jó a robot (ennyi ember nem tévedhet), de valahogy nem sikerült évek alatt a közelébe férkőznöm.
Illetve ami miatt kevésbé törtem magam, hogy ezek az új cuccok nem tudnak (ha jól tudom) szimplát készíteni. És ne gyertek azzal, hogy igyak duplát.
A Gaggia LM szimpla kosárral tökéletes kávékat készítek (számomra tökéletes). -
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Nagyon off, de gondoltam megkérdezem, mielőtt máshol meghirdetem.
Van egy Gaggia Gelateria fagylaltgépem, amit nagyon keveset használtam, emiatt megválnék tőle, ha valaki szeretne otthon minőségi fagyit gyártani. Ez saját maga fagyasztja is. Ha valakit érdekel dobjon rám egy privát üzenetet (szerintem a doboza is megvan).
-
weinmaker
őstag
-
weinmaker
őstag
válasz
Toobee
üzenetére
Vágom, hogy nekem szántad, de azért nálam bőven megfordul a nem csak klasszik vonal is, meg a közel 20 ezres kávék. Én azért nem tudok érdemben nyilatkozni, mert ilyen újabb SD csoda még nem járt nálam, csak sok nagy vas, és néhány kisebb, meg pár kézi. Ebben a mezőnyben nekem egyelőre a batár mazzer major a nyerő, és nálam simán elfér a pulton.

-
weinmaker
őstag
válasz
Toobee
üzenetére
Nem kell. Teljesen oké, hogy más vélemény is van. Sőt nagyon jól tudod, hogy én el is fogadom. Én csak kérdeztem (érdeklődtem). Nekem elfér a major, a végeredmény is ok (nekem jobban ízlik a C késes eredmény, mint a k6). Mivel nem próbáltam az általad említett cuccost így dőreség lenne róla vélemény nyilvánítanom. Én csak azokról tudok nyilatkozni, amik nálam megfordultak. A kis lagom (oké, kicsi), de nehezen hiszem, hogy ellenfél lenne a majornak (nem próbáltam, csak nehéz elhinni). Innen indult az egész, hogy a kis lagomot ajánljátok. És a szkepticizmusom abból ered, hogy az "én véleményem" szerint a k6 sem jobb. Nem tudom, hogy mennyire érted, de nem kötözködni akarok, csak érdekel a téma.

-
weinmaker
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
JackFeryil :Van őrlőm, speciel pont egy major 151c késsel.
Meg van egy k6 is a pulton. Illetve néhány őrlő megfordult már nálam is a néhány év alatt (kivétel ezek az új cuccok). Igen., írtam is, hogy anagyobb lagomok már elég pöpecek (de az áruk fáj).Tobee: értem én amit mondasz hidd el, csak picit kételkedtem benne, hogy a lagom mini jobb végeredményt ad, mint a major (nem vagyok major fan), meg lehet győzni. A k6 sem rossz tényleg, és ott legalább az ár/érték is nagyjábl a helyén van.
-
weinmaker
őstag
válasz
Toobee
üzenetére
Nem próbáltam az igaz, de olyan nehezen akarom elhinni, hogy pl. a lagom mini azzal a pici kúpos késével legyaláz egy mazzer majort. Vagy igen? Illetve akkor ott vannak a kézi őrlők, nekem egy kingrinder k6 van, és abban is nagyobb a kés, ha jól emlékszem, mint a lagom miniben. Akkor egy kis kézivell ugyanott vagyok?
Ui: Néztem a nagy lagomokat, na azok már nagyon komolynak tűnnek, az árukat meg sem mertem nézni

-
weinmaker
őstag
válasz
Parci
üzenetére
Lehet, hogy én voltam a béna, mert 2 alkalommal is nekifutottam néhány napig, de egyszerűen a gaggia classical nem jobb volt minden. Most egy rézkazános űbertuning classicom van, szóval az is elég jó szerintem, de kíváncsi vagyok a robotra. Anno a pavonival tökéleteseket húztam, azzal pl. nagyon elégedett voltam és sokáig használtam.
-
weinmaker
őstag
Nagyon OFF
Ha valaki otthon van Access-ben az írjon már rám legyen szíves. Egy feladatot kellene megoldani, ami elvileg nem bonyolult, de én sosem használtam. Előre is köszi, ha valaki tudna segíteni!
-
weinmaker
őstag
Rég jártam erre, de ahogy látom szerencsére. Sötét idők jönnek Harry!...

-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Ha valakit érdekel 15-re levitemm a vadi új Tadamm féle single dose-os tamper árát, tampersegéddel. Privátban írjon, ha kell valakinek. Meghirdettem máshol is.
-
weinmaker
őstag
Urak! Ha valakit izgatna egy Tadamm-os szűkítő LM single kosárhoz és a hozzávaló tömörítő, akkor keressen privátban, mert van egy új eladó darabom.

-
weinmaker
őstag
Valakinek nincs a közelemben egy eredeti la marzocco egycsészés szűrője próbára?
-
-
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Segítsetek megoldani egy problémát.
Ezer éve LM egycsészés szűrőt használok tökéletes megelégedéssel, amihez van egy mondjuk úgy, hogy gagyi szűkítőm és tömörítőm. Tadamm-tól érkezett pénteken egy gyönyörűség, viszont a végeredmény nem lett jó. A képeken látszik, hogy a régim tökéletes középre tömöríti a kávét, az Ádáménál pedig felmegy a peremre is, így nem okés. Mi lehet a probléma? Esetleg más nem járt így?
-
weinmaker
őstag
Gondolkodtam egy kézi tekerentyű beszerzésén. Látom, hogy most nagyon szalad a K4. A K4- és a K6 között van számottevő különbség? Illetve honnan érdemes rendelni?
-
weinmaker
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Privátban keress meg légyszi. És igen, kellene fénykép is. Esetleg telszám...stb.

-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek lenne eladó jó gaggia classic gépe az dobjon már egy privát üzit, mert a barátomnak segítek gépet vadászni. Köszi!
-
weinmaker
őstag
Halihó! Segítsetek már légyszi!
A barátomnak van egy Gaggia Baby gépe, ami önálló életet kezdett élni. Magától átkapcsol gőzre, vagy éppen indítja a kávékészítést. Van itt olyan elektronikai szaki aki tudna benne segíteni, hogy megmentsük a gépet, vagy komplett panelcsere? -
weinmaker
őstag
Kicsit sok már itthon a kávéscsésze. Dobtam fel az apróba, de van ezeken kívül is. Ha kell valakinek privátban írjon.
Csészék -
weinmaker
őstag
A múltkor volt téma a gaggia classic alacsony csepptálca, amit nyomtatni lehet, hogy mérleg, vagy nagyobb csésze aláférjen. Tudna valaki konkrét linket adni, hogy melyik vált be, amit érdemes nyomtatni? Köszi!
-
weinmaker
őstag
válasz
weinmaker
üzenetére
Igen, mert az egyik fórumtárs fájdalom küszöb alatt adta.
Na majd akkor leszedem a tetejét és belenézek, hogy mit lehet tenni.
Jut eszembe, hogy ami még furcsa, hogy a pid egyből azt az értéket írja ki amire be van állítva, és nem látom ahogy melegszik, az enyémen ment szépen felfelé. Gondolom ez csak valami beállítás. Mit nyomjak meg, hogy lássam.
Az átalakítást fragola csinálta, szóval ha nem forrasztott, akkor őt lehet szidni.

-
weinmaker
őstag
Adjatok már tippet (akinek rézcsöves, rézbojleres gaggiája van), hogy mitől csörög? Az én sima rézcsövezetett gaggiámnak nincs csörgő hangja. Amit vettem, az meg csörög rendesen. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
weinmaker
őstag
Ha valaki ésszerű árért eladna egy rézbojleres tuning classicot az írjon privátban légyszi.
Más: rendeltem egy kávé oszlatót, vagy nevezzük aminek szeretnétek kínából, és a gyerekeimtől is kaptam egyet karira. Amit kaptam az sokkal minőségibb kinézetű, meg minden, de a "gagyi" kínai meg sokkal jobb. Csak ajánlani tudom. Ami érdekes, hogy mindkettő 8 tűs, és mégis érezhető nagy különbség, amit sosem gondoltam volna. Majd befotózom, ha érdekel valakit.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Űrgaggiától valaki nem akar megválni? Ha igen dobjon rám egy privátot! Köszi!
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Ha van egy percetek, akkor légyszi szavazzatok, hogy nektek ki a favorit.
[link]
Köszönöm a nevezettek nevében is! -
weinmaker
őstag
Lehet, hogy csereérett a Gaggia Classicomban a pumpa. EX5-öt szoktatok tenni?
-
weinmaker
őstag
Ha van kedvencetek, akkor most lehet nevezni a Kávékorzós, minden évben megrendezendő szavazós sztorira, amiben keressük a fogyasztók kedvencét.
Itt lehet nevezni 4 kategóriában (kávé, kávézó, barista, pörkölő)
Köszi a nevezettek nevében is!
-
weinmaker
őstag
Srácok! Pesten van itt valaki, aki szervízel gaggia classicot? A haverom gépét kéne megnézni.
-
weinmaker
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Na ki ironman még itt? Nem is tudtam, hogy többen is vagyunk itt.
koxkids: csupa véletlenségből van egy SJ-m eladó. Az uccsó darab, csak szólok.
-
weinmaker
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Haveromnak volt, ingyen se kéne. Ő is gyorsan eladta. Csak ha tényleg nincs másra lehetőség.

-
weinmaker
őstag
Feldobtam egy Mazzer Super Jollyt, ha valaki ilyet keresne.

[link]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest