Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Az elmult párnap óta a Viber nem jól működik.Amikor írnák valamit kb 2 perc után kilép.Asztali gépen.
Segítsetek,hogy mi lehet?
Ez új frissítés óta van -
ekkold
őstag
Sziasztok! Mobilon (androidon) és PC-n is használom a vibert. Tulajdonképpen jól működik, teszi a dolgát, de... A megjelenő reklámok elég idegesítőek benne.
Erre használtam egy DNS kéréseket blokkoló listát a routeremben, ami szépen tette is a dolgát, a viber-ből eltűntek a reklámok! De mostanában a mobilos verzióban újból feltűntek a reklámok (csak wifivel használom, nincs mobilnetem).
Esetleg van valakinek hasonló, és jól működő blokkoló listája?Nálam ez működik:
viber-ad.txt
0.0.0.0 ads.viber.com
0.0.0.0 ads.aws.viber.com
0.0.0.0 ads-d.viber.com
0.0.0.0 s-bid.rmp.rakuten.com
0.0.0.0 ad.adverticum.net
0.0.0.0 rmp.rakuten.com
0.0.0.0 ams1-mobile.adnxs.com
0.0.0.0 api.mixpanel.com
0.0.0.0 fra1-ib.adnxs.com
0.0.0.0 mediation.adnxs.com
0.0.0.0 s-imp.rmp.rakuten.com
0.0.0.0 s-bid.rmp.rakuten.com
0.0.0.0 api.taboola.com
0.0.0.0 video.primis.tech
0.0.0.0 ads.stickyadstv.com
0.0.0.0 primis.tech
0.0.0.0 live-eu-am.primis.tech
0.0.0.0 live-us-ny.primis.tech
0.0.0.0 live.primis-amp.tech
0.0.0.0 live.primis.tech
0.0.0.0 primis-amp.tech
0.0.0.0 primis-d.openx.net
0.0.0.0 primisttd-d.openx.net
0.0.0.0 rtb.primis.tech
A PC-n futó viber verzióban ezzel nincsenek idegesítő reklámok, viszont ugyanerre a routerre wifin kapcsolódó mobilon, ismét megjelentek reklámok. Mi hiányozhat a listából? -
looser
addikt
Sziasztok! Valaki tudja, mi lehet az oka annak, hogy a windows app telepítése és qr kódos összepárosítása után az üzenetek szépen megjelennek, de a like-ok nem látszanak?
-
sbe561
tag
-
bcl
senior tag
Tudom, triviális, de sose lehessen tudni
Ugyanaz a fiók van mindkét telefonon? Illetve: a Viberben is ki lehet másikat választani a mentéshez. Az is ugyanaz?
Azért gyanús, mert ha egy másik telefonon belépsz a Viberbe ugyanazzal a fiókkal, akkor az üzenetek azonnal törlődnek. -
sbe561
tag
Sziasztok!
Telefon váltásban vagyok épp. Hiába csinálok az új telefonon visszaállítást, sajnos nem jön vissza semmi.
Újra visszalépve a régi telefon minden ott van, csináltam egy új mentést, de sajnos ezt sem tudtam vissza állítani.
Van valakinek valami ötlete? -
Lawos
csendes tag
Sziasztok!
Viber Out-tal nem tudok melléket kapcsolni. Pittyeg, de nem kapcsol. -
Bferibörs
addikt
válasz
RedCactus
üzenetére
Nekem is hasznos volt a beszélgetés,mert egyik tabletemre feltettem az alap számos, a másikra a második telszámos viberem,így működik mindkét tabon,nem kell legyalulnom a másodikat.
Ami meglepő,hogy semmiféle hitelesítást nem kért azon a tableten,amin a második számom volt.
Tény,hogy csak eltávolítottam róla a vibert,most meg vissza tettem ugyan azzal a számmal. A másik számommal nem engedi,akkor a telómon kilép ha azzal próbálkozok. -
RedCactus
senior tag
válasz
Bferibörs
üzenetére
Tavasszal volt telefon csere,S24Ultrára. Akkor próbálgattam még több eszközt is hozzáadni, de hiába.
Most viszont sikerült egy nem SIM kártyás tabletre is feltelepíteni, amivel még nem próbáltam és úgy néz ki, működik is.
Már csak a szinkronizálás van hátra...Köszi a bátorítást, szerintem három eszköz már elég lesz a Viber-hez!
-
Bferibörs
addikt
válasz
RedCactus
üzenetére
Akkor lehet,hogy módosítottak?
Most nálam is csak 1 telón,1 tableten és 1 laptopon fut. Kb.6-7 hónapja még futott 1 telón,2 laptopon,1 asztalin,2 tableten.
Megszüntettem eszközöket,azért fut most kevesebben.
Na majd újra húzom a második tabomat és feltelepítem,beszámolok majd róla,hogy lehet e.
Kb. 3 hónapja még ment két tabon is( meg ugye teló+ laptopon),ha telefon váltásnál újra húztam a problémás tabot.
Még egy teló az ok,azt nem engedte sosem.
Azt másik számmal működtettem,a fontosabb kapcsolatokat csoportba tettem,amiben a másik telószámom is szerepelt,így mindkét telón megjelentek a beírások. -
Bferibörs
addikt
válasz
RedCactus
üzenetére
Valszeg simkaris a tableted,azokkal szokott variálni. Nekem a simkarison simán megy,amiben nincs sim azzal vacakol.😂 De csak telefon cserénél,amikor qr kóddal kellene újra aktiválni. Egyébként műxik azon is,ha új telónál újra húzom.
Nekem 2 tableten, 2 laptopon,1 asztali PC-n + telón símán működött. -
Bferibörs
addikt
válasz
RedCactus
üzenetére
+ teló nem,de pld tablet még mehet hozzá.
Mondjuk engem pont a tablet szivat.
Teló+ asztali + tablet,ezeken fut.
A második tabletemet telefonnak ismeri fel, ha telefont cserêlek,ha qr kóddal be akarok lépni azt nem lehet, akkor a telómról kilép.A tablet nem sim karis.
Ha újra húzom a tabletet,működik.🤔😂 -
ACE-
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nekem egyetlen bajom van vele, hogy nincs böngészős verziója...
-
ACE-
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ez ilyen, nálam is előfordul, nem mindig működik a felvétel, nem kifejezetten erre találták ki, ezért nem tökéletes a működése, ez van, próbálkozni kell. Lehet valamilyen tűzfal, vagy router beállítás zavarja, vagy hogy NAT-olt hálózat mögött van valamelyikőtök, bármi lehet. Próbáljátok ki ilyenkor egyszer hogy mindketten mobilneten vagytok, hogy úgy működik-e.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Otthoni wifi hálózaton szoktam a lányommal videobeszélgetére használni az alkalmazást, viszont ha ő hív (szintén wifi hálón van) akkor hiába nyomok a zöld gombra nem "veszi fel a hívást" a teló, kapcsolódást ír ki. Ilyenkor ha visszahívom akkor ő fel tudja venni a hívásomat és tudunk beszélgetni. Nincs nagy távolság köztünk. A telóm egy Xiaomi 15T, a lányomé iPhone 1x. Mit állítsak be a telefonomon, hogy jó legyen az app?
Köszönöm! -
chris0000
őstag
hi. ha viberen itthoni hálózatról hívok egy lengyel számot, az ingyenes? thx.
-
lm83
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ha a pc-n be vagy lépve, ott megmarad minden beszélgetés ami van.
Belépsz új telón, akkor ott lesz megint qr kód olvasás a képernyőről.
Gépről nem veszik el semmi, marad minden beszélgetés ugyanúgy, a csak telon nem fogod látni. Valaki ír, az majd már a telon megjelenik. Meg ha gépen írsz valakinek, akkor azt is látni fogod már, de nem visszamenőleg.
Viszont, a telefon számokat is beszinkronizálja. Ha van olyan szám a gépen, ami nincs elmentve a teloban, akkor az a gépen is utána elfog tűnni a viberből.
Nekem ez a pár hónappal ezelőtti tapasztalat. -
Soulfly842
addikt
A telefonom elhalálozott (s22 ultra loop, folyamatosan újraindult egyszercsak, a boot menü nem segített, logo, töltés közben már újabb újraindulás - SES store szervizes ismerősöm véleménye alapján típus hiba, főalkatrész/készülék csere, gariban folyamatban)
De az komoly, hogy PC-ről nem lehet menteni/szinkronizálni mobilra? Soha nem jártam még így, Viberen az új eszközön a belépés meg csak úgy működik, hogy új, egyetlen eszközként lépek be (ha jól gondolom ez kidobna a PC-n is
)Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
Bferibörs
addikt
válasz
petyuska74
üzenetére
Igen,azért írtam le,hogy hol találod,másképp nem tudtam linkelni.
-
petyuska74
tag
válasz
Bferibörs
üzenetére
köszi, végül megtaláltam, de egyébként a link, amit küldtél, nem oda mutat pontosan.
Kitöröltem PC-n a fájlt.
Utána csináltam új biztonsági mentést, és így már van hely.
De ennek ellenére a Viber alkalmazásban még mindig 10 GB-nek mutatja a méretet (vagyis pontosabban most 10,5 GB-t mutat, míg eddig 10,4 GB volt) -
ACE-
addikt
válasz
petyuska74
üzenetére
Na tessék mire én is megtaláltam már más leírta.

-
Bferibörs
addikt
válasz
petyuska74
üzenetére
Csak asztali gépről működik,PC,laptop:
[link]Alkalmazások kezelése/ Beállítások.
-
petyuska74
tag
Sziasztok,
Viber biztonsági mentéssel van gondom. Elég sok kép videó gyűlt össze, nagyon nagy lett a google fiókomban a biztonságimentésmérete (10 GB). Gondoltam, hogy kitörlöm a képek nagy részét, nem maradt sok az alkalmazásban. Így csináltam egy új mentést, de sajnos a mérete nem változott, továbbra is 10 gb.
Így arra gondoltam, hogy kikapcsolom a biztonsági mentést és törlöm magát a backupfile-t,de nem látom, hol lehetne törölni.
Tudnátok segíteni bármilyen ötlettel?
A lényeg, hogy a biztonsági mentés mérete csökkenjen.köszi.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Megpróbálom egyszerűen leírni a kérdésemet.
Van kettő telefon. 1. és 2.
1. telefonon telepítve van a Viber és klónozva is van, na ez a klón működik most.
De! (Hogy miért így az bonyolult lenne leírni)
2. telefonban lévő SIM kártya (céges ) száma aktív a klónozott appban 1. telefonban.
Namost, ha az 1. telefon SIM számát megadom a nem klónozott appban (ami párhuzamosan működik a klónozott appal ugyan abban a telefonban) akkor mit fog bedobni a klón appban?
Hogy új számom van?
És összekeveri a kettő app számait?? -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Van-e lehetőség, hogy egy Viber csoportban, én mint csoportgazda, töröljem bizonyos tag hozzászólását?
Ha igen, hogyan?
köszi -
hubber19
tag
Telefont váltok, Pixel 9 Pro XL : korábbi telefonomon (Pixel 7 Pro) Viber régi APK-ról ment mert az új mindig zabálta az akkut, sose jöttem rá miért.
Namármost az új Viber telepítés után nem mutatja az értesítési sávban a "viber" ikont, és a lehúzáskor a redőnyön sincsen ott a "Viber connected" vagy mi státusz.
A beállításoknál is eltűnt a "Viber ikon" ki-be kapcsolás, az új verzióban.
Fontos lenne Nekem , hogy látszódjon. Hogyan lehet elővarázsolnI?
Android 16, legutolsó 0905-i frissítéssel.
Köszönöm !
-
csferke
senior tag
Én meg azt szeretném, hogy amikor a Viber-ben törlök egy képet (telefonon vagy PC-n) akkor automatikusan törölje a mentési mappából is.
A WhatsApp ezt már régóta tudja.
-
andatti
senior tag
Át lehet írni valahogy a biztonsági mentés e-mail címét?
Már egy ideje "szenvedek" vele, volt egy gmail-es fiók megadva, de az a fiók gyakran betelik és nem fizettem elő + tárhelyre. Így ki szokta írni, hogy nem tud mentést készíteni.
Ezért egy másik gmail-es címet adtam meg mentésnek, így pedig annyi történt, hogy kiírja, hogy hiba a mentésben, ha rákattintok, megkérdezi, hogy melyik fiókot választom. Természetresen azt, amelyiken van hely, (kb. 7 Gb) de nem történik semmi, max annak a drive-ába dob be egy külön ablakban.
A Viber appban a biztonsági mentés fülön viszont alul nem változott semmi.
"Fiók a biztonsági mentéshez xxxx@gmail.com, ami viszont az eredeti, és nem "kattintható", azaz nem oda ment, ami fiókot választottam és az átírás is sikertelen maradt. De (így) esélyt sem látok átírásra.
Bár van azóta még több gmail-em, amelyeken szinte a 15 Gb szabad, de nem tudom, hogy hogyan lehetne párosítani, illetve átírni egy olyanra, amit elfogad és menteni is tud.
(jelenleg 5,98 Gb helyet foglal el a telefonomon a program.) -
z123456z
őstag
Sziasztok. Telefonszám nélkül név alapján megtalálható valaki a viberen, vagy csak a mentett kapcsolatok között keres? Három helyen hirdetek, sehol nincs megadva semmilyen elérhetőség, kizárólag a nevem, ennek ellenére viberen kerestek üzenetben hárman is. Nem merek válaszolni, a számok alapján tuti csalók, de hogy találhattak meg? Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Át kell állni normális csevegő appra és problem solved!
2-3 ember miatt nekem ez a hulladék fent van, de én örökre kukáznám!!! -
nincsnév007
addikt
sziasztok. ti nem tapasztaltok olyan hibát hogy ha videóhívásban a másik félt nem halljátok? engem hallanak, de én viszont nem hallom őt, ha csak simán felhívom viberben akkor 2-3 másodpercig van hangm utána néma kuss van. azt hittem hogy már a telefon mikrofonja rossz, de rendes telefonos hívás az jó. telekom t phone 2.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ezt nem tudom sajnos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tény,hogy csak eltávolítottam róla a vibert,most meg vissza tettem ugyan azzal a számmal. A másik számommal nem engedi,akkor a telómon kilép ha azzal próbálkozok.