- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Fujifilm X
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Hát meglátjuk. A java azért elég erőteljes ígérgetés kategória és nem vagyok benne biztos, hogy meg is valósul. Az mondjuk jó, hogy idén lesz demo, viszont a hibák többsége meg csak több játékóra alatt jön elő, és gondolom "rendes" futamot nem lehet majd futni a kipróbálható verzióban.
Szerk: Amúgy ez már mehetett volna a Codemasters F1 2012 topicba.

-
TRH77
csendes tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Rendben köszönöm a válaszokat

-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
De jó is lenne, ha élethűbb lenne.
Amúgy nincs valami lista, amiben össze vannak foglalva, milyen módosításokat fog tartalmazni a játék? -
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Na akkor hajrá! A 2012-ben találkozunk!
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Biztos motort cseréltek az autódban amíg távol voltál

Amúgy hallottam ilyeneket régről...
-
HaZsolt
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Ja értem, azért olyan nehéz akkor nekem. Segítség off-al csinálom a nem túl acélos Williams-el. Segítséggel azért már nekem is jobban megy

-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Értem. Hát teljes versenytávra ez tök jó. CSak ugye én is 50%-osakat szoktam futni, ott meg kevés az 1 kiállás.

Lehet 100%-osakat kellene futni. Bár úgy szar, hogy a hrt-vel körönként 3 másodperceket kapok az élbolytól...

-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
50%-osat megyek én is. De eddig simán elfogytak 10 kör alatt a gumik, most meg 20-at is lehet velük menni, meg nem érzem, hogy szar gumival annyira csúszkálnék.
Holott a mod nélkül ha erőset fékeztem kopott gumival, simán megcsúszott a kocsi hátulja.
-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Egész jó a mod, viszont nem tetszik, hogy a gumikopás kevésbé intenzív
-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Hát akkor nem tudom mi a fene gond van nálam...

-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Enyémet megrontotta az 1,2-es patch. Vagy talán nem kellett volna?
-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Na feltettem a mod managerrel.
Háát... Nálam legalábbis petrov a lotusnál van nem a caterhamnél, grosjean fordítva, meg az autók erőviszonyai is el vannak cseszve. Raikkonen a 18, a virginiesek meg az első 8-ban. Meg pár autó úgy néz ki, mint a 11-es, pl a ferrari. Stb...
-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Amúgy ahogy rákattintottam a mod-ra, csomó minden szart le lehet tölteni egy oldalon. Te csak a mod-ot töltötted le, vagy a többi kiegészítő dolgot is?
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Az AI beállítástól függetlenül iditóta. Lekörözésnél: féktáv előtt lehúzódik az ideális ívről, majd mikor utoléred, abban a pillanatban visszavált arra.
-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Kipróbáljuk

Egyébként ez az AI agresszió mit takar konkrétan? -
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Értem, köszi.
Amúgy a játékhoz nem tudtok valami jó mod-okat?Esetleg valami realisztikusabb törés, vagy jobb ai, ilyesmi?
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
A segitségeket vegyesen szoktam állitgatni, hol igy-ugy. Mert azért sokszor jól néz ki amikor mondjuk elfékezem valamelyik gumit, de mivel ez nem valóság, nem érzed mi van a géppel, úgy mint a valóságba. Persze ettől lehet jól menni a segitségek nélkül is, szoktam énis. De az előbbi futamnál volt egy kipörgésgátló.
-
mokus1
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Csak ki kell kapcsolni az auto kormányt,fékezést

-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Nekem a Német nagydij környékén jött elő most, és ha jól amlékszem régebben is.
MÁS:
Legenda szinten nyomtam a Hungaroringen egy 100% távot, nem volt semmi izgalom. száraz/esős verseny volt, de a másodiknak adtam 3 kört, az utolsónak 9-et. Ez igy nagyon gáz, hogy nekem a verseny közbe 1:16 volt a leggyorsabb köröm, átlagba meg már az lejeétől fogva 20 vagy alatti köröket mentem. Az AI-nak meg a leggyorsabb köre sem ment 1:20 alá. :S -
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Javíthatnak, de nekem az jön le, h leszrják. Eddig az első két részt a megjelenés napján megvettem, rengeteget játszottam velük. De nem bízom benne, hogy alapvetően változtatni fognak. Akkor már inkább poénos-figurás F1.
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Azért jó lenne, ha egy rendes programot tudnának írni az F1-re... ez viszont szórakozásnak jó lesz.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Az nekem se megy carrierben. Igaz még csak a magyar nagydijnál tartok.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Szivesen

-
mokus1
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Akkor talán vedd meg!!
Itt nincsen WAREZ!
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Indító parancsikonra jobbegér katt -->tulajdonságok--> parancsikon--> futtatás: teljes méret
Talán ez megoldja a dolgot.
-
mokus1
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Akkor újra bill kombó. Vagy beletulsz valamelyik beállítás fájlba.
-
mokus1
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Nyomj egy ALT+Entert.
Nálam is ilyen egyébként. -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Megoldva: az 1.1-es patch-ből kellett visszamásolnom a flow.bin-t, így már ok. Valamint sorry, hogy itt elbeszélgettem magammal, de gondoltam a végére még beírom a megoldást.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Közben annyi fejlemény van, hogy az 1.2-es patch felrakásától fagy be a játék. 1.1-ig okés, aztán a második patch hazavágja, csak nem tudom miért, mert azelőtt is azzal játszottam.
-
sz_abika
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Nekem is CIS van és ezzel megy

-
sz_abika
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Általános hiba: sosem megoldás a védelmi rendszert kiiktatni, nem ott van a hiba, csak be kell állítani.
Defense+ beállítások fülénél a 2. tabon shellcode executionben kell kivételként hozzáadni a játék MAPPÁJÁT, hogy működjön, mert a pengés verziót letiltja -
fess
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Exe hiba nálam is folyamatosan van,de ez sztem a játék hibája. Van úgy hogy egymás után 4x is kilép,de utána meg pár napig működik rendesen.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Kormányról vagy billről lépsz be a játékba?
Új hozzászólás Aktív témák

- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest