- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Sztem most adjunk még 1 esélyt mindenkinek, a Hamachival, mivel a kezdeti kedvet a ligától a live vette el

nagyon jó úgy leülni játszani, rászánni az időt, hogy verseny közben kidob, gondolom többen ezért nem jöttek.
Én is volt hogy leültem 7kor, elkezdtem gyakorolni a pályát, 8kor kezdtünk, időmérő lement, verseny kezdődik, a közepén meg ledob, és elcsesztem 2 óra hosszát

ftomi74 téged 75% Assist Off nem érdekelne?? Még van hely, és ott úgy néz ki, a létszám is megvan, és aktív mindenki, tehát ha a technika is úgy akarja a 75%osok biztos, hogy nem fognak elmaradni soha és a létszám is 10 feletti

Heti két alkalom: hétfő és csütörtök este 9 óra!
Az Assist Off 50% viszont már nagyon régóta haldoklik, azzal nem tudom mi lesz, sztem legyen összevonva akkor a két 50%os, és kész, én, ha időm engedi és nincs egyéb dolgom (tegnap tesómért kellett mennem az állomásra azért nem tudtam jönni) akkor fogok jönni mindig, főleg most, hogy nem dobál le senkit

Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest