Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Na most kipróbáltam ezt a benzinfogyasztás dolgot. Mentem Melbourne-ben 50 %-os versenyt, először kéziváltóval, aztán megismételtem automata váltóval. Tapasztalat: mielőtt elkezdtem a kéziváltós versenyt, megnéztem, hogy az automata hol vált el, mindenki tudja, rögtön a piros intervallum után, de néha beleszalad a lilába. Így próbáltam végigmenni a versenyen (és végig standard üza. fogy. volt beállítva, nem piszkáltam), nagyjából sikerült is, de a + körök egyre fogytak, és a 23. kör könyékén már -1 lapnál tartottam. (29 kör a verseny). Így ennek megfelelően az utolsó teljes kört csak köhögve és kb 5 helyet bukva kifogyott benzinnel tettem meg, pedig onnantól kezdve, hogy kiírta a -1 lap-ot, visszavettem erősen a tempóból, magamra engedtem a következőt is. Ezzel szemben aut. váltóval végig! +3 körben voltam, olyannyira, hogy a végére (3 kör) odatoltam neki a rich keveréket, így fejeztem be +2 körrel.
Tehát a konklúzió az, hogy a man. váltósok szopjanak csak szépen, ha már olyan jók, hogy kézi váltóval tudják tolni a gémet
(és ahogy látom a patch infóban ez nincs ott, hogy javítanák), mert ez sztem komplett kib....ás
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest