Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz
polonic #5592 üzenetére
Tudom, hogy a mezei F1-et nem lehet aktiválni, pont azért írtam oda, hogy Steames key kell nekem.. Van pár olyan játék amit lehet aktiválni Steamen, és én pont ilyen kupon kódra gondoltam, mint amit te is írtál. Azokat mindet lehet aktiválni, függetlenül attól, hogy only Steames játék vagy sem.
-
Neoteric
addikt
-
tomic
addikt
válasz
polonic #5521 üzenetére
Szóval csináltam egy live profilt. Eddig minden rendben .
Elindítom a játékot de csak akkor indul ha az olvasóban bent van az eredeti lemez.
Elindul csatlakozik a fiókhoz.
Rámegyek az auto mentésre okézom.
Rámegyek a beállításra a képernyőt sikeresen át állítja és el is menti. De a bill megváltoztatásánál meg tudom változtatni de mikor ki szeretnék lépni ez fogad: Edit setup, ill revert to .... Itt a 2 at választom kilép ,majd esc, és elvileg mutatja a jobb felső sarokban a mentést de nem történik semmi.
Becsatlakozás úgy volt ,hogy multi majd party lobby ,és ott egyszer csak vissza számolt majd renaultal kellett volna mennem de a bill beállítás szar volt, de tudtam menni a többiekkel. -
Rototti
senior tag
válasz
polonic #5166 üzenetére
Megjártam pár 100%-os versenyt, de én sem támogatnám, mert ha 20%-os futamoknál is alig vannak szoros befutók, akkor 100%-nál mindenki bealszik.
Persze vannak hasonló képességű emberkék, akik szorosan tudnak menni, de ilyen hosszú távon, tizedekre menni egymástól eszméletlen fárasztó. Egy szervezett bajnokságban oké, de ilyen összeröffenésre sztem nem éri meg.Még vmi: 100%-nál már a benzinre nagyon oda kell figyelni. Tekintve, hogy a játék nem rendelkezik azokkal a képességekkel, amelyekkel a benya beosztása/figyelése megvalósítható lenne, így ebből a szempontból sem jó a 100%.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #4760 üzenetére
Nem, nem valós COD hanem virtuális csak... bár egy kis soft ball lehet hogy jó lenne, vagy esetleg lehetne rugókat dobálni egymás fejére, persze bukósisakban, és aki úgy néz ki a végére mint Massa nézett ki az nyer
persze ez nem komoly
Ezúton szeretnénk minden kedves fórumtársnak és versenyzőtársnak (Pepi imádlak) Boldog Új Esztendőt és egy jobb F1-es játékot kívánni a jövő évre.
Az aszfaltcsíkon találkozunk, addig is SUIT UP!!
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #4757 üzenetére
LOL, már tettlegesség is lesz, szóljatok, megyek
Vagy, lejátszunk egy F1 Melburne 100%os futamot, aztán meg gyorsan COD és lelőjük egymást
Rolly: a hétvége nem jó, vasárnap érünk haza a családdal, 2 hete nem voltunk otthon, szóval nem a játék lesz az első, a kedd lesz nekem az első jó este, ha akkor (nem a szokásos ígéretek) leszünk páran csinálhatunk egy jó kis szerót. Persze Szingapúr is benne lesz
-
whabaky
tag
válasz
polonic #4711 üzenetére
Megadtam neki, hogy Magyarország, meg a címemet. Most megnéztem még egyszer a régió választási lehetőségeket, de azt írja, hogy nem lehet átváltani Magyarra, mert már az.
Újraraktam a játékot és most nekiugrottam még egyszer előről az egésznek, az eddigi profillal. Esetleg lehet vaksi voltam és valahol meg kell adni a profilban ip címet, vagy esetleg nem jó neki a dinamikus ip cím (mármint routeren)? -
whabaky
tag
válasz
polonic #4708 üzenetére
Így van, a routeren. Máson nem állítottam, mivel a win tűzfalat alapból kikapcsolom (telepítés után), illetve avastot is kikapcsoltam addig a 2-3 óráig amikor már tanácstalan voltam, és úgy próbálkoztam, így ilyesfajta probléma (tehát port, upnp) nem hiszem, hogy gond lehet.
-
whabaky
tag
válasz
polonic #4702 üzenetére
Akkor lehet beszívtam azt a cd kulcsot
mert a WLM-es (márha a messengerre gondolsz ezalatt) címem is gmail-es, meg a beregelt címem is live-ra.
Valahogy ki lehet venni a beregelt cd kulcsot a beregelt windows live-xbox live-ról? (vagy tegyek le róla és fogadjam el, hogy megszivattam magam, mert sehol nem írták, hogy milyen címekkel nem lehet regelni?) -
whabaky
tag
válasz
polonic #4700 üzenetére
Ezt követtem én is, de az nem lehet, hogy mivel PC-m van azért nem akar működni az xbox-os szolgáltatással?
Illetve még egy kérdésem lenne. Korábban olvastam, hogy a cd kulcs másik profilba átvihető, most nemrég meg azt olvastam, hogy profilhoz kötött. Most ez hogy is van?esetleg kaphatnék egy linket, vagy leírást valakitől, hogy hogyan kell pontosan beregelni, úgy Magyarországról, hogy menjen is a multi
Illetve kérdésem még az lenne, hogy az nem gáz ugye, ha gmail-es címről regelek.
-
fagy53
nagyúr
válasz
polonic #4628 üzenetére
Mondom, hogy van!
Boxutca, gyönyörűen tükröződnek benne az épületek, stb., rajtrács a GP-ben, tele van pocsolyával, de ahogy eltűnik pár másodperc múlva az autó sziluettje, úgy felszáradnak a pocsolyák és indulásnál semmi sem marad belőlük.
Karrierben hogyan van azt nem tudom, de ott sem lehet másképpen és biztosan nem újabb bugról van szó, hanem szándékosan tüntették el. Gondolom DX11-ben sok számolgatást jelentett volna futam közben a VGA-nak, ezért akkor kihagyják, de versenyen kívül látni őket! -
fagy53
nagyúr
válasz
polonic #4625 üzenetére
Gondolom éppen ez a tükröződés veszi le a teljesítményt és ezért hagyták el a patch-nél. A box utcában remekül lehet látni most is, még a rajtrácson is ott vannak, de start előtt felszáradnak!
Az az igazság, hogy menet közben éppen elég bajom van az előttem haladók vízfüggönyével, ezért csak az élen lenne értelme gyönyörködni bennük, no meg a manővereknél figyelembevenni őket...
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #4444 üzenetére
Gyerekek, csak egy kérdés: pl ha esőben megyek SPA-ban, tolom át mondjuk az eau rouge-on a kocsit kb 250-nel, előttem megy mondjuk Rolly, aki televeri a kamerát vízzel, és mivel szakad az eső, el kell venni a gázt és az ívre figyelni: KI A SZART ÉRDEKEL, HOGY VAN-E POCSOLYA A PÁLYÁN VAGY NINCS???
Ha játszani akar az ember, gyors köröket menni, előzni, nem azt nézi, hogy van-e pocsolya vagy nincs, hanem a versenyre koncentrál.
Sztem -
ЯΞD
senior tag
válasz
polonic #4440 üzenetére
Nos nem tettem fel a pocsolya fix-et.
Viszont most dx9-el jól sejtettem kicsit tovább tart a betöltés. viszont 1280x1024 minden ultrán 8xAA és min fps 29, av fps 35, samples 4587 Benchmark módban! és nem szaggatott. dx11-el ha feltettem mindent már a betöltő képernyő is szaggatott ahogy azok az animált gyorstippek változtak. illetve a hang is meg-meg akadt. Így jó lesz. viszont dx9-el is lehet gond a pocsolyákkal vagy ott nem volt nem? vagy azt nem a dx hibája váltotta ki?
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #4341 üzenetére
Lóri ne szarozz már tegyél fel egy nyamvadt win7-et, utána mehet minden a leírtak szerint.
Itt a fórumon többször volt linkelve a live reg minden lépése, nekem is sikerült csont nélkül, nem hiszem, hogy Neked is gond lenne. Rotottira keress rá, ő vagy 5X belinkelte ide a live reg lépéseit -
-
hermanyi
addikt
válasz
polonic #4274 üzenetére
Parancsoljatok
de polonic kolléga megelőzöttRolly Dy07:
nekem úgy látszik megszűnt a fagyás a config true átírassál (1920/1080/ ultra 4X-es élsimítással )
igaz csak tegnap próbáltam de 30% os versenyt simán bírta igaz néha FPS em be esett 23 körülire ami már akadt , de ezt sem értem mitől lehet mert a konfigomnak röhögve bírnia kellene -
drevin_71
tag
válasz
polonic #4121 üzenetére
rátoltam a racedepartment -ről az 1:00 visszaállító patch-et ,most legalább tudok játszani és ment legalább offline...és nem fagy ki töltés közben
Bahreint nyertem ,Melbourne.ben a "nyalókás" az első helyről megoldotta h utólsóként jöjjek ki, de azért az 5.re felverekedtem magam.most egy darabig játszom így aztán ha végig toltam, ráengedem megint a javítást hátha...
-
drevin_71
tag
válasz
polonic #4106 üzenetére
ezeket írja :
Launching Title Update: "C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\XLive\Updates\434d0831\Content\Setup.exe" /selflaunch /p 1570
Launching: C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\XLive\Updates\434d0831\Content\TitleUpdate.msi ACTION=INSTALL REINSTALLMODE=amus LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="D:\games\F1 2010" TRANSFORMS=:Instance1 MSINEWINSTANCE=1
Error installing MSI at C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\XLive\Updates\434d0831\Content\TitleUpdate.msi HR:0x80070667
Path: C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\XLive\Updates\434d0831\Content\TitleUpdate.msi
Args: ACTION=INSTALL LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="Ignore" ABORTLOGPATH="C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\GFWLive\Install\Logs\titleupdate.log"
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromMSI: F1_2010.exe
InstallFolderFromCmdLine:
InstallFolderFromMSI:
InstallFolderFromRegkey: D:\games\F1 2010\
OriginalProductCode:
InstallFolderRegkeyProp: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Codemasters\F1 2010
Failed -
Sanya595
senior tag
válasz
polonic #3965 üzenetére
Mert hogyha hamachi-n csinálsz szervert,az nem szerver?
Ö nem azt kérdezte,hogy lesz-e több live.
Az meg,hogy lann-ban játszol semmit nem jellent.
Nagyon sok szerver ment igy f1ch-ban,rfactor-ban és még sorolhatnám.
Sokan vannak akik nem a világgal,de legalább az ismerrösökel szeretnének együtt játszani.Nekik tökéletes lesz szerintem ez a megoldás is. -
-
kircso13
senior tag
válasz
polonic #3765 üzenetére
Ha Te is elolvastad volna, hogy mit írok ( q elkezdődik és már kint is vagyok a pályán) akkor olyan időt generált amit nem lehetne! Nem arról van szó, hogy nem generálhat, de könyörgöm, felvezető kört sem lehetett lemenni és már idő már van. Erre azért figyelni kellene, mert elég illúzió romboló!
-
Sanya595
senior tag
válasz
polonic #3574 üzenetére
Akkor szerinted most hogy játszok?
Nem akarom bizonygatni,mert kitiltanak a warez-ért,de nekem egy bizonyos R-el kezdödö verzió van meg.
Patch útán anyi változás történt,hogy amikkor inditom a játékott nem irja ki nagy betükel középre azt a bizonyos csapat nevét.
Szal biztosan hozzányúlt az inditó file-hez,de semmi gond nincs vele.
Még azt is megnéztem,hogy van-e újra mentés és minden rendben van. -
mephi666
nagyúr
válasz
polonic #3165 üzenetére
az a lényeg, hogy folyamatosan matat benne a játék... (idő után meg is telik, akkor szerintem elkezd belőle takarítani is és elkezd szaggatni) pár kör után jött nálam (is) elő mindig a lassulás/lagolás... mióta írásvédettre tettem, nem nyúl bele és normálisan megy minden
nekem speciel sokat jelentett, mert az idegesítő rángatózás megszűnt és 100%ig élvezhető így a játék... pár kommenttel előbb írtam a műveletet, ami nekem bevált...
#3167: írták valahol hivatalos fórumon is, hogy nem mindenkinél jön elő... de akinél előjön, annál segít(het) a replay-fájl buherálása...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged