Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaji
őstag
Ezt találtam, mert a HA-n nincs alkatrészként.
-
Újra 300 Ft egy havi Game Pass Ultimate!
Csak új fiókra engedi és ajánlott rögtön kikapcsolni az ismétlődő számlázást (link)!
Ha ez elmarad, akkor a következő hónapban 10 890 Ft-ot von le a rendszer! -
Zaji
őstag
Sziasztok,
One S-ben hangos a ventilátor. Tisztítás nem segít. Hol tudok venni újat? Ebay-en találtam, de várok hátha itt kapok megbízható forrást.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
konci79
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi.
Mennyivel egyszerűbb volt régen, még az első szériás box volt nekem, beraktam a lemezt, és kész, nem külön még fizetni is.. -
l.skywalker
Topikgazda
Igen
-
konci79
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Bocsi, rosszul fogalmaztam.
Úgy értettem, hogy ha újabbat kap, akkor offline tud azzal is játszani, de online is , csak ahhoz már kell előfizetés. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
István0421
üzenetére
Xbox esetében az újratölthető ceruza aksik erre jó megoldást jelentenek, gyorsan lehet őket cserélni
-
István0421
újonc
válasz
István0421
üzenetére
Kontrollerbe dugós verziót erősíti az is, hogy ne rántsa a magával a gyermek az egész felszerelést, ha a játék hevében hirtelen felugrik, ha valami nem sikerül.
-
István0421
újonc
válasz
l.skywalker
üzenetére
Arra is gondoltam, de nem tudom, hogy mennnyire fogja meríteni a kontroller elemeit.
Ahogy ggeleven is írta, B opcióként majd kipróbálom és meglátjuk. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
István0421
üzenetére
De miért nem a kontrollerbe dugva használod?
-
konci79
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tehát ha online akár játszani, mással, akkor nem elég a lemez, kell előfizetés is?
-
válasz
István0421
üzenetére
Igen, bármi jó, amit kezel a tévé. B opció jack csatis vezetékes a kontrollerbe dugva.
-
István0421
újonc
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm az információt. Ebben az esetben marad a vezetékes verzió. Gondolom itt bármilyen típus megfelelő lehet, amit csatlakoztatni lehet a tv-hez.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
István0421
üzenetére
A vezetéknélküli headsetek jellemzően nem olcsók Xboxhoz, mert nincs benne Bluetooth támogatás, hanem az Xbox saját vezetéknélküli technológiája csak. Ezért vagy olyat tudsz venni, ami saját jeladóval rendelkezik. Ezek olyan 30ezertől kezdődnek. Van még az Xbox saját terméke, ami közvetlenül csatlakozik, ez 40ezer körül van [link]
-
István0421
újonc
Sziasztok!
Xbox One S konzolhoz szeretnék vásárolni vezeték nélküli fejhallgatót nem horror áron.
Tudnátok ajánlani valamilyen típust?
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Tudatlan vagyok, kérdezek: gyerek kap egy 500 Gb-os One-t, a FIFA 23 a nagy vágya. Aprón láttam lemezt, ha megveszem ahhoz is kell előfizetés, vagy hogy működik ez?
Köszi! -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Rendben. Ha nem javul a kontroller majd visszajelzek. Köszönöm.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ha van csavarhúzód a kontrollerhez, szét tudod szedni YT videó alapján. Nem nagy extra. Lehet, csak koszos az alja, és azért ragad le.
Egyébként használtan veszel egy kontrollert aztán kész(nekem van egy amúgy, ha érdekel írj rám)Pasztázni sem extra, YT videó alapján azt is meglehet csinálni, ha van eszköz hozzá.
Hardverapron is sokan vállalnak gép takarítást, max írj nekik.SSD csak a betöltésben fog valamennyit hozni, utána semmi extra. Én ezért nem cserélném ki.
-
Sziasztok!
Vettem egy One S-t, hogy a lemezes 360 jatékaimmal játszak. Megy is minden, de a gép és főleg a kontroller kicsit le van lakva. Beragadnak a ravaszok mind két oldalt, meg néha nem veszi be az A-t. Érdemes ezt karbantartani, javítani, vagy kuka egy ilyen alap kontroller? Valamint a gép sem volt soha takarítva, pasztázva, ezzel hová érdemes fordulni Budapesten? HDD-t érdemes cserélni SSD-re hosszabb távon?
Köszönöm! -
ezoro12
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sajnos abban a listában minden van, csak épp a valóságot nem mutatja.
-
Zó
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tudom, hogy így kéne lennie, így is volt, ezért érthetetlen, hogy a legutóbbi frissítés után nálam hova tűnt, miért olvadt egybe. Erre tényleg nem számítottam konzolon

-
Zó
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
És nálam XSX-en beleteszi az ownedba a goldos játékokat is (nincs a Gold-fül és - címke nálam egy ideje), melyeket aztán ha letöltök, nem indulnak el. Tudtommal ez nincs mindenkinél, a One-ról meg pláne nem tudok, de lehetnek furcsaságok a könyvtár oldaláról egy MS-eszközön. Esetemben azt tudom csinálni, hogy megnézem mi "owned", és a stire-ban ellenőrzöm, hogy tényleg az-e.
-
ezoro12
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A konzolon és a mobil alkalmazásban olyan game passos játékok is benne vannak. A PC meg hiányos, amit mutat. De csak azt a pontos listát nem látom, ami tényleg meg is van, game pass nélkül. Hiába saját játékaim a címszó.
-
Archttila
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Roblox totyik halott

-
Archttila
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lényeges különbség van tekintve, hogy csak 1 játék miatt kell. Nekem az is elég lenne, ha valaki megerősítené, hogy Roblox-ba random szerveren folyamatos a játék

Egész normális áron mennek most aprón ezek a konzolok
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ezoro12
üzenetére
Több helyen meg tudod nézni:
1. a konzolon
2. az Xbox mobilalkalmazásban
3. a PC-s alkalmazásbanSaját játékok és bővítmények keresése
Régen lehetett látni az xbox.com-on is, de az már nem elérhető
-
ezoro12
tag
Sziasztok.
Elérhető olyan lista, ami tartalmazza az összes játékot, amit megvettem a hosszú évek alatt? -
Archttila
veterán
Sziasztok!
A gyerkőcnek PS4 mellé szeretnek venni egy Xbox ONE S -t es az lenne a kérdésem, hogy a Roblox mennyire lagol ezen a gépen, csak mert az utóbbi pár hónapban PS4-en mar konkrétan szinte játszhatatlan. (Wi-Fi vagy LAN, mindegy neki)Előre is köszi szépen!
-
Guitar14
senior tag
válasz
fefer
üzenetére
Hát Xboxon kéne kipróbálni, én nem méregettem minek kéne jönnie.
De én biztonság kedvéért a 4. kondit is kiszoktam mindig cserélni ami ott mellette külön van. (1500 microfarád, 16V)
Ha világít folyamatosan a sárga led az már jó jel, de van mikor ha rádugod az xboxra akkor alszik ki, terhelés alatt. De szerintem neked így már jó lesz, ha nem akkor cseréld a 4. kondit is. -
fefer
csendes tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Guitar14
senior tag
Kaptam egy Xbox One Fat gépet, hogy nem kapcsol be. Gondolkozás nélkül szétszedtem a tápot, ezen is az a 3 kondi döglött meg.
Ez lesz a 3. One Fat amit ezzel mentek meg.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Bossi
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Értem köszönöm a segítséget. Interneten utánanéztem és erre jutottam én is, de gondoltam jobb ha rákérdezek hozzáértő embereknél.
-
-
Bossi
őstag
Sziasztok!
remélem jó helyen teszem fel a kérdést... melyik a legújabb XBOX konzol amihez van kinect vagy annak megfelelő kiegészítő? köszönöm.
-
IntelKiller7
Topikgazda
október 31-el elhagyóJusant (Cloud, Console, and PC)
Metal Slug Tactics (Cloud, Console, and PC)
Return to Monkey Island (Cloud, Console, and PC) -
IntelKiller7
Topikgazda
Akit érint:
November 8-an megszűnik az online támogatása a : DiRT Showdown, DiRT 3, GRID 2 és GRID Autosport játékoknak. -
Npeter25
tag
Pc gond nélkül felismeri. Próbáltam 2 fajta külső usb-s házzal, sima sata -usb kábellel de semmi. Lehet nem szimpi az xboxnak az apacer .
-
Npeter25
tag
Szia.
Vettem egy apacer as350x típusok 1tb ssd-t , hogy majd külső meghajtókat használom az xboxhoz de nem akarja felismerni. Van valami formázási trükkje? Fat32 vagy NTFS? Elsodleges vagy másodlagos file rendszer? Mi lehet a gond? -
fabokf
tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Áh, amennyit én játszok manapság, ahhoz épp elég a Premium csomag is...plusz egy kezemen meg tudom számolni, hogy az elmúlt évek során hány day 1 bekerülés érdekelt (konkrétan nulla, mert mind Series konzolra jött ki, én meg le vagyok ragadva One S-en
) , vagy hány játékkal játszottam az EA Play gyűjteményből ( az első Dead Space, az eredeti nem a remaster
), úgyhogy ez a része annyira nem fog hiányozni... -
fabokf
tag
válasz
negyven2
üzenetére
És tényleg...tegnap leültem kicsit Heretic-ezni és már belépés után az arcomba tolta a konzol, hogy november 4-től változik a GamePass összetétele
kicsit turkáltam konzolon az Előfizetési menüben és rájöttem, h feleslegesen nem kell lemondanom a mostanit, mert simán enged csomagot váltani...nem kell röhögni, eddig nem volt rá szükségem, ezért ez nekem újdonság, h ezt így is lehet, nem csak lemondani és újrakötni

-
fabokf
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha tegnaptól hivatalos, akkor mindegy, nem fogom figyelgetni...simán csak hétvégén kikapcsolom az ismétlődőt a fiókomon, aztán 11-e után, ha lejárt, szépen átváltok Premiumra és maradok azon, amíg azt is meg nem duplázzák

-
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fossák össze magukat.
-
fabokf
tag
Amúgy ez mikortól lép életbe? Benéztem az előfizetesemhez de ott még az írja, h 5490-et fognak levonni érte október 11-én...novembertől lép életbe a dolog esetleg?
-
fabokf
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elolvasván a részleteket, asszem hétvégén állítom le az ismétlődő számlázást, és ha az aktuális hónap kifújt, marad a Standard...ez a majdnem duplázódó havidíj az Ultimate-ért már túl van azon a határon, amit ki akarok adni érte...
-
l.skywalker
Topikgazda
-
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Milyen értékbe dobálja őket?
-
l.skywalker
Topikgazda
UK-ban pénzt osztogat az MS az Xboxon. Nem tudom mennyire valid, de csekkoljátok:
[link]
-
Bogyi007
veterán
Akinek lejár(t) valamelyik Game Pass előfizetése, annak jó tudni hogyha Game Pass Standard csomagot szeretné kipróbálni vagy konvertálni rá akkor most a 14 napos előfizetés 350 forintba kerül.
A PC Game Pass esetében is ugyanennyit kell most fizetni a 14 napért.
-
l.skywalker
Topikgazda
Megjelent Xbox One-ra és PS4-re a Commandos felújított változata [link]
-
IntelKiller7
Topikgazda

EA Sports FC 26: EA Play Early Access Trial – September 19
Elhagyó:
Ninja Gaiden Sigma (Cloud, Console, and PC)
Ninja Gaiden Sigma 2 (Cloud, Console, and PC)
Ninja Gaiden 3 Razor’s Edge (Cloud, Console, and PC)
Terra Invicta (Game Preview) (PC) -
Vladcepes
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Xbox One S gép, a lemezeket nem akarta be venni ,szét kaptam, ki cseréltem benne a recézett gumit, most beveszi a lemezt ,de kiderült hogy más baja is lehet, mert nem pörgeti fel a lemezt, meg sem jelenik a képernyőn hogy telepítenéd e.
Lehet hogy a lemezt meghajtó motor ment volna tönkre?, vagy maga a DVD- meghajtó alaplapja? Gondoltam veszek egy gyári Blu-ray-t ,de olyanokat is olvastam, hogy azt nem elég egy az egybe kicserélni ,mert minden Xbox alaplaphoz saját lejátszó van hozzá rendelve. Csinált már valaki ilyesmit?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Guitar14
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Igen, gumisak, Xbox 360, One és Series kontrollerhez rendeltem már analog kupakot, mind gyárival megegyező volt kb. PS4-hez rendeltem ugyanígy, az nem volt túl gumis, csúszott rajta az ujjam, így le is szedtem.
-
hodostamas
addikt
köszi mindenkinek
Amik aliról jönnek gumi a teteje? vagy sima műanyag? Nyomtattam otthon egy feketét, lehet majd kipróbálom milyen gumi nélkül. Van szivárványos filamentem, hátha nem mutatna rosszul végső megoldásként.
Feleségemé a kontroller, azért szeretném megtartani az eredetíségét
-
IntelKiller7
Topikgazda
Alin közben megnéztem, van rózsaszín. Ez a fajta ami a Minecraftos kontihoz kell pont ki van fogyva. Csak sötétebb rózsaszín van. De idő kérdése és lehet, hogy megint lesz ugyan ilyen rózsaszín mint amivel gyárilag szerelték.
-
Guitar14
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Szerintem nem kell rástresszelj, nekem ilyen limitált kontrollerem van amiről szintén lekoptak a sötétszürke (nem fekete) analog kupakok.
Akkor épp nem találtam hozzá színazonost így gondoltam élénk kék is illik hozzá mivel van olyan rajta úgyhogy ilyen lett, nekem tetszik így is, ha ez is lekopik akkor majd rendelek eredeti színt.
Keress hozzá illőt, fekete a szemek miatt illik hozzá vagy valami fakó pirosat, de te tudod.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
hodostamas
üzenetére
Színe miatt necces. Elég limitált cucc.
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,

ilyen controllerhez hol tudok beszerezni joy műanyagot? Sajnos megkoptak. Alin nem találok
-
fabokf
tag
Sziasztok. Van bármi lehetőség mentések bárminemű manipulálására Xboxon? Úgy fest, tegnap este a gépemen levő Fallout New Vegas teljesen megölte magát egy összeomlást követően és játszhatatlanná vált ....a Honest Hearts DLC végén voltam és épp ki akartam jönni egy barlangból, ahol egy egykori túlélő fészkelt de a játék összeomlott a barlang elhagyásakor. Ujrainditas után viszont a játék folyamatosan összeomlik, ha folytatni szeretnem az utolsó mentett állást, vagy ha csak be akarok lépni a mentett állásokhoz. Olyan, mintha az összeomlás belebarmolt volna a legutolsó auto-save-be és ez totál gallyra vágja az egész játékot (pedig nem is mentett a játék a barlang elhagyásakor)
Megpróbáltam új jatékot kezdeni de abban a pillanatban, ahogy a mozgásomat kéne tesztelni, a játéknak mentenie kellene és összeomlik.
Megpróbáltam lenullázni, törölni a 2,5 éves mentést és újratelepiteni de úgy fest, a felhőbe is a hibás cucc került fel, mert ugyanúgy összeomlik
Az erdekelne, van-e bármilyen fájlkezelő, amivel megkereshetném a merevlemezen a mentéseket és esetleg kitöröljem azt, ami a problémát okozza? Aztán megpróbálom offline elinditani, hatha nem szinkronizál a felhőből és a helyi mentés rendbe rakhatja a dolgot(van egy 1,5 oraval korabbi manuális mentésem is, annyi bukó beleférne)...már ha ez működhet....mert ha nem, akkor a jaték full bukta konzolon
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
AMD94
üzenetére
Nem mindegyik Jack kompatibilis:
Kompatibilis headset csatlakoztatása -
AMD94
junior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sajnos nem ez a probléma.
-
AMD94
junior tag
Sziasztok!
olyan problémám van ha bedugom bármilyen jack fejhallgatott nincs hang a fejhallgatóba.
Viszont a tv ugyan úgy van hang. Ez a probléma mitől lehet beszart a kontrolleren a jack rész?
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezek közül még jön valamelyik natívan One-ra?
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Casoli
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Átverés egyébként. Ingyen letöltheted, de használni csak úgy lehet ha kicsengeted az árát.
-
Casoli
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem volt egy forint, hanem ingyenes volt, és nem egy napig, mert még mindig ingyenes.
-
Casoli
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez így csak arra jó, hogy letöltsd. A részeket indítva, belül kéri, hogy vedd meg pénzért a játékot.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
FNZ
őstag
Sziasztok!
Lassan lejár a 13 hónapos előfizetésem és nézegettem az árakat
Brutál drágulás volt, 2024. júliusban 24e volt 13 hónap most meg 45e.
mi történt? annyira nem követtem az eseményeket, de ilyen sokat emelt a MS? -
HF77
őstag
üdv
valaki vásárolt már INNEN? megbízható lehet? Köszi -
IntelKiller7
Topikgazda
-
kriszCR7
friss újonc
Sziasztok Krisz vagyok!
Valaki tudna esetleg segíteni abban, hogy az xbox-os fortnite fiókomat hogyan lehet átvinni pc-re úgy, hogy ne vesszen el a fiókom?
előre is köszi!
-
tihibaby
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Behúztam, köszönöm!
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az kiderült hogy ki nyerte?
Nem akartuk felfedni hogy ki volt a felajánló - én voltam.
-
Cranium
tag
Sziasztok! Havernak szuletesnapjara ezt akarnam ajandekozni neki: [link]
Kerdesem, hogyha oda adom neki a kodot, es beuti, akkor ervenyes lesz ugye? Tehat nem kell extra dolgot csinalnom neki vagy neki? Illetve ha van elofizetese, akkor ez pluszba hozza adodik majd? Csak biztosra akarok menni
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Stealth
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Igen, NET rendben. Tárhely 40%-a foglalt, 1TB. Nem vagyok nagy játékos.
Sehogy sem tudtam visszahozni...
Kezdtem előlről, de tettem rá egy külső vinyót, és mentettem a profilt, illetve engedélyeztem a felhő mentést is. Ez azért elég kemény, hogy egyből törlés... Mikrofos.
-
Stealth
senior tag
Helló,
Elkezdtem játszani a Hunting Simulator 2-vel. Mikor folytatnám a játékot kiírja, hogy game data cannot read and will be deleted. És mindent kezdhetek előlről, nincs meg a mentett állás. Valami ötlet esetleg?
Köszönöm! -
IntelKiller7
Topikgazda
-
Petreszku
senior tag
I.skywalker, icemad és InterKiller7 köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Playstation 5 lemezes / PS5 base (disc) edition
- Sony Playstation 5 Horizon Forbidden West játékkal (garancia: 2026. augusztus 28-ig) kiváló állapot
- Forza Horizon Xbox Limited Edition Controller Új! Bontatlan!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor remélem lesz itt valaki aki még One S-t használ és Robloxozik. Nálunk One X van csak már. Roblox topikban próbáltad?