Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tartósság szempontjábol is jobb az SSD, jóval tovább vagy akár "örökélet" bírni fogja, amellett, hogy gyorsabb is jópár dologban, még akkor is ha a box visszafogja.
-
gurabli
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Ár alapján már lehet SSD lesz.
Van olyan leírás, amit jó követni a rossz gyári HDD cseréhez? -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Hozzám kerül egy Xbox One, amiben rossz a HDD. Úgy látom, nem túl vészes a csere, jól gondolom?
SSD-t érdemes belerakni vagy nem sok értelme van?
(Teljesen n00b vagyok konzolokkal).
Köszönöm -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Viiktor1989 #242556 üzenetére
Húsvét "hétvége" van és mindenki az Xboxon lóg
-
vacs
veterán
válasz
Viiktor1989 #242554 üzenetére
Xbox mobil appból is el lehet indítani a játék letöltést, ehhez lemez sem kell.
Töröld le a játékot és appból telepítsd. A lemez csak indításkor kell a licensz ellenőrzés miatt. -
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy lemezes játékot.
Megpróbáltam feltelepiteni először internettel,majd anélkül,de mindkét esetben telepítés közben,amikor elérte az Indításra kész állapotot, megállt a telepítés és nem ment tovább,nem is lehet vele játszani sem.
Ez a lemez hibája lehet, pár kisebb karc van rajta? -
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #242551 üzenetére
Nekem volt olvasóhibás FAT-em, nálam a tisztítás nem oldotta meg.
De akkor 4-5 évvel ezelőtt volt 10 ezer kb egy jó olvasó kompletten ebay-ről, át kell cserélni a gyári olvasónak az alaplapját a tiédből és megy is.
Én jó ha használatam vagy 2-3 játékot lemezesenm, mivel a lemezesek használtan is drágábbak több ezerrel mint ugyanaz akciósan a storeban. -
Vadernagyúr
senior tag
Szeretnék vásárolni egy fat One gépet. Lemezeket nem olvassa. Gyakori ez ennél a típusnál? Ez egyből egy meghajtó csere lenne vagy lehetne vele valamit kezdeni esetleg?
Csak olyan jó árban van..
-
icemad
nagyúr
válasz
RandomName #242549 üzenetére
Igazából csinálhatsz bármit, a "hülye" vevőket nem igazán tudod kiszűrni. Azok meg kiszívják a véred. Akármilyen profi módon teszed fel az eladó holmit. Én már nem is szenvedek hirdetéssel. Ha valami nekem nem kell, akkor körbekérdezek ismerősöknél, kollégáknál vagy a családban. Ha nem kell senkinek, akkor beviszem egy lomisba ingyen.
-
RandomName
senior tag
válasz
icemad #242547 üzenetére
Értéke nem sok van, de beárazáskor azért 45 körülre ajánlották, úgy, hogy jeleztem: a dobozán lévő 3 játék, már az én accomon van, és azt nem kapják vele.
Igazából nem kenyérre kell, csak fogja a helyet. Ráér... Persze körbenézek a HA-n, mielőtt felrakom a hirdetést, csak érdeklődni akartam mivel ne fussak felesleges köröket.... -
RandomName
senior tag
válasz
IntelKiller7 #242546 üzenetére
Köszi.
-
icemad
nagyúr
válasz
RandomName #242545 üzenetére
Semmi extra nem kell hozzá. Ha eladni akarod és nem árulni, akkor megnézed a piacon mennyiért megy az a szett, amit elakarsz adni, és 10% engedményt teszel rá. Pl. One s, 1 kontroller, gyári kábelek, 2 lemezes játék a piacon átlagban 20k, te meg felrakod 18-ért. (fingom nincs, mennyiért mennek most, ez csak példa volt.)
Magyarul, ha tényleg elakarod adni, akkor engedj az árból. Másik dolog, hogy ne hirdesd digitális játékokkal, mert azok semmit nem érnek. Én alapból kerülöm a túlárazott hirdetéseket, "de van hozzá véve 30 játék", ja.. Csak mind digitális, amivel semmit nem tudok kezdeni...
(én pl kb 10 euróért vettem garanciával series s-t. Sztori ott van a Logout blogomban...Ilyen is van)
Szóval elég a körbefotózás, esetleg a vásárláskor teszt, ha megoldható.Legegyszerűbb megoldás, ha családon belül elajándékozod valakinek. Értéke már nem sok van.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
RandomName #242545 üzenetére
Pár fotó a gépről, kontiról.
Leírásba, hogy mi van meg hozzá. Kábelek, doboz stb.Többi lényegtelen.
-
RandomName
senior tag
Tavaly október van meg a Series X, és azóta akarom eladni a régi One S-t. Ti hogy csinálnáltok? Manapság mennyire kell körbetáncolni a leendő vevőt?
Kell a hirdetésbe videó amin látszik, hogy működik a gép az indoklatlanul árnyékos körbefotózások mellé, vagy elég ha azt írom, hogy a garázsban tartott orvosházaspáré volt?
Szerk.: Amúgy beáraztattam. https://logout.hu/tema/konzol_bearazas/hsz_3087-3087.html -
Tex Murphy
tag
válasz
FollowTheORI #242542 üzenetére
Patent, köszönöm.
-
homerhamm
addikt
válasz
Tex Murphy #242541 üzenetére
Igen. Valamelyik évben lemezes Just Cause 3-hoz járó Just Cause 2 kódot váltottam be.
-
válasz
Tex Murphy #242541 üzenetére
Be tudod váltani szinte biztos.
-
Tex Murphy
tag
Sziasztok,
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy ha veszek egy Gears of War 4-et, amihez kód formájában ajándék a 4 előző rész, akkor ezt még be tudom váltani vagy van valami lejárati ideje ezeknek a kódoknak? A játék természetesen bontatlan .
Köszönöm előre is. -
IntelKiller7
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Free Play Days
- Crime Boss: Rockay City
- Moving Out 2 -
zeon.hu
nagyúr
Kontrollert nem tud valaki esetleg olcsóbban ennél megbízható helyről?
[link]
Igen, rózsaszín és ez feltétel! -
IntelKiller7
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
"Egyet fizet ötö kap" akció LEGO játékokra (csak konzolon érhető el)
[link]Teljes árúak a választható játékok
A legdrágábbat kell kifizetni -
Roooland89
csendes tag
válasz
Casoli #242531 üzenetére
Ezen ne vesszünk már össze. Ha nem volna meg én ennyiért megvenném magamnak, mint mondtam.
Egyébként vannak az oldalon olyan termékek,amiknel fel van tüntetve,hogy készlet hiány. Ennél nincs, szóval ezt csak odaadják.
Meg aztán, én ha valamit meghirdetek x-ért utána nem trükközök vele. -
válasz
Roooland89 #242530 üzenetére
A bolti félreárazásnak semmi köze egy webáruházban lévő hibás árhoz. Javaslom tanulmányozni a Bestbuy topicot, ott majd kiokítanak erről a szabályról. Napi szinten vannak ott félreárazott ajánlatok, amiknek 99%-t visszadobja a kereskedő.
-
válasz
Roooland89 #242528 üzenetére
Ez hülyeség. Amíg egy rendelés nincs visszaigazolva, hogy átvehető, vagy hogy küldik házhoz, addig az eladó bármikor visszaléphet. A raktáron jelentheti hogy a nagykerben van. Ha a nagyker nem adja oda a boltnak aki adná neked, mert mondjuk elárazás történt, akkor nincsen készlet, nincs mit odaadni a vásárlónak. De ebbe felesleges belemenni, mindig van olyan aki azt hiszi hogy a félreárazott termékek alanyi jogon jár nekik.
Zoli
-
Roooland89
csendes tag
válasz
Casoli #242527 üzenetére
Nem rendeltem,nekem még van néhány.
De amúgy,hogy miért? Mert ez a törvény. A legalacsonyabb feltüntetett áron kötelesek adni,mivel nincs feltüntetve, hogy nincs raktáron." Ha azonban az ár nem lényegesen alacsonyabb más hasonló termékek árával, és így a fogyasztó sem tudhatta, hogy tévedés miatt került feltüntetésre az az ár, akkor köteles a webáruház a megrendelést visszaigazolni, és azt teljesíteni."
-
válasz
Roooland89 #242526 üzenetére
Miért kellene annyiért adnuk?
Megrendelted és visszaigazolták hogy küldik?
Zoli
-
válasz
Roooland89 #242524 üzenetére
Nem fizikai termékek (kulcsok, elektronikus licenszek)
Nem fizikai termékek esetén (pl. digitális kulcsok) nincs szállítási díj, a kód a számla mellé digitális formában, a regisztrációban megadott email-címre érkezik, hétköznapokon 8:00-16:00 közötti rendelés-leadás esetén általában 1-2 órán, de legfeljebb 24 órán belül, hétvégén leadott rendelés esetén általában 24 órán, de legkésőbb 1 munkanapon belül.
Ezen típusú termékeknél a megrendelés leadásánál a "Digitális kulcsok - ingyenes szállítás" szállítási módot kell választani.
Megpróbáltam megrendelni, a fizetési módoknál nincs ilyen opció. Ez lemezes lesz, csak lemaradt szerintem egy nulla a vételár végéről...
-
HF77
őstag
igen jó ár: Far Cry 6
-
Roooland89
csendes tag
válasz
l.skywalker #242519 üzenetére
Igen,pontosan.
Köszönöm -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Roooland89 #242518 üzenetére
Sima One = FAT
-
Roooland89
csendes tag
válasz
kaposznyak #242517 üzenetére
Szia,
A One kinect simán csak a One géphez jó,
Az újabbakhoz one S/X átalakító kell.
XSS/XSX-hez sehogy.De ez a kinect már nem olyan jó,mint a 360hoz, illetve nincs is olyan sok kinectes játék.
Szóval szerintem vegyél egy jó rghs 360at.Üdvözöllek
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Kinect-el kapcsolatban kinek mi a tapasztalata?
Just Dance játékot vennék a lányomnak. Mennyire követi pontosan a mozgást? Mennyire "valósághű" a motion tracker? Melyik konzolt érdemes mellé venni? Régi gépekkel is ugyanolyan jó, mint az újabbakkal?
Köszi! -
spiky03
veterán
válasz
homerhamm #242515 üzenetére
Sajnos nem emlékszem, jó rég volt ez.
Azt tudom, hogy volt GP-m akkor. Az igazság, hogy az utóbbi években nem nagyon ahsználtam a gépet. Most is csak bekapcsoltam, hogy van e valami frissítés akokr azt megcsinálom és láttam, hogy ott a kis felkiátójel a játék mellett.
Mert olyan emlékem van, hogy direkt megvette, hogy az asszony tudjon vele játszani ha ne lenne előfizum, mert tetszett neki ez a játék.Nah mindegy ez örök talány marad szerintem.
-
spiky03
veterán
Most megnéztem a Microsoft oldalán a fiókomban az Order historyt és ott nem látszik. Gondolom ott kellene lennie.
Pedig teljesen úgy emlékszem, hogy anno a GP alatt megvettem, pont azért, hogy lehessen vele előfizetés nélkül is játszani.
Akkor ugyan mit vettem meg akkor?
-
skroy
senior tag
válasz
Roooland89 #242507 üzenetére
Ha megvette, mennie kell gp nélkül is.
-
Roooland89
csendes tag
válasz
l.skywalker #242506 üzenetére
Nem lehet, hogy gp mellett vette meg kedvezményesen?
Tehat akkor csak gp mellett megy majd. -
spiky03
veterán
válasz
l.skywalker #242503 üzenetére
-
Roooland89
csendes tag
válasz
l.skywalker #242503 üzenetére
Szinte biztos.
Mi a játék? Csekkolom. -
spiky03
veterán
Az szerintetek mitől lehet, hogy egy korábban megvásárolt játék nem indul el?
Az ikonján egy felkiáltójel van, ha telepíteni szeretném akkor meg nem engedi.
Pedig úgy rémlik, hogy nem töröltem le.
Igaz tavaly kb 2x volt bekapcsolva a gépA játék az Abe's lenne.
-
Roooland89
csendes tag
válasz
Morgenstern #242500 üzenetére
Szia,
Sajnos az nem fog menni.
De ha au adott gépbe be van lépve mindkét profil és home-olva van, akkor ha az új profil nem játszik, akkor a régi tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest