Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
azt írjátok, hogy a logitech egyből cserél ha garanciás probléma van? nekem van egy 3 hónapos MOMO-m újonnan vettem 1 év garival. na most ha mondjuk ez tönkre megy vajon tudják még cserélni? Vagy lehetséges, hogy nincs raktáron már nekik? olyankor mivan? adnak egy G27-et?
)
-
ЯΞD
senior tag
sziasztok
csatlakoznék én is az esti kis parádéhoz... mikor lesz?
-
ЯΞD
senior tag
1.01-es patch van fent és azt a híres pocsolya fix-et szeretném feltenni. tudnátok adni hozzá egy linket? köszönöm
-
ЯΞD
senior tag
válasz
paramparya #6326 üzenetére
köszi!
Hát akkor segíthetsz is mert nem vágom... van egy csomó mappa abban amit te is használsz de nem világos mit hova... esetleg egy leírással is megáldhatnál... köszöntem.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
paramparya #6318 üzenetére
nekem viszont kellene ez a nézet... tudnál dobni egy linket hozzá?
-
ЯΞD
senior tag
Nos én nem régen vettem egy egy logitech MOMO-t. Előtte egy genius speed wheel 5-tel toltam. Azért a kettő között óriási különbség van ez főleg az időmön látszik. De sokkal jobb és precízebb az irányítás is. Na de ha már a kormányoknál vagyunk. a MOMO-t mért kell mindig windowsban mindien gép elindulásnál bekalibrálni? gondolok a pedálokra és a kormány centerére is. nem menti el valahol automatikusan?
-
ЯΞD
senior tag
válasz
--Lorant-- #6140 üzenetére
Hali engem érdekelne. vegyél fel LIVE-on. tag: baxXxad
-
ЯΞD
senior tag
válasz
drevin_71 #6100 üzenetére
Nem! nem is tudtam róla pedig a winfos magától szokta updateelni. mikor volt pontosan? mert nem olyan régen frissült kb néhány hete.
nekem ez volt az utolsó:
Games for Windows Software V3.5
Telepítés dátuma: 2011.05.06. 20:03
Telepítés állapota: Sikeres
Frissítés típusa: Ajánlott
This release is the latest version of the Games for Windows software, which includes an updated version of the Games for Windows Marketplace client and the Games for Windows – LIVE in-game experience. This is a minor update that improves the downloading capabilities and includes fixes to improve overall stability and reliability. For more details on what’s included in this update, please click on the “More Information” link below.
További információk:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=127755Súgó és támogatás:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=127762 -
ЯΞD
senior tag
Nos tévedtem. Azt sikerült visszaállítanom. viszont azóta megcsináltam az elbukott versenyem karrierben. És most megint csinálja a feszkot. konkrétan azt írja ki nem tudja betölteni a mentést mert hibásak. És csak új profilt enged indítani vagy autómentes kikapcsolással bedob az interjúszobába. Hát feladom nem tudom mi baja van.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Rototti #6097 üzenetére
Igen fent van. De sikerült végül némi veszteséggel megoldani. Nem tudom mért de csináltam rendszer visszaállítást és nem oldotta meg. Viszont a mentést tartalmazó mappára ha jobb klikk tulajdonságok majd előző verziókra nyomtam és kimentettem az akkor mentett könyvtárat (ami május 12) majd felülírtam a jelenlegit jó lett. Egy azóta lejátszott versenyt buktam csak el de visszakaptam minden beállítást, és mentésem. Így végül megkönnyebbültem.
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok
Ma délután toltam kicsit és mikor végeztem kiléptem rendesen a game-ből. És most este szerettem volna megint játszani de valamit rinyált a mentéssel és nem töltötte vissza a meglévőt. Csinált újat. ezzel buktam az eddigi játékaim, autó beállításaim, kormány beállítások stb... Próbáltam csinálni rendszervisszaállítást hátha menthető még de sajnos nem. Amúgy a pontjaim megmaradtak.Tudtok megoldást rá, hogy visszahozza a elért eredményeim? Eléggé elment a kedvem attól, hogy újrakezdjem. Meg egyáltalán mért fordul ez elő? Tudok valamit tenni, hogy ne járjak így még1x?
-
ЯΞD
senior tag
sziasztok!
Na sikerült vennem egy új logi MOMO-t. De előtte nekem ilyen pity-puty kormányom volt csak. Ez tök fura, pl síkánnál nem tudom olyan gyorsan jobbra aztán balra tekerni mert ez ugye motoros és áttételezve van. Ez minden jobb fajta kormánynál így van? vagy csak be kéne tudni állítani jól? Ha igen akkor tudna valaki adni egy jó setup-ot? köszöntem.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Csabee. #6016 üzenetére
nem. hisz akkor nem működne. anno BC2-höz is itt vettem és a mai napig jó. Elvileg ezek a kulcsokat áruló oldalak azért ennyi mert nincs hozzá semmi se lemez, se leírás, se adó nem tudom pontosan. De ha megnézed a mw2, black ops, nem olcsók...
Egyébként ha szeretném, hogy felvegyenek barátok akkor mit kell megadni? gamertag-ot? ha igen akkor baxXxad a tag-om felvennének akik úgy gondolják? köszi.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Steady74 #5997 üzenetére
Na szóval. eddig virágbolti verzióval toltam. De tetszik a játék és vettem egy kulcsot. a virágbolti verziónál ha nem crackelem nem indul a játék (tegyem be az eredeti lemezt blablabla) ha crackelem meg nem tudom aktiválni a kulcsot mert valami network gondja van.
Van egy régebben regelt gfwl-fiókom amin nincs semmi. oda próbáltam belépni. De lehet, hogy kéne regelnem egy új Fiókot ahol mondtad? És ha így is teszek akkor a külföldi fiókos megoldást válasszam vagy éljek a magyarországon is elérhető hozzáféréssel?
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Steady74 #5995 üzenetére
azzal megvagyok! az a bajom, hogy ez nem olyan mint a steam? beadom kódot és tölti stb? mert nem tudok mit kezdeni azzal, hogy honnan töltsem le meg kódot hova adjam meg... ez a fő problémám! Felvennél msn-en? vagy skype-on...
hajaj most nézem. hiába vettem mondjuk originál meg + elő kell fizetnem valami aranyra, hogy tudjak multizni?
-
ЯΞD
senior tag
nagyon nem akar nekem összejönni, hogy kell aktiválni? eddig virágbolti verzióm volt. csináltam reget Gamesforwindows live-nál. egyszerűen nem akar összejönni. hol kell a kódot megadni semmit nem tudok. sőt letölteni sem tudom honnan kell. Valaki segítene?
-
ЯΞD
senior tag
üdv! olyan kérdésem lenne, hogy én most szeretnék venni egy accot. De előtte érdekelne, hogy online multiban hányan játszanak? Illetve irták fentebb, hogy vannak csalók. ez miben nyilvánul meg? mi az, hogy csalók. valami anticheat rendszer van?
-
ЯΞD
senior tag
tudja valaki mért van az, hogy multiba pl másodikként lépek be kivan választva a mercedes és később belép valaki ő kapja meg. előtte nem volt bent nem volt senki másnak kiválasztva. természetesen nekem ki van választva alapértelmezettnek.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
polonic #4440 üzenetére
Nos nem tettem fel a pocsolya fix-et.
Viszont most dx9-el jól sejtettem kicsit tovább tart a betöltés. viszont 1280x1024 minden ultrán 8xAA és min fps 29, av fps 35, samples 4587 Benchmark módban! és nem szaggatott. dx11-el ha feltettem mindent már a betöltő képernyő is szaggatott ahogy azok az animált gyorstippek változtak. illetve a hang is meg-meg akadt. Így jó lesz. viszont dx9-el is lehet gond a pocsolyákkal vagy ott nem volt nem? vagy azt nem a dx hibája váltotta ki?
-
ЯΞD
senior tag
Engem meg az érdekelne, hogy tudom kikapcsolni a dx11-et. jobb szeretném ha inkább a patch előtti dx-et használná viszont a patch-ot szeretném ha maradna
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
kicsit visszaolvasva találtam néhány info morzsát, hogy mért lagol be néha a game de hiába csináltam meg amiket javasoltak mégis csinálja továbbra is. a configomnak elméletileg bírnia kéne. ennek ellenére minden high-ra 2xAA-val 2048x1024-be mégis beszaggat sokszor megáll a kép 1 mp-re is. Javaslat? Vagy megoldás? Vagy lehet kevés a 2GB ram neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest