- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szocs30
csendes tag
Csősztök, hogyan tudok online xp-ket (RANK-ot) szerezni, mert már rengeteg versenyt megnyertem (néha hibátlanul) és már 2 hete 34-es szintűn vok és már szeretnék szerezni egy jó pár pontot!!
-
szocs30
csendes tag
Hát de nem lehet más baja, mondjuk rosszul rakta fel a gép vagy vmi??????
-
szocs30
csendes tag
Na senki nem tud segíteni???Szar a live nem tudok menni multiplayerben mert minidg kiírja a verseny kezdete előtt hogy kapcsolódási hiba!!!!!!!
-
szocs30
csendes tag
Vhogy non nem akar menni ez a multiplayer a pc-n, egyszerűen nemtom mi a baja
, minden hely és net megvan a működéséhez és még újra is raktam a játékot!Vki tudna még pár tanácsot adni?
-
szocs30
csendes tag
Csináljunk má vmi féle bajnokság félét vagy olyat legalább hogy funnolgassunk mert pl. ezért vettem meg pc-re a játékot, mondjuk olyat csináljunk hogy nem muszáj pont bajnokság hanem csak találkozunk minden vasárnap mondjuk és nyomunk egy időmérő/futamot!
-
szocs30
csendes tag
Hello!Lenne egy kis gondom a Live-al, az a bajom hogy amikor elindítanám a játékot és kiírja hogy pl. ,,Ausztrál Nagydíj Multiplayer" és utána kiírja hogy kapcsolódási hiba.Az internettel sztem semmi gond mert a PS3-on megy a multi, de a px-n már nem akar menni, ezt meg lehet oldani egyszerűen vagy vmi kell hozzá, kössz a segítséget!
-
szocs30
csendes tag
Olyan gondom lenne hogy nem indul a játék , rá kattintok és csak jelzi hogy tölt és semmi nem jön be.Vki segítsen szorít az idő a selejtezőig!
-
szocs30
csendes tag
Megy mostmár!És kössz a segítséget!
-
szocs30
csendes tag
Hát most csináltam már egy fiókot de ott annyi mindent módosítottam hogy inkább csinálok egy újat amikor belépnék kiírja hogy ,,save to game progress and shut down your game to continue
with the update"!Itt elakadtam és vadonat új a játék. -
szocs30
csendes tag
Hello!Megvettem az F1 2010-et és amikor jelentkeznék be a live-ba a játkon keresztül és beírtam a kódot és azt írja ki hogy a kód nem érvényes.Segítene vki hogy hogyan tom ezt megoldani?Sűrgős lenne mert indulok egy bajnokságon és szorít az idő!
-
szocs30
csendes tag
Hello!Most kaptam PS3-at és megvettem hozzá az F1 2010-et és az lenne a bajom hogy megkéne csinálni a netet rajta mert keresgéljük de nem találok semmit és ez a fórum az utcssó esélyem.Vki segítene egy kis forrás is elég lenne!Kössz!
-
szocs30
csendes tag
Hello!Azt kédezném hogy mi lehet a baj hogy nem enged be a Game for windows live-ba és ezt írja ki: ,,Microsoft.GamesForWindows.XLiveServices.LiveIdWrapper.IDCRLException' was thrown."
-
szocs30
csendes tag
Na megy már a játék!De van egy kis gond.Néha egyszer csak hirtelen elkezd a képernyő jobbra vagy balra vagy fel húzni (mutatni).Azt kérdezném hogy töltsek le egy javító csomagot vagy mi?!
-
szocs30
csendes tag
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de a játékban vagy vmilyen programmal nem lehet csinálni sisakot?Jó lenne
-
szocs30
csendes tag
Hello!Olyan bajom lenne hogy hogyan kell megoldani azt a problémát hogy minden felvan rakva a játékhoz és elindítom és egyszerűen sehogy sem akar elindulni.Segítsetek léétszii!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest