- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
whabaky #5274 üzenetére
A progiban nem nagyon, minden 100%-on van, de a középre húzás elől kivettem a pipát. (és persze engedélyezem, hogy a játék állíthassa az értékeket)
A játékon belül lőttem be igazán.Ha rendesen felraktad a logi drivert, úgy ahogy az utasítás írja, akkor nem tom, hogy mi lehet a gond. Jó op. rendszert választottál a logi honlapján?
-
Patrick
addikt
válasz
whabaky #5191 üzenetére
Ha már Ausztrália, manuális váltóval 1:31.0-t megyek. ez még messze van az itteni időktől... de legalább egy tegnapi versenyen 1 körön keresztül tudtam tartani magam a 4. helyen. És csak a 8. körben köröztek le, ez mindenképpen rekord nekem.
Igen, a videó nagyon jó lett, grat Rolly
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
whabaky #5175 üzenetére
Remélem azzal mindenki tisztában van, hogy ha 50% vagy 100% a verseny, akkor is elég 1 box kiállás, szóval amennyivel a táv növekszik, a gumikopás arányosan fog csökkenni körönként
És én is támogatom az 50%-ot. De akkor minimum egy időmérő előtte, és minimum 9 ember, egy megbeszélt időre! Szerintem -
Steady74
addikt
válasz
whabaky #4940 üzenetére
Igen van, sőt kell!!
Nézd meg racedepartment oldalát mennyi féle beállítás van, száraz, könnyű eső, nehéz esőre. Figyeld meg, hogy mennyire más beállítások kellenek különböző körülményekre azonos pályán, így láthatod, hogy igen is állítani kell a beállításokat.
Persze ez sok idő, a móka,a játék élményéhez elég a quick setup meg az a 30 mp amíg indul az verseny
-
Steady74
addikt
-
polonic
félisten
válasz
whabaky #4710 üzenetére
Neked miért nincs ip címed? Nem látja a gfwl. Egyébként xbox oldala is jó. A gfwl és az xbox live ugyanolyan.
Ez a kód lehet, hogy a nem támogatott országokból való bejelentkezés hibakódja.
Milyen profilod van neked? Mit csináltál pontosan, amikor új profilt létrehoztál? -
polonic
félisten
válasz
whabaky #4705 üzenetére
Akkor a gmail-es cím nem probléma, ezt kihúzhatjuk.
De ne csak belépj az oldalra, hanem csináld is végig, amit ott kiír.
Portot akkor biztos nyitottál? 3074 udp portot kell kinyitni a tűzfal, routeren, meg mindenhol.A routeren akkor nem kell portforwardingot csinálni, ha tudja az upnp-t, ezt nézd meg a routerben és kapcsold be.
Majd ha hazaértél, megnézted és nem megy, akkor a hibákról tegyél be képet vagy pontosan írd le miket ír ki. -
polonic
félisten
válasz
whabaky #4701 üzenetére
Az xbox live és a games for windows live szolgáltatás használható ugyanazzal az accounttal. A kulcs nem vihető át. Ott az oldalon kövesd az utasításokat, magyarul van, egyáltalán nem bonyolult, ennél jobban nincs leírva sehol szerintem. Vagy ha egy kicsit jobban szétnézel az oldalon, akkor jobb felül van a támogatás, nem véletlenül. Szerintem ott találsz segítséget. Elképzelhető, hogy a gmail-es cím lesz a gond. Használd azt, ami WLM-hez használsz, ha van olyanod, ha nincs, akkor csinálj egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Olympus (OM-System) OM-5 fényképező 3 év gari 2300 expo
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest