Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Szóval csináltam egy live profilt. Eddig minden rendben .
Elindítom a játékot de csak akkor indul ha az olvasóban bent van az eredeti lemez.
Elindul csatlakozik a fiókhoz.
Rámegyek az auto mentésre okézom.
Rámegyek a beállításra a képernyőt sikeresen át állítja és el is menti. De a bill megváltoztatásánál meg tudom változtatni de mikor ki szeretnék lépni ez fogad: Edit setup, ill revert to .... Itt a 2 at választom kilép ,majd esc, és elvileg mutatja a jobb felső sarokban a mentést de nem történik semmi.
Becsatlakozás úgy volt ,hogy multi majd party lobby ,és ott egyszer csak vissza számolt majd renaultal kellett volna mennem de a bill beállítás szar volt, de tudtam menni a többiekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest