Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPC
tag
válasz
Patrick #6368 üzenetére
Röhej ez a KGyuri! Apropó sompir. A féknyomonlinetv oldaláról le lehet tölteni F1RFT futamokat. Nézzetek bele párba rohadt izgalmas szokott lenni és kőkemény meccseket vívnak!
-
Rototti
senior tag
válasz
Patrick #5962 üzenetére
Most felnéztem a hsz-ed miatt és nem kellett sokáig keresgélnem... Pont az megy, mint amikor ott hagytam őket. Nem érdemes ezzel foglalkozni. Azt nem értem csak, hogy akik még mindig ott fórumoznak, azok ezt hogy bírják elviselni??
Most már bánom, hogy endre megemlítette ezt a bajnokságot, sok felesleges hsz megírásától és vádaskodástól kíméltem volna meg magam...MÁS: Aki játszik mostanában délutánonként/kora esténként tudna nekem egy kis statisztikát mondani arról, hogy mennyire gyakoriak a 20%-os vagy a feletti, szimuláció: on-os versenyek?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Patrick #5179 üzenetére
Abszolutt de egyetértek! amit irtál -- K. Gy üzenném innen,..........................vegye úgy hogy sz...r az oldal de nem is az oldal mert hazudnék,hanem a viselkedés a regelásel kapcsolatba. de dugja fel magának,máshonnan is letudtam tölteni azokat a dolgokat amit.......Elvan felejtve az oldalatok K.Gy. eszt muszáj volt,ha már feljött ismét!
-
hermanyi
addikt
válasz
Patrick #4802 üzenetére
Sajnos az és ezt annak ellenére írom ,hogy vagyok a B ligában
Amúgy Kínában a 35.777 es idő szerintem nagyon jó bekapcs üzemanyag és gumi és kikapcs segédletekkel
De egy 75-100% os versenyt nem ezzel lehet megnyerni hanem a folyamatossággal kevés hibával és türelemmel
Lásd mostani verseny szét gyilkolta az autót és az utso 2 körbe kifogyott a benya szerencsémreRolly sori de csak be voltam lépve de máshol fórumoztam
legközelebb tuti megyek -
Knusa
csendes tag
válasz
Patrick #4794 üzenetére
Megjegyzés: Nem vagyok híve az aktív fórumozásnak, csak olvasni szoktam, de ez most megérte a regisztrációt.
A hozzászólásodra válaszul: Az még semmi, hogy az F1GH-n mit művelnek... De miután rendesen kitombolták magukat, utána törlik az adott hozzászólásokat, mintha semmi sem történt volna.
Na ez a szánalmas és még csak nem is hatékony... -
Rototti
senior tag
válasz
Patrick #4753 üzenetére
Hát nem tom, mint mondtam kicsit szüneteltem és a késő este sem lesz jó, de ha úgy alakul és van kedvem, akkor benézek. Viszont akkor kelleni fog pár kör, hogy visszajöjjön a régi forma.
RollyDy: Én sem azért vágom ezt a pályát, mert hű de szeretem (bár szeretem
), hanem azért mert állandóan ez van multiban. Ha megfeszülök sem tudok Kínában menni, mert az ritka.
Steady76: Tegnap elfelejtettem válaszolni a "miért nem tudok felvenni multiban?" kérdésre. Azért mert szaggat és szoros előzéseknél minden apró mozdulat számít, nem engedhetem meg magamnak a szaggatást.
Na meg persze BUÉK!
-
Rototti
senior tag
válasz
Patrick #4738 üzenetére
Kérem szépen az úgy történt, hogy... Az első versenyen még semmi gond nem volt. Időmérőn 2. helyet csíptem el, a versenyen első helyre jöttem fel, bár a 2. helyezett végig ott volt mögöttem 10-15 mp-re. Viszont egy kicsit túl sokat használtam a motort fast-on, ezért az uccsó körre kifogyott a benya, így 4. helyen futottam be...
Melbourne-ben kezdődtek a bajok. Ezen a pályán vagyok a legerősebb, bár az időm engem is meglepett az időmérőn, ugyanis az eddigi legjobbat értem el 1.24.8xx-at. A 2. helyezett 1,5 mp-re volt tőlem. A versenyen az első körben egy hiba miatt pár körig visszacsúsztam a 2. helyre, de aztán visszavettem a pozíciót és elsőnek futottam be. Ekkor alakult ki az a nevezetes eredmény, ahol a 2.-on kívül mindenkit leköröztem és a 2. is 1 percen kívül volt (hozzá kell tenni, hogy ezek 100%-os futamok). A verseny után a fórumban megkezdődött a csíterezés, bár itt még voltak olyanok, akik megvédtek, így hamarosan megnyugodtak a kedélyek.
A maláj futam időmérője szorosabb volt, mert ott nem volt akkora rutinon, de a versenyt így is megnyertem nem nagy előnnyel, de többek szerint már az x. körben volt akkora előnyöm, hogy az lehetetlen. Az utolsó körben az egyik f1gh vezető nem engedett el miközben leköröztem, holott ő eső és meg lágy gumin voltam (száraz pályán), amikor egyenesben mellémentem, akkor meg leszorított...
Ezután újrakezdődtek a vádaskodások, elég durva hangnemben, amit ha én is használtam volna, akkor kidobnak. Mivel ismertem már a helyzetet ennyire, így mindig kimérten válaszoltam és megtiszteltem őket azzal, hogy emberként viselkedem, miközben nekem is lett volna jogom "eldurvulni". Videót is csináltam, de semmit sem értem vele.Pár nap alatt rendeződtek a viszonyok és bár ki szerettek volna dobni, mivel nem adtam rá okot, a csítelést meg nem lehetett bizonyítani, így maradhattam.
De mivel egy-két emberen kívül más nem bízott az ártatlanságomban, így inkább hagytam az egészet. A vicces az, hogy pont a bajnokság 2. helyezettje próbált védeni, pedig ha nem lettem volna ott, akkor nagy előnnyel vezette volna a vb-t.Azt nem értem a mai napig, hogy x ember hogy tudja eldönteni, hogy vki csítel. A multis időkhöz mérten teljesen reális időket mentem, sőt valahol rosszabbat.
Steady76: Rendben felteszek, bár most ez a csít-mizéria kicsit lelombozott, egy ideje nem is game-eltem, de sztem az új évben visszajön a versenyszellem és új lendülettel fogok nekiállni. De még azelőtt is feldobok neked egy vidit, ha minden jól megy és ha a kihagyás alatt nem felejtettem túl sokat.
Sry a hossz miatt.
-
whabaky
tag
válasz
Patrick #4715 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a rengeteg helpet, és hogy segítettetek, de ezzel az újrarakásos minden előről mizériával valami oknál fogva sikerült, pedig mindent ugyan úgy csináltam, mint előzőleg. Nem értem miért, de legalább most már minden ok és megy
Még egyszer köszönöm, hogy ilyen segítőkészek voltatok
szerk: köszönöm
élvezni fogom
-
whabaky
tag
válasz
Patrick #4704 üzenetére
Igen, az odáig okés. A következőképpen jártam el:
Beregeltem az általatok megadott oldalon (Xbox live) -> beléptem, majd elindítottam a játékot. Frissítés és minden egyéb megtörtént, aztán amikor kérdezte a gamma, hogy offline vagy online profil, az online-t választottam, beírtam a felhasználó nevem és jelszavam és ott nem futott végig a "csík" hanem kidobott egy hibaüzenetet (amit most fejből nem tudok, de a lényege annyi, hogy volt egy opció arra, hogy megmutassa mi a baj a csatlakozással. A ppoe, vagy valami hasonló engedélyezése, pedig beállítottam a routeren, illetve még egy valamire panaszkodott, arra pedig portnyitást javasoltak mindehol, azt is megtettem, de így sem történt semmi a továbbiakban.)Nemsokára végzek melóban (2kor) aztán hazakocc után nekiugrok még egyszer, aztán meglátjuk mi lesz. Addig azért várom még a jótanácsokat és tippeket. Köszönöm
szerk: természetesen akkor amikor felraktam múlt héten használtam a helpet és a gúglit is, de ennyit még nem szívtam játékkal :S
-
-
hermanyi
addikt
válasz
Patrick #4640 üzenetére
Döntsd el te hogy az az 1.5 az jó e ?
Szellem autó az előfordult velem is és engem zavart főleg akkor mikor egyszer szellem autó egyszer meg nem ugyanabban a versenyben .És lenne egy kérdésem találkoztatok már Stop & Go büntivel ,mert én eddig csak idő és áthajtásost kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő