Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
pityaa23 #3852 üzenetére
hát az szép, ha már itt is tele leszünk idiótákkal. gyűjteni kell ezeket a neveket valahová, és ha megjelennek, kib@szni őket.
GRID-ben több olyan versenyem is volt a Nürburgringen pl, hogy a 2 körösre kiírt verseny nekem, aki a 2. voltam az első kör felénél véget ért, mert a cheater köcsög addigra 2x körbeért... -
fagy53
nagyúr
válasz
pityaa23 #1956 üzenetére
Elvileg az adatzónához nem érhet semmi forgás közben, elvileg, mert egy meghibásodott olvasó tud gondokat okozni. A legtöbb mechanikai sérülést az ember okozza a lemezen..
Nekem két optikai meghajtóm van, ez egyik kikapcsolható és ebben tartom az aktuális játék lemezt, így sokkal kevesebbet kell ki-bepakolnom.Más: látom a topikot olvasva, hoigy sok tapasztalat gyűlt már össze a játékkal kapcsolatban és így outsiderként képet alkottam már róla, már csak az érdekelne, hogy végül is szerintetek mennyit ér meg forintban? Tudja a választ az is aki megvette és az is aki nem
, kíváncsi lennék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest