- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
Nem.
Múltkor is csinálta ezt a dolgot, de valahogy megoldottam a problémát. Akkor kicsi volt a procim, és letöröltem a játékot, mivel 5FPS-el nem lehet játszani. Azóta újralett rakva a gép, másik proci, így már mennie kell a játéknak, de most megint ez a hiba, és nem emlékszem múltkor hogy oldottam meg a hibát.
-
-
Steady74
addikt
sztem - ha jól sejtem - a szexre gondolt, de a gázadásról beszélt
de amúgy igen, a fokozatosan adagolt gázpedállal lehet elkerülni a folyamatosan kipörgő kerekeket. nem csak időveszteséget jelent a feleslegesen túlpörgő kerék, hanem szimulációval egy kör alatt narancssárga lehet bármelyik hajtott kerék, míg óvatos jobb lábbal SPA-n 4 körös versenyt lehet teljesíteni lágy keverékkel, Valenciában meg 6 kört.
-
JJános
addikt
Állandóan azzal megy az idő, hogy tippeket mutogat. Meg egyéb. Példul menedzser.
Menteni sem tudtam még, vagyis offline profilt nem hoztam létre, és azzal megy az idő, hogy mutogat minden félét.
Próbáltam menteni, de nem enged rá. A my F1 vagy miben próbáltam.Majd olvasgatok, és rájövök. Meg az sem tetszik, ha kicsúszok a nagy igyekezetben, akkor elveszi a körömet.
-
JJános
addikt
Köszönöm!
Az autó beállításokkal is sokan kínlódok. Torróval nyertem az első versenyt.
Az ujjaim fájnak annyit nyomtam ma. Fék asziszt off.
Az első sebességben sikít a motor, de nehezen viselem.Aztán mentem egy jó időt, első voltam vele, és a végén a 21. helyről indult a verseny.
Kis híján a monitorom csaptam szét. Ilyeneket csinál ez?Amúgy gyönyörű a grafika.
A játék élmény lehetne jobb.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
fejből nem megy, nagy gép meg ki van kapcsolva....
de ugyanúgy kell csinálni, mint a dirt2-nél.
másolod az xlive mappát, az f1 mentés mappát is. de az utóbbiból, amikor helyreállítasz a hardversetting-et nem írod felül...valami ilyesmi, tegnap pont csináltam is, de megnézem pontosan.
szerk:
megtaláltam egy lemezen a dirt2 savegame mentés leírását, az f1 melette lévő mappában van, (feltéve, ha alapból feljaánlott helyre mentetted)....WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\DIRT2Win7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\DIRT2a hardver settinget meghagyni a sajátot!!! (azaz az új telepítést nem írjuk felül a régi mentésével) - így később teljesen más gépre is fel tudod tolni a mentést.
ha ezt is felülírod, akkor jönnek a gubancok. (tegnap előtt meg is csináltam dirt2-vel, pláne, ha win7-es mentést xp-re tesszük vissza)garanciát nem vállalok, mert dirt2-vel működiki, de az f1-et tegnap próbáltam először átírni, röviden ellenőriztem, így nem tudom, minden megmaradt-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged