- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
Nem.
Múltkor is csinálta ezt a dolgot, de valahogy megoldottam a problémát. Akkor kicsi volt a procim, és letöröltem a játékot, mivel 5FPS-el nem lehet játszani. Azóta újralett rakva a gép, másik proci, így már mennie kell a játéknak, de most megint ez a hiba, és nem emlékszem múltkor hogy oldottam meg a hibát.
-
-
Steady74
addikt
sztem - ha jól sejtem - a szexre gondolt, de a gázadásról beszélt
de amúgy igen, a fokozatosan adagolt gázpedállal lehet elkerülni a folyamatosan kipörgő kerekeket. nem csak időveszteséget jelent a feleslegesen túlpörgő kerék, hanem szimulációval egy kör alatt narancssárga lehet bármelyik hajtott kerék, míg óvatos jobb lábbal SPA-n 4 körös versenyt lehet teljesíteni lágy keverékkel, Valenciában meg 6 kört.
-
JJános
addikt
Állandóan azzal megy az idő, hogy tippeket mutogat. Meg egyéb. Példul menedzser.
Menteni sem tudtam még, vagyis offline profilt nem hoztam létre, és azzal megy az idő, hogy mutogat minden félét.
Próbáltam menteni, de nem enged rá. A my F1 vagy miben próbáltam.Majd olvasgatok, és rájövök. Meg az sem tetszik, ha kicsúszok a nagy igyekezetben, akkor elveszi a körömet.
-
JJános
addikt
Köszönöm!
Az autó beállításokkal is sokan kínlódok. Torróval nyertem az első versenyt.
Az ujjaim fájnak annyit nyomtam ma. Fék asziszt off.
Az első sebességben sikít a motor, de nehezen viselem.Aztán mentem egy jó időt, első voltam vele, és a végén a 21. helyről indult a verseny.
Kis híján a monitorom csaptam szét. Ilyeneket csinál ez?Amúgy gyönyörű a grafika.
A játék élmény lehetne jobb.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
fejből nem megy, nagy gép meg ki van kapcsolva....
de ugyanúgy kell csinálni, mint a dirt2-nél.
másolod az xlive mappát, az f1 mentés mappát is. de az utóbbiból, amikor helyreállítasz a hardversetting-et nem írod felül...valami ilyesmi, tegnap pont csináltam is, de megnézem pontosan.
szerk:
megtaláltam egy lemezen a dirt2 savegame mentés leírását, az f1 melette lévő mappában van, (feltéve, ha alapból feljaánlott helyre mentetted)....WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\DIRT2Win7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\DIRT2a hardver settinget meghagyni a sajátot!!! (azaz az új telepítést nem írjuk felül a régi mentésével) - így később teljesen más gépre is fel tudod tolni a mentést.
ha ezt is felülírod, akkor jönnek a gubancok. (tegnap előtt meg is csináltam dirt2-vel, pláne, ha win7-es mentést xp-re tesszük vissza)garanciát nem vállalok, mert dirt2-vel működiki, de az f1-et tegnap próbáltam először átírni, röviden ellenőriztem, így nem tudom, minden megmaradt-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest