Új hozzászólás Aktív témák
-
krazsó
csendes tag
válasz
Rolly Dy07 #4972 üzenetére
SZUPER MŰKÖDIK!!!!!!!!!!!
Hát ezt nem hittem volna igazad volt egy árva garast se tettem volna rá.TE TUDSZ VALAMIT KIRÁLY VAGY.Most bedobok pár nyugtatot aztán durmulok holnap meg nyomom egész nap kösszöntem krazs!
-
krazsó
csendes tag
Ha billenytyűzettel nyomtam még a motor hangja is más voltpörgöt és gyorsabban váltott mint a kormánnyal.
-
krazsó
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #4965 üzenetére
Kipróbáltam megy 350 és most mit csináljak ezzel a kormánnyal v beállitással?
-
krazsó
csendes tag
válasz
Rolly Dy07 #4960 üzenetére
Már egy órája keresem de nem találom amit mondassz.Melyik menüpontban van ez a beállitás?
-
krazsó
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #4962 üzenetére
Most még idesebb lettem hogy látom megy a dolog.
Tuti hogy egy valami nincs jól beállitva mert a jobb lábam már a házalapot nyomja.Amikor kalibrálom a kormányt megnyomom a gázpedált és okézza azt látom hogy alatta további kalibrálási lehetöség van a menü pontban de oda nem enged be.Ez lenne a baj? -
-
krazsó
csendes tag
SEGITSÉG!
Hát ez nem megy.Megpróbáltam az összes varit megin de az autó nem megy PARABOLICA elött nagy nehezen 300 cél utáni első sikánnál 305.A versenyen is az egyenesekben nem tudok mit kezdeni velük csak a féktávon hozok rajtuk mert többet kockáztatok.Nektek mi avégsebesség.Addig nem akarok más pályára menni amig alegkőnnyebben nem megy gyorsan.Legjobb időm 1:30.299
-
krazsó
csendes tag
Szevasztok,,
Végre megszereztem pc re a F2010 et.De van egy nagy problémám vele.A leggyorsabb pályákon sem tudom a végsebességet 300 fölé tornászni ld.MONZA 295,SPA 280,CAN 280.Órákig állitgatom a váltot a szárnyak min vannak mindhiába,mondanom se kell előznek jobbrrol balról esélyem sincs még a leggagyibb szinten sem pedig kormánnyal nyomom.Hiába próbálom a gyors stupot.Remélem tudtok segiteni.A chalengnél legalább tudtam 350-et menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest