Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Csabee. #6016 üzenetére
nem. hisz akkor nem működne. anno BC2-höz is itt vettem és a mai napig jó. Elvileg ezek a kulcsokat áruló oldalak azért ennyi mert nincs hozzá semmi se lemez, se leírás, se adó nem tudom pontosan. De ha megnézed a mw2, black ops, nem olcsók...
Egyébként ha szeretném, hogy felvegyenek barátok akkor mit kell megadni? gamertag-ot? ha igen akkor baxXxad a tag-om felvennének akik úgy gondolják? köszi.
-
Steady74
addikt
válasz
Csabee. #5413 üzenetére
De, vannak elég nagy laggok, valamikor több másodperces is. Szellemautókra nem tudok mit mondani, van, hogy teljes törés beállítása esetén is át tudok hajtani a pályára visszatérő, kicsúszott autókon, de van, hogy nem, pedig átlátszó, mikor elém jön, és szarrá törik mindenem.
-
mcwolf79
veterán
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Csabee. #5347 üzenetére
Akkor nem tudom. Én már 3x csináltam meg így. Szerintem valamit nem jól csinálsz. Próbálkozz még! Az elején létre hoztál offline fiókot, hogy tudjon menteni a játék? Csak azután lehet bemásolni a mappákat. Aztán amikor bemásoltad a mappákat elindítod a játékot, kilépsz az offline fiókból és bejelentkezel az onlineba és kész is.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Csabee. #5345 üzenetére
Azt nem úgy kell. Amikor szüzen feltetted a játékot, hozz létre 1 ugyan olyan profilt, amilyen volt. Magyarul csináld végig a ceremóniát az Agent-el(ügynök a kamionban) illetve előtte az interjúkat, és ha mindennel kész vagy és elmentette, hagyod hogy feltegye a frissítéseket. Majd ha mindennel kész vagy kilépsz és a lementett könyvtáraidat bemásolod a megfelelő helyre és kész is. Szerintem pofon egyszerű.
-
Rototti
senior tag
válasz
Csabee. #4533 üzenetére
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOneWin7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne
forrás: szab.tam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest