Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Mivel nincsen magyarországi szervíze, a gyártó maga küldi el az új eszközt csak arra kér, hogy semmisítsd meg a régi rosszat. A vásárlás helyén is meg lehet próbálni, így elkerülhető a levelezgetés az egyébként korrekt gyártóval, de G27-nél kifizeted a különbözetet nyilván...
-
hermanyi
addikt
Számomra is elérhetetlen idő
Amikor nagyon jó körön vagyok (1:37-közepe lenne) akkor tuti invalid lap valamelyik sikán miatt amúgy meg 1:39 körülTrihorn :
Gratula a 27 hez én 25 tel megyek de ezt is meg kellett szokni a régi után beletelt vagy 2 hetembe
A nézettől meg tuti behánynék -
polonic
félisten
Beírtam ide, a ph keresőjébe és első találat lett. . .
-
paramparya
őstag
Én a real pitcam-et tettem fel, de abban a mappában is van még három almappa.
A neveikben a FOV a field of view, tehát hány százalékban láss a sisakodból kibámulva, én azt hiszem a 60-ast tettem fel.
Azokat kell a cars mappa tartalmára rámásolni, azt előtte ott lemásoltam cars.bak néven, kitudja mi lesz
Az actionmap-et pedig szintén biztonsági mentettem, és azt is lehet felülírni, abból csak egy van a rar gyökerében.Ha minden jól megy, akkor így már jó is vagy, de ha úgy érzed, hogy túl sokat fordul (pl a 90 fok kicsit túlzás
), akkor a játékból kilépve az actionmap mappában keresd meg a te kormányodnak megfelelő nevű xml-t, és abban ezt a részt keresd ki:
<Action actionName = "Look Left" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisX" deviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalLower" deadZone = "0.0" saturation = "9.0"/>
</Action>
<Action actionName = "Look Right" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisX" deviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalUpper" deadZone = "0.0" saturation = "9.0"/>
</Action>és mindkét saturation-t emeld meg érzéssel (nekem 4-ről lett 9-re emelve). Tehát minél nagyobb a saturation, annál kevesebbet fordul.
Ezután viszont ne menj bele a controller setupba, mert ráment egyet, és aztán emelheted még tovább, én így jártam. -
ЯΞD
senior tag
Nos tévedtem. Azt sikerült visszaállítanom. viszont azóta megcsináltam az elbukott versenyem karrierben. És most megint csinálja a feszkot. konkrétan azt írja ki nem tudja betölteni a mentést mert hibásak. És csak új profilt enged indítani vagy autómentes kikapcsolással bedob az interjúszobába. Hát feladom nem tudom mi baja van.
-
Csabee.
nagyúr
Értem, és akkor ehhez a kulcshoz adnak valami linket ahonnan a játékot letöltöd? vagy mi van ilyenkor?
madehutler kezd a legalacsonyabb szinten az f1-et, ajánlom hogy első szezonodat úgy csináld meg hogy minden segítség legyen bekapcsolva, és aztán ahogy látod mennyire megy a játék, úgy kiveszel pár segítséget, többek között a fék rásegítést.. stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest