Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
JONAS77 #5752 üzenetére
Az F1 2011-ről egyelőre nem sok infó van azon kívül, hogy dolgoznak rajta és az előd hibáit próbálják kigyomlálni, valamint tovább csiszolni a játékmenetet és hasonló jól csengő dolgok...
A többjátékos mód nem hiszem, hogy jelentősen változni fog ugyanis a GFWL eleve kizárja a "normális" megvalósítást.
A biztonsági autó bevezetésére sem vennék mérget, de egyébként nem is igazán értem miért hiányzik ez mindenkinek
Én például tök lelkes voltam ez ügyben amíg rFactorban ki nem próbáltam, és hát szerintem elvonatkoztatva attól, hogy nem túl jól volt kivitelezve a dolog még unalmas is volt F1-hez mérten tetű tempóban vánszorogni... Szóval, ha lesz akkor legyen hibátlan és opcionális.
A megjelenésre hasonlóan a 2010-es kiadáshoz ősz környékén kerülhet sor, a marketing halandzsa pedig a valódi F1-es szezon elindulását követően lassan el is indul vélhetőleg.
szerk: off
-
munky
őstag
Nem semmi.
Mondjuk nálam már az is kiverte a biztosítékot ahogy az rFactor illetve egyéb szimulátoros közösséget és emellett a hozzájuk tartozó modkészítőket ostorozta valamint próbálta nevetség tárgyává tenni a cikkeiben. Nem tartozom egyikhez sem, de kívülállóként is elég zavaró volt olvasni bizonyos dolgait.
Igaz azóta erről a szokásáról letett, talán bocsánatot is kért.
-
munky
őstag
válasz
Rolly Dy07 #4783 üzenetére
Jók a videóid gratulálok!
szerk: Az török esőfutam még a patch előtt történt vagy azóta van már megoldás az eltűnt pocsolyákra
Mostanában nem követtem az eseményeket.
-
munky
őstag
Patch-ről van már valami infó?
Lesz egyáltalán valami javítás hozzá
-
munky
őstag
Anno Steve Hood írta még a twitterjén, hogy konzolokon is kompromisszumukat kellet kötniük, mert sem az Xbox360 sem pedig a PS3 nem volt képes Full HD-ban megfelelő sebességgel megjeleníteni a 24 autót és futtatni a dinamikus időjárás rendszert.
Ezért konzolokon sem Full HD-ben fog futni a játék. Ez mondjuk a PC-s gépigényt tekintve sem túl rózsás hír. Mondjuk nem lepődnék meg ha irgalmatlan gép kellene hozzá, mert az F1 játékoknak sajnos "hagyományosan" nagy erőforrás igénye szokott lenni.
-
munky
őstag
válasz
Crazyman33 #165 üzenetére
Multiplatform a játék. A telepítési meg gépigénnyel kapcsolatos dolgokat leszámítva ugyan az lesz az összes verzió. Magyarul ha valamelyik konzolos a játékélményről akar beszélni azt itt ugyan úgy megteheti. Ellenkező esetben ha a konzolos topicban maradt volna és az esetleges telepítési vagy gépigényből fakadó problémák kerülnének megvitatásra az kicsit fura lenne.
De ezen felesleges vitatkozni meg felháborodni eddig minden multiplatform játék ide került és nem állt meg az élet. Huszadrangú dolog.
-
munky
őstag
Várom nagyon! Már csak két hét és itt van.
philoxenia kösz szépen!
Már az elején jeleztem én is, hogy hülyeség volt a konzolos topicba tenni.
Az első hsz-ben található forrás link megváltozott: f1game.hu.
-
munky
őstag
Az ilyen multiplatform játékokat a PC-s fórumba szokták tenni szerintem ezt is oda kellett volna...
szvsz helyezzétek át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest