Új hozzászólás Aktív témák

• Rototti

senior tag

válasz Rolly Dy07 #2978 üzenetére

Én sem szeretem a TT-t. Bár tegnapig ki sem próbáltam, de az infók alapján sem tetszett. Tegnap kénytelen voltam menni rajta, mert gp-ben egyszerűen képtelen voltam két beállítást összehasonlítani Istanbulban, ezért ki kellett venni a gumi+üzemanyag hatásokat.
    Mentem 5 kört az egyik, 5 kört a másik beállítással, nagyon szépen kijött a különbség. Másra nem, de erre jó a TT. Pályát ott jó megtanulni??? A török pályán a 8-as kanyart TT-ben simán padlóval nyomtam át, és szinte az is mind1 volt, hogy melyik íven megyek, míg gp-ben bőven el kell venni a gázt és nagyon jól el kell találni az ívet, hogy a végén jól gyorsíts ki.

Persze jó érzés TT-ben menni: miközben gp-ben nehezen raktam össze egy tiszta kört, addig TT-ben mindegyik körben javítottam az előző időhöz képest.
    Ennek ellenére szerintem nagyon elbutít (engem biztos) ez a játékmód. Egy idő után nem figyelnék a gumikra és mivel határon autóznék, olyan íveket és féktávokat használnék, amitől karrierben vagy multiban a sóderben kötnék ki. :(((

Természetesen mindenki úgy játszik ahogy akar és ahogy jólesik. :K

Új hozzászólás Aktív témák